- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека разбием МИТ-а....
Абе чета тука всеки ден пишете те сега на по 12-13 си правят севтето... хора на 16 няма девствени и т.н. - > Абсолютни глупости за мен породени от тъй наречения "ФЕШИОН СТАЙЛ" към който всички дрисли и дрислиовци с извинение днес се стремят, не казвам че няма такива малотени курвари и курвенца, но са ряко( то впрочем винаги си е било така) Кви са тия глупости на 12-13 се ебели ... та пример ви давам сигурно едно 60 % от моя клас не са се целували още на по 17+ и не само в моя клас ми навсякъде е така нека всеки се замисли за неговия си клас тва само като пример... така че според мен митовете за ебящата се младеж се поражда само и единствено от "ФЕШИОН СТАЙЛ"-а...
....
![]()
толкоз писане и нищо не каза в крайна сметка...
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Успех![]()
Първоначално написано от Канела^
![]()
![]()
![]()
амм начи мн бЛагоДаря че пуснахти такава тема щото точно тфа разсъждение ми тряаше...начи ас съм на 12 скоро 13 ше прая...а 2 мои приятелки ме навиват да го напрая...праят всичко възможно...пращат момче у кенефа докат съм вътре...и немоа ги разбера...от моя клас никой изобщо не си е помислял даже да напрай такос нещу на такава възраст...
И тия момичета са ти приятелки ......Първоначално написано от NanSiTyy_
![]()
ЪъЪъ какво трябваше да дискутираме в тази тема?
![]()
Това че ти не знаеш за някой какво прави не го прави автоматично девствен. Много хора могат да изглеждат задръстени и да не афишират сексуалните си подвизи а просто тайничко да го правят със съседката или на село с някоя мацка.
Кой те кара да мислиш, че тези от вашият клас които ти изглеждат девственни са всъщост такива и на правили луд секс като са били на морето на 13 примерно ???
![]()
Абе човека е донякаде прав. Ся за неговия клас няма да споря той си знае хората. Но за 12, 13 годишните кифлички си е прав човека. Повечето го прават щот е модерно, и щот Пена дето сички я аресват е клатат секи ден.
Правят го,за да не остават по-назад,мислят си,че са попрастнали достатъчно за да поемат отговорността (аиде остави ги момчетата..на тях поне не им излиза име).Тва вече е често срещано явление..не казваи,че са рядкост.
Щом хората го коментират това, значи е така,значи има нещо вярно...за какви митове пишеш ти..така си мислиш.
А отностно класа ми..от 26 души 14 са се е*али,3ма са под въпрос(подозирам ги..),а останалите 9 не са се.От тия 14,момичетата са 8(аз също се броя), а момчетата са 6.За целувките..само 3ма не са се целували(зубарите на класа..).Какво повече да ти кажа?
Познавам една пикла,която на 12 години я бяха оправили 10 души във хотелска стая.После за митове ще си разказваме..
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
_BoSsy_, слез на земята бе скъпа ти видя ли като я оправяха тая 12 годишната хахахахах много филми гледаш...![]()
![]()
![]()
![]()
Awe vijte sa as kvo mislq. na4i verno 4e na 13 14 god. 4ovek ne e mn golqm za tva ama puk neka si go pravi kogato e gotov i ima 4uvstva kum 4oveka s koito go pravi... e pone as taka mislq...
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Истината е някъде по средата...Масово сексуален живот се започва на 15.Но винаги има такива,които го правят на 12,и такива,които-след 18.ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ!!!
Какво общо има "ф..стайла"
с това?!?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
OmG !! Nekfi dri6liovci na 12-13 deto o6te neznaqt prezervativ kfo e sex 6e pravqt....
авторът е прав...давам ми моя клас за пример...вече 5 години сме заедно, познаваме се достатъчно добре с повечето...
12-ти клас, 18+ години са повечето...има поне 7-8 човека, които не са правили секс, някъде толкова правят секс редовно...има хора, които не са се целували...обаче има и момиченца, започнали на 12-13...повечето са почнали обаче след 15, сигурна съм...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Чесно казано и аз не разбирам ....Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
ахаахахах мисли6 ли 4е няма при4ина да не са се на по 17+ сиг и ти така..... мисля 4е секи си вади заклу4ение + тва секи си ре6ава на колко и кво да прави нали зн ? сухар излез малко и се позабавляваи ако зн кво е тва...a za sexa da na 12 13 sa malki oba4e te si re6avatПървоначално написано от razbivacha
В днешно време това май наистина се превърна в мода.Всеки гледа колкото може по-бързо да се из**е,а тези които не са ги смятат за някви едва ли не извънземни...Хубаво,правете секс,но не и някакви 12-13 момиченца,които до скоро са си играли с куклитеНо всеки сам си решава какво да прави и щом се чувстват готови за това(колкото и да ми е чудно
) живота си е техен..
shadow4o моито момиче ти за мен не се грижи аз правих на 16 за пръв път така че споко за мене, а относно излизането дай пик да ти кажа да ли ще водя на дискотека![]()
ахахахахах и 6то ре6и 4е 6е ходя па то4но с теб ? а и кво му е ненормалното пр на 12 13 да се целуватПървоначално написано от razbivacha
+ tva ne sam momi4e ako nz ang tvoi problem
![]()
![]()
Първоначално написано от alice sw
И в моя клас е така... има максимум 5 отракани така да се каже човека (от 26) и всички други са... Не назад с материала ама... Когато се отвори нещо тема за секс се изчервяват и ..... не знам не знам
[img][/img]
shadow4o не съм казал да не се целуват на 13 просто казвам, че това за ЕБЯЩАТА СЕ МЛАДЕЖ и едва ли не на 14 няма нито един девствен си е абсолютен мит измислен за ФАШИОН СТАЙЛА !!!!!!