- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека разбием МИТ-а....
Оня ден се видях с мой познат...приятел дори може да се каже,с когото не се бяхме виждали отдавна!Аз му разказах какво става около мен и че има момче,което ако му пусна ще се навие да го направим.И моя т.нар. приятел каза "Еми,айде де!Направи го!Вече си на 14,достатъчно си голяма!" И аз изглеждах така--->Какви хора има...мислят си,че на 14 ти е крайно време да правиш секс!!!Олеле...
А за моя клас...ми аз ги познаам от скоро...но като ги гледам...може и да има хора,които не са девствени!![]()
temi4kata cepi mraka ! ok az smqtam 4e e do hora i razbiram za6to pove4ety hora davat za primer klasa si ... 6e vi dam 1 primer4e s men i bratov4edka mi koqto e s 1 godina po-malka ot men ...tq zapo4na s gadjeta da se zanimava ot detskata gradinaaz ne i vqrvah "toq mi predloji" "s toq tragnahme i az, i taq" i daje sme se karali 6oto az smqtah 4e si izmislq a tq smqta6e 4e sam zadrastena ... e,tq be6e malko tvarde napred s materiala -v mahalata q bqha nau4ili da se celuva s ezik vav 2-ri klas
no v 4-ti klas (dotogava nikoi ne be6e staval s nikoi v klasa) i v na6iq klas se prestra6iha i to po dosta stranen na4in - 2 mom4eta koito si me haresvaha i odavna se "zaka4ahme" zapo4naha mnoY da se karat i zapla6vat i nakraq (pregarnati priqtelski) doidoha pri men i mi kazaha 4e me haresvat i da izbera 1 - ediniq re6i da go re6ime spontanno i me vikna otstrani kato bqhme izlqzli navan ,a drugi mi predloji v avtobusa ,kadeto se sre6tahme po slu4ainost 2 dni v sedmicata (savpadaha ni angajimentite) tapi4ko 6e kajete i si be6e de ,no ot tam natatak i mn dr hora se prestra6iha da predlojat ...kazvam prosto 4e e zna4imo i ot 4oveka i ot horata zaobikoleni ot teb ,pone taka mislq ,a pak i vi dadoh primer za taz MLADEJ ...Edni fr. gi be6e udarila nqkfa valna sedqha po besedkite i si govoreha koq kak 6e i e parviq pat ...int mi be6e 4e predpo4itaha piqnska no6t pred priqtel seriozen ot 8-9 meseca i ne si i predstavqha da go napravqt nad 16 ... normalno ,a ?A pak i s godinite sqka6 gi e hvanal 4ernobil-a momi4etata 2 za 3-ti klas im idva cikala ...mmm normalno,nali ?s brat imame golqma razlika v godinite i mi razpravq6e kato bqh po-malka 4e sled okolo 14 god. sam napalno gotofa za seX ... eeee toi me pazi nali ,ne tree da propuskam o6te na 10 nali ?! Bojeeee prosto strahotno e na6to pokolenie ,nali ?Az na 11 sam imala predlojeniq za seX ama ...ako gi priemah si4kite ...nqma6e da moga da hodq ...tehen izbor de - da si tro6at glavite pfff ... a otnosno 4e nZ-qt kakfo e condom a praat seX na po 12 - ne e vqrno - v u4ebnika po "4ovekat i prirodata za 6-ti klas" ima snimka na prezervativ,obqsnenie kfo e i ... ostava6e samo da obqsnqvat kak se slaga bace ...ujas
![]()
![]()
![]()
чувствам се стара...какво по дяволите е "Човек и природа"![]()
по повод на последното изказване...явно напредвате доста бързо...при нас беше в учебника по Биология за 8-ми![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
"4ovek i priroda" e u4ebnika po novata programa koqto v momenta e stignala do 6-ti klas i zamestva "Prirodoznanie" , kakto do 4-ti klas "4ovekat i ob6testvoto" be smeseno ot Istoriq i Geografiq i "Doma6na tehnika i ikonomika" , nakratko DTI zamestva staroto rodno "Trudovo"ne se 4ustvai stara , 4ustvai se uzrqla :P
![]()
В4ера беше с куклите, днеска си п0 кръ4мите....![]()
Еми и аз тфа си мислех днес в авт0буса кат0 0тивах към гаджет0... Аз г0 направих на 15... И се 4удех сега казвате, 4е е прекален0 ран0 и т.н., н0 г0 направих не защ0т0 т0й ме притискаше и т.н или защ0т0 исках да съм м0дерна... Пр0ст0 г0 направих, защ0т0 исках...
0т м0я клас единствен0 аз в0дя ред0вен п0л0в жив0т, а сам0 0ще няк0лк0 М0МИ4ЕТА п0д4ертвам, са правили секс и т0 на лагера на м0рет0 кат0 са били п04ти пияни и т.н. Даже няк0и не си сп0мняха дали са г0 направили..
Абе нз.. Какт0 казаха, всеки си решава, всеки си знае к0га е г0т0в... Н0 наистина не е н0рмалн0 дете на 12-13 г0дини вмест0 да 4ете приказки, да се 4ука п0 кенефите д0кат0 ве4е не м0же да седи и да прави свирки кат0 разпран0...
Да абсолютно съм съгласен с теб мила,всички си мислят и аз незнам какво,но страшно голяма част от сегашното поколение са станали боклуци.Вместо да се занимават като мен и куп други хора с спорт и т.н.Аз лично се занимавам от 10години с ....т.......к.....................д......Първоначално написано от † “~ALpHa d0g~” †
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Всеки може да си говори каквото си иска.12 годишното още не знае къде се намира,а за друго да мисли...просто е ненормално.А и такова понятие като секс между 12 годишни,направо ми се вижда комична картинка.
То вярно,сега сякаш да не си девствен на такава възраст си е направо неизмеримо качество.А те,милите,не разбрали,че всеки си говори каквото пожелае, бързат ли бързат да преминат в следващата фаза на своето осъвършенстване по изкривено смешния модел за модерна младеж в днешно време...защото те знаят! Знаят ,че по-късно девствен ще съизмеримо с прокажен
Може и мода да се каже,щом има манипулируема маса народ да следва 'правилото' така стриктно![]()
Лошо,лошо...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
абе мани ги тея бе, половината са пъпчиви чекиджии на 13-14 години и грозни зубърки дето като си измислят че на 12 са го направили за пръв път избиват комплекси или се мислят за много отворениПървоначално написано от razbivacha
бтв и аз на 17 години за пръв път го направих и то много неумелодо преди тва на 16 год съм се целувал с момиче, пак така неумело, нема нищо срамно - не ме прави по-малко тарикат или смотаняк
въпреки че вече съм излезнал от тийн годините с малко, все пак по мойто време беше другояче ... ае поздрави
хехехе как щи пращат мом4е в кенефа ахахахха ще се гръмна хахахах и ти какво направи ?Първоначално написано от NanSiTyy_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
Върху това няма кво да се разсъждава толкова като видиш кви тъпотий пишат 92% от поколението не е опитвало трева...преставете си за какво говрим.Пък камоли за секс..Сега е само разврат и тем подобни глупости.
Просто ме е срам,че живея и уча между такива отрепки,боклуци и пиклиовци.![]()
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Сладурче, живея в малък град,знам за какво става въпрос.Хора са ми показвали и са ми разказвали за случая.Ти маи и идея си нямаш какви боклучета има на тоя свят...Първоначално написано от razbivacha
Аз съм си на Земята от как се помня,време е ти да погледнеш нещата от реалната им страна ..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
po princip sum mnogo protiv ranniq sex obache i az go napravih na pochti 14... i ne sujalqvam shtoto bqh namerila 4ovek za koito sum sigurna 4e me obi4a i 4e ne sum mu samo za tva ... da spokoino ne e nqkoi piklio ot moq klas po golqm e ot men i ima akul v glavata... ne e jenkar a i predpo4itam na 13 s nqkoi koito me obi4a otkolkoto na 20 s nqkoi na koito ne mu puka za men ..a ina4e ako sa malko po obrazovani decata nqmashe ad imam ni6to protiv da se e*at ama za men ne e normalno momi4e 7 klas da pie po 2 eskapela na 3 meseca .. primerno...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
awe to tva 4e na 12-13 godi6nite im se pripikalo,a te si pomislili 4e im se e do*balo si e vqrno....ama za ostanaloto ne sum saglasna,za6toto ne razbrah i az za kvo diskytirame![]()
АХхаха съгласенПървоначално написано от razbivacha
![]()
Или пък тука размера нямал значение,били правили секс с 21см парчета,обичали поза 3242 и 213![]()
Тука 1/2 не са виждали пишка на живо,но е модерно да лапаш пи*ки![]()
Некои ако им верва![]()
Има няколко потребители,които им вярвам,че знаят за какво става на въпрос....А сотаналите са за ' Комиците"![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Абе аз съм против![]()
Половите органи тъкмо тръгват да се развиват и ти веднага ги пускаш в експлоатация секса на 12-13 е вреден!!!! Особено за момичетата! А не дай се Боже да стане фал аборти и глупости уврежданията стават още по сериозни ... я се стегнете малко и заебете тая мода да се ебеш на 13....
Не от гледната точка дали е готова или не а заради самото зрдаве ...тоя ранен секс може да доведе до стерилитет и други разправии ама все пак тва си е вашия живот кво ви се бъркам!