.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Нека разбием МИТ-а....

Абе чета тука всеки ден пишете те сега на по 12-13 си правят севтето... хора на 16 няма девствени и т.н. - > Абсолютни глупости за мен породени от тъй наречения "ФЕШИОН СТАЙЛ" към който всички дрисли и дрислиовци с извинение днес се стремят, не казвам че няма такива малотени курвари и курвенца, но са ряко( то впрочем винаги си е било така) Кви са тия глупости на 12-13 се ебели ... та пример ви давам сигурно едно 60 % от моя клас не са се целували още на по 17+ и не само в моя клас ми навсякъде е така нека всеки се замисли за неговия си клас тва само като пример... така че според мен митовете за ебящата се младеж се поражда само и единствено от "ФЕШИОН СТАЙЛ"-а...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    толкоз писане и нищо не каза в крайна сметка...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    ....

амм начи мн бЛагоДаря че пуснахти такава тема щото точно тфа разсъждение ми тряаше...начи ас съм на 12 скоро 13 ше прая...а 2 мои приятелки ме навиват да го напрая...праят всичко възможно...пращат момче у кенефа докат съм вътре...и немоа ги разбера...от моя клас никой изобщо не си е помислял даже да напрай такос нещу на такава възраст...

Цитирай Първоначално написано от NanSiTyy_
    амм начи мн бЛагоДаря че пуснахти такава тема щото точно тфа разсъждение ми тряаше...начи ас съм на 12 скоро 13 ше прая...а 2 мои приятелки ме навиват да го напрая...праят всичко възможно...пращат момче у кенефа докат съм вътре...и немоа ги разбера...от моя клас никой изобщо не си е помислял даже да напрай такос нещу на такава възраст...
    И тия момичета са ти приятелки ......

Голям фен Аватара на mokka
    ne namiram nqkav smisal.....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ЪъЪъ какво трябваше да дискутираме в тази тема?

Град
    Sofia
    Това че ти не знаеш за някой какво прави не го прави автоматично девствен. Много хора могат да изглеждат задръстени и да не афишират сексуалните си подвизи а просто тайничко да го правят със съседката или на село с някоя мацка.
    Кой те кара да мислиш, че тези от вашият клас които ти изглеждат девственни са всъщост такива и на правили луд секс като са били на морето на 13 примерно ???

Град
    у вас
    Абе човека е донякаде прав. Ся за неговия клас няма да споря той си знае хората. Но за 12, 13 годишните кифлички си е прав човека. Повечето го прават щот е модерно, и щот Пена дето сички я аресват е клатат секи ден.

Правят го,за да не остават по-назад,мислят си,че са попрастнали достатъчно за да поемат отговорността (аиде остави ги момчетата..на тях поне не им излиза име).Тва вече е често срещано явление..не казваи,че са рядкост.
    Щом хората го коментират това, значи е така,значи има нещо вярно...за какви митове пишеш ти..така си мислиш.
    А отностно класа ми..от 26 души 14 са се е*али,3ма са под въпрос(подозирам ги..),а останалите 9 не са се.От тия 14,момичетата са 8(аз също се броя), а момчетата са 6.За целувките..само 3ма не са се целували(зубарите на класа..).Какво повече да ти кажа?
    Познавам една пикла,която на 12 години я бяха оправили 10 души във хотелска стая. После за митове ще си разказваме..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

_BoSsy_, слез на земята бе скъпа ти видя ли като я оправяха тая 12 годишната хахахахах много филми гледаш...

Awe vijte sa as kvo mislq. na4i verno 4e na 13 14 god. 4ovek ne e mn golqm za tva ama puk neka si go pravi kogato e gotov i ima 4uvstva kum 4oveka s koito go pravi... e pone as taka mislq...

Цитирай Първоначално написано от AnoNim4e
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    ....
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Истината е някъде по средата... Масово сексуален живот се започва на 15.Но винаги има такива,които го правят на 12,и такива,които-след 18.ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ!!! Какво общо има "ф..стайла" с това?!?!?!?!?!

OmG ! ! Nekfi dri6liovci na 12-13 deto o6te neznaqt prezervativ kfo e sex 6e pravqt....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    авторът е прав...давам ми моя клас за пример...вече 5 години сме заедно, познаваме се достатъчно добре с повечето...

12-ти клас, 18+ години са повечето...има поне 7-8 човека, които не са правили секс, някъде толкова правят секс редовно...има хора, които не са се целували...обаче има и момиченца, започнали на 12-13...повечето са почнали обаче след 15, сигурна съм...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    ЪъЪъ какво трябваше да дискутираме в тази тема?
    Чесно казано и аз не разбирам ....

Re: Нека разбием МИТ-а....

Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    Абе чета тука всеки ден пишете те сега на по 12-13 си правят севтето... хора на 16 няма девствени и т.н. - > Абсолютни глупости за мен породени от тъй наречения "ФЕШИОН СТАЙЛ" към който всички дрисли и дрислиовци с извинение днес се стремят, не казвам че няма такива малотени курвари и курвенца, но са ряко( то впрочем винаги си е било така) Кви са тия глупости на 12-13 се ебели ... та пример ви давам сигурно едно 60 % от моя клас не са се целували още на по 17+ и не само в моя клас ми навсякъде е така нека всеки се замисли за неговия си клас тва само като пример... така че според мен митовете за ебящата се младеж се поражда само и единствено от "ФЕШИОН СТАЙЛ"-а...
    ахаахахах мисли6 ли 4е няма при4ина да не са се на по 17+ сиг и ти така..... мисля 4е секи си вади заклу4ение + тва секи си ре6ава на колко и кво да прави нали зн ? сухар излез малко и се позабавляваи ако зн кво е тва...a za sexa da na 12 13 sa malki oba4e te si re6avat

Град
    Там,където мъртвите птици пеят...
    В днешно време това май наистина се превърна в мода.Всеки гледа колкото може по-бързо да се из**е,а тези които не са ги смятат за някви едва ли не извънземни...Хубаво,правете секс,но не и някакви 12-13 момиченца,които до скоро са си играли с куклите Но всеки сам си решава какво да прави и щом се чувстват готови за това(колкото и да ми е чудно ) живота си е техен..

shadow4o моито момиче ти за мен не се грижи аз правих на 16 за пръв път така че споко за мене, а относно излизането дай пик да ти кажа да ли ще водя на дискотека

Цитирай Първоначално написано от razbivacha
    shadow4o моито момиче ти за мен не се грижи аз правих на 16 за пръв път така че споко за мене, а относно излизането дай пик да ти кажа да ли ще водя на дискотека
    ахахахахах и 6то ре6и 4е 6е ходя па то4но с теб ? а и кво му е ненормалното пр на 12 13 да се целуват + tva ne sam momi4e ako nz ang tvoi problem

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    авторът е прав...давам ми моя клас за пример...вече 5 години сме заедно, познаваме се достатъчно добре с повечето...

12-ти клас, 18+ години са повечето...има поне 7-8 човека, които не са правили секс, някъде толкова правят секс редовно...има хора, които не са се целували...обаче има и момиченца, започнали на 12-13...повечето са почнали обаче след 15, сигурна съм...

И в моя клас е така... има максимум 5 отракани така да се каже човека (от 26) и всички други са... Не назад с материала ама... Когато се отвори нещо тема за секс се изчервяват и ..... не знам не знам
    [img][/img]

shadow4o не съм казал да не се целуват на 13 просто казвам, че това за ЕБЯЩАТА СЕ МЛАДЕЖ и едва ли не на 14 няма нито един девствен си е абсолютен мит измислен за ФАШИОН СТАЙЛА !!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си