.

Виж резултатите на анкетата: Колко пъти сте се влюбвали?

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не съм се влюбвал/а

6 13,64%
  • веднъж,или два пъти

23 52,27%
  • много пъти и все неуспешни

8 18,18%
  • много пъти,но само веднъж успешен

7 15,91%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Според вас любовта е нещо красиво,или нещо грозно

Моето мнение е,че любовта е наистина красива,докато трае.Ако е несподелена или се прекъсне без ти да искаш,става мн грозна.Най-гадното е,че дори след раздялата любовта продължава да те измъчва и те кара да правиш глупости,като това да си прережеш вените,или да се извиняваш,без да си виновна. А вие как мислите?

Ами аз мисля,че любовта е най-хубавото нещо,което може да ти се случи..стига да е споделена ..иначе вече съм изпитвала болката на несподелената любов...не е хубаво усещането;D,но такъв е живота..но чак да си режа вените т'ва няма да стане..просто продължавам напред... коолкото и да ми е трудно..
    ... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..

Според мен най-точното определение за любовта е, че нито е красива нито грозна, а е просто СЛЯПА

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Абе я стига... Любовта не е грозна! Грозни са умовете на онези, които не знаят как да я посрещнат, когато ги сподели, независимо дали е споделена или не! Добре де, несподеленото боли, наистина, най-малко аз мога да кажа, че това не е така, но не е ли това чувство, даже болка нека го наречем, онова, което ни кара да се чувстваме живи? Любовта си боли, дори и да е споделена... Затова не трябва да се "коркаме" (както казваха Тимон и Пумбаа от едно любимо мое филче) много, а да се радваме, че ни е споходила, че сме способни да я изпитаме!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Абе я стига... Любовта не е грозна! Грозни са умовете на онези, които не знаят как да я посрещнат, когато ги сподели, независимо дали е споделена или не! Добре де, несподеленото боли, наистина, най-малко аз мога да кажа, че това не е така, но не е ли това чувство, даже болка нека го наречем, онова, което ни кара да се чувстваме живи? Любовта си боли, дори и да е споделена... Затова не трябва да се "коркаме" (както казваха Тимон и Пумбаа от едно любимо мое филче) много, а да се радваме, че ни е споходила, че сме способни да я изпитаме!
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен Аватара на koalka
    Не любовта те кара да вършиш глупостите, които изброи, а само мозъка ти и нетрезвото ти мислене...
    Аз не мога да разбера защо любовта трябва да се дели на грозна или красива?Когато изпитваш чисти чувства към някой, истински тя винаги е красива, дори и да е несподелена.

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    Според мен любовта е винаги красива когато е истинска Дори и да не е споделена пак е красива,красива е самата болка от несподелената любов както някои я наричат "сладка болка".А когато е споделена красотата и е най-голяма.

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не любовта те кара да вършиш глупостите, които изброи, а само мозъка ти и нетрезвото ти мислене...
    Аз не мога да разбера защо любовта трябва да се дели на грозна или красива?Когато изпитваш чисти чувства към някой, истински тя винаги е красива, дори и да е несподелена.
    +1

това че когато любовта е несподелена не значи че е грозна защото аз съм изпитвал лубов и тя винаги е била носпеделена така че повярваите ми когато си влюбен/а в някой дори и тя/той да не те обича ти е адски приатно с него

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    +1

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw

отново +1

Много точно казано
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

тъпо е формулирано заглавито на темата любовта е няма само як секс има

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За мое съжаление все още не съм изпитвала любов към даден човек.Силни симпатии да,но любов не.Но мисля,че любовта определено не е грозно нещо.Казват,че любовта е най-страхотното и красиво чувство,а дали е така ще кажа когато я изпитам
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

според мен любовта е нещо неуписуемо...тя е нещо прекрасно...
    чуствата които изпитаваш са науписуеми ... Любова води както и до щастие така и до мъка ... аз съм изпитал и двете ... повече от второто .... но това няма значение ... според мен любовта е КРАСИВА и неуписуема .. ....

Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Според мен най-точното определение за любовта е, че нито е красива нито грозна, а е просто СЛЯПА
    +1

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Moga li da zapitam kak liubovta moje da e grozna...? E nikoi nqma da moje da mi otgovori...pyk i dosta hora ne znaqt zna4enieto na dumata liubov ili dumite "obi4am te" i gi izpolzvat za 6tqlo i ne6tqlo.... No spored men pyk i ne samo liubovta e nai krasivoto 4uvstvo koeto moje da ti se slu4i no na momenti [ako e ne spodelena....].... az sym se vliubvala 2 pyti 1-niq uj spodelena... ;(

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    +1
    Аз пък си мисля че любовта си има 2 очички даже и очила и бинокъл..... вижда добре ама е ТЪПА и свързва тия дето не трябва!
    е едва ли тя ги свързва.а имаше нещо като спомен-"никога не се целувай пред входната врата,защото любовта е сляпа,но съседите не са"
    в тоя случай мисля че става дума,че като си влюбен всичко ти излгежда розово и забравяш за всичко друго.аз го приемам в този смисъл "сляпа любов"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си