- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписвате ли?
Правя си пищови, но почти винаги не се налага да ги използвам. И по-добре![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Споко и аз не преписвамПървоначално написано от dshiznit
![]()
![]()
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Рядко преписвам по простата причина,че ВСИЧКИ преписват от мен!![]()
Преди.....не много!!!
Сега.......доста много![]()
!!!
Понякога със пищови, даже повечето пъти !!! Не са ме хващали...засега!!!![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Ах мен ме хвана заместник директорката на външно оценяване![]()
![]()
![]()
Попринцип от мене преписват, но намирам начини да избудалкам госпожата![]()
![]()
![]()
![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Зависи за какво преписване става въпрос. За преписване от някого-много рядко, но да преписвам от пищов или учебник-винаги ,когато мога ако ми трябва (а много често ми трябва) . По всички предмети, стига да мога!Дори и да знам задължително си го проверявам от пищов, учебник. Просто изобщо не съм сигурна в себе си и искам всичко да ми е 100% вярно.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз и домашна работа - напълно противоположни неща.
Преписвам най-често по ВСИЧКО
Най-вече:
Френски
Български
Руски
Английски
Математика
Физика
Химия
Биология
Литература
История
И очудващо как винаги имам добри резултати БЕЗ ДА УЧА!
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен.
Попринцип преписвам рядко,повечето пъти дори да ме е домързяло да уча разчитам на моя си късмет,но когато преписвам е най-често по история и физика
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Преписвам чат-пат
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Естествено![]()
история
математика
...
Офф абе няма сичките предмети да ви изброявам!![]()
От тетрадката редовно![]()
тва че преписваме не значи че сме тъпиПървоначално написано от dshiznit
![]()
толкова ли си ограничен
П.Т. всеки път![]()
неммм!!! не обичам да преписвам, ще вземат да ме хванат и край с репотазията ми. по-скоро попринцип от мен преписват...ако успеят![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Ооо да! :Д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Преписвам по : Физика ,химия![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Аз гледам да не преписвам много,защото вече се опитвам да разчитам на себе си и да се навия по някакъв начин да уча.
Но когато съм нямала възможност да науча всичко или ако се падне нещо,което не разбирам-преписвам.По география най-много като че ли ....![]()
Fashion is my passion.
..... мии къде ще ида 0.о
Нали знаете, който не преписва - презаписва
Ама не я карам само на преписване, а и като си правя пищови се старая да запомня най-важното от тях :]
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Преписвам разбира се.. най-често по математика
![]()
.. и по история
.. също и по англ.ез
..
Абсолютно винаги по Физика, но по ирония отидох на втори кръг на олимпиадата, като се има предвид, че сама си реших задачите![]()
.
А по Химия преписах последния път, пак по ирония аз има Отличен, а хората, от които преписах Мн. добър или Добър.
По Математика пиша на лист, който госпожата не го проверя и давам на мацката до мен да реши някоя задача, ако не мога сама.
По БЕЛ си сверявам всичко.
По Геограсия контролни не правим.
По ИТ си правя пищов на телефона или просто на някакъв лист, който си го слагам под теста.
По История просто нямам никаква възможност.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33