.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Дупе, дупе.........

ЗДРАВЕЙТЕ!!! Зна4и въпроса ми е следниа:Какви дупета предпо4итат мом4етата за секс : по-дебели,по-слаби средни и т.н Интересува ме дали с по-закръглено или с по-слабо моми4е секса е по-добър!? 4акам мненията ви

т.7
    krem4et0

Средно дупе(може и малко) и с по-слаба според мене е по яко

Град
    у вас
    Абе дупе да е ше го опрайм.

Абе много големо и сланинесто неварви апа и някво кльощаво само кокакли па не варви.

Задължително слабо или средно!
    не щем дебелани/загръглени
    Най-добре някое слабо стегнато дупе.. аххх

Засега така мисля, се пак съм младо момче, не искам да се захабявам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от spark_94
    Средно дупе(може и малко) и с по-слаба според мене е по яко
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Make_me_laugh ЗА ДА ИСКА6 ТРЯБВА ДА ИМА6 !!!

В това НЕ се съмнявай
    Включвам и малко по-атлетично тяло в сравнение с другите и мисля, че мога да си го поискам даже в комплект с още нещо нали
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Тогава се радвам за теб,но ако оби4а6 някой няма да те интересува какъв е той

Е ти не уточни за по принцип, само за вечерта или ако си влюбен в някой ли...

Дам тогава просто ще се примириш и ще прикриваш, че уж не искаш хубаво дупе и ще заглеждаш мацките по улицата замечтано... което си е гадно..

Няма да се лъжем.. поддържайте се.. колкото и да ви казваме, че ви е яко дупето и че не ни трябва някое кльощаво... това не е напълно точната истина а го казваме от любов, а всъщност я се замисли няма ли да е ооощееее по-яко ако хем се обичат хем момичето има яко дупе.. е тогава момчето ще иска да я схруска постоянно - а така момиччет се чувства желано и става а бе много ХЕПИ и за двамата

Тъй че, не се утешавайте с тая тема. хубавото си е хубаво.. направете го и вие :Р

Голямото си е голямо ама не всеки мъж го има нали така??! то дупе лесно може да се стегне ама нз как пенис може да ти порасне! Ни6то ли4но само казвам 4е всеки има недостатъци и съм сигурна,4е ако си с някой който те оби4а то не е важно дали си слаб,дебел,умен.тъп или не6то такова?! Секи си има мнение:да така е и тва е секи е разли4ен и то4но затова е интересну

Оф.. откъде накъде мериш дупето с пениса???

Веднага мога да ти кажа. То и при нас има с големи и малки, ама и при вас има широки и тесни нали така.

Дупетата си ги сравнявай с дупета, интимните органи с интимни органи. Това е. Все пак темата ти не засяга големи и малки пениси, тесни и широки вагини нали така
    Дупета и вие и ние си имаме, така че изобщо не минавайте с тоя номер. Най ви е лесно да кажете а на тоя малък на оня голям.. хах ако знаете пък ние как ви подбираме също на коя на каква е и т.н. Тъй, че тука сме 50/50. както е същата и работата с дупетата.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Ако има любов няма значение от дупето
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

така си мисли6 ти но няма да коментираме ве4е !!! Казах,4е всеки си има собствено мнение,но аз знам мом4ета,които имат 4ленове 5 см надървени така 4е едно е да е**6 друго е да те е**т ТО4КА ПО ВЪПРОСА ДА НЕ НАВЛИЗАМЕ В ДРУГА ТЕМА

Супер фен
    оф повечето едва ли сте виждали гол гъз бе
    иначе няма никакво значение, стига да не е метър на декар

И аз да се изкажа, нищо че съм момиче.
    Моя задник го харесват, въпреки че не е много малък. А пък какъв ще е задника на гаджето ми - все ми е през оная работа. Нали няма да го целувам по задника, а по лицето? Тъй че стига лицето на съответното момче/момиче да не прилича на задник - какво ви пука?
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Re: За Мом4ета !

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ЗДРАВЕЙТЕ!!! Зна4и въпроса ми е следниа:Какви дупета предпо4итат мом4етата за секс : по-дебели,по-слаби средни и т.н Интересува ме дали с по-закръглено или с по-слабо моми4е секса е по-добър!? 4акам мненията ви
    Важното е да е стегнат и добре оформен.

Град
    people`s wet dreams
    Малки и закръглени , но не и плоски

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    besnicataa от написаното от теб разбирам, че си с голям задник. Дай една снимка да ти се порадваме besnicataa

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    И аз да се изкажа, нищо че съм момиче.
    Моя задник го харесват, въпреки че не е много малък. А пък какъв ще е задника на гаджето ми - все ми е през оная работа. Нали няма да го целувам по задника, а по лицето? Тъй че стига лицето на съответното момче/момиче да не прилича на задник - какво ви пука?
    Дупето е повече от важно!
    Като целувам приятелката ми за какво да я държа? За циците ли? - предпочитам за дупето.
    Ако не е окръглено и оформено а хващам 2 пръчки забити в ребрата и... не ми е приятно.

Предпочитам леко окръглени дупета, но стегнати - без целулит
    Относно дупетата може да се говори много.

Има статистики. Статистики, в които над 50% от мъжете са казали, че дупетата на жените са най-сексапилната част от тялото им.

Да, казвал съм на момиче, че има страхотен задник, въпреки, че не съм го мислил - просто защото ми е приятелка и ако и кажа, че не и харесвам задника... ще се разделим. Но не ми е било и приятно да правя секс с нея на задна и да и гледам дупето, което е безформено и... меко казано - не ми харесва.

besnicataa МАРшшшшшшШшшш на фитнес, дебелана такава!!!!
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

амм и тва ако е СУПЕР ДЕБЕЛО И Т.Н не знам А вси4ки комплексар4ета знаят къде да си го .....!!! :P аМ И ВАЖНОТО Е ТИ ДА СЕ ХАРЕСВА6 http://mail62.abv.bg/app/servlet/bg....t&eid=29290487

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    МОЖЕ6Е ДА НЕ СЕ ИЗРАЗЯВА6 ТАКА БЕЗ ДА ЗНАЕ6 ВИЖ В ТЕМАТА СЛОЖИХ СНИМКА ТАКАВА КАКВАТО И ИМАМ!! НО ВСЕ ПАК МНЕНИЕТО ТИ БЕ6Е МАЛКО НЕ НА МЯСТО НИЕ НЕ ГОВОРИМ ЗА МЕН А ЗА ТОВА КАКВИ ЗАДНИЦИ ХАРЕСВАТЕ,НО КАКТО И ДА Е НЯМА ДА СЕ КАРАМЕ ДАЙ И И ТИ СНИМКА НО НА ДРУГО НЕ6ТО НЕГО ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ!!!
    От главните букви ми стана ясно, че нещо с главния ти не е добре.
    Не просто си дебела - ти си и глупава.
    Не аз изкривявам нещата към твоя задник, от темата за това какви дупета харесваме, а ти изкривяваш темата към това, че ако те обича приятеля ти ще те търпи дебела.
    Аз си постнах мнението по темата - описах обстойно какви дупета харесвам и защо, даже дадох и един личен пример, от миналото ми.
    А ти, тъй като имаш дебел задник, започна да се защитаваш - сякаш някой ти е казал да ходиш на фитнес. - пък теб те мързи. И не искаш да си признаеш, че човек трябва да ти търпи задника, не да го ебе с кеф.
    http://mail62.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetWfsFile;jsessionid=aV5sPvAgw8uc?ac= s&wfs=wfsget&eid=29290487[img] амм и тва ако е СУПЕР ДЕБЕЛО И Т.Н не знам А вси4ки комплексар4ета знаят къде да си го .....!!! :P аМ И ВАЖНОТО Е ТИ ДА СЕ ХАРЕСВА6 [/img]
    1во - даваш линк към пощата на abv.bg където за да отворим линка се иска да е стартирана сесийна променлива, което е ъпсурд.
    Естественно си се опитала да ембеднеш картинката с [img] - но дори и тук си объркала кода.

Ами.... Искате хората да ви ценят по характера, по душевната красота?
    Да, ама на никой не му пука!
    Ако си красива - живееш добре, ако си грозна - оооо, по-добре залягай над учебниците.
    Колкото по-грозна си - толкова по-умна трябва да си.
    Вчера стоя и гледам местата на един футболен мач. Колкото по-нагоре гледам местата - толкова по-грозни стават хората.
    Ако бях разпределител нямаше да ти искам и билет... Поглеждам те и казвам - УУУУУУ, по-добре се качвай най-отгоре!!!!
    Премери си теглото. На всеки 5 килограма наднормено тегло - чети книга. Нека да са две. И си купи и лаптопа.
    п.п. Гледаш колко си дебела, изваждаш 50 килограма, делиш на 5, умножаваш по 2 - и почваш да четеш толкова книги. - пояснявам, щото си и бавничка, да не ти трябват 2 години докато разбереш колко дебела си всъщност и как приятеля ти му се налага всеки ден на задна да гледам към телевизора за да не ти гледа задника...

п.п. Леле, какво ми има, днес много нареждам...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

абе ти си мн зле дай си майл да ти дам снимка само си дай мейла моляте !Кой ти иска мнението за моя задник А??Аз казвам об6то какви харесвате и отново ти казвам НЕ ЗНАЕ6 КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМ И НЕ МОЖЕ6 ДА КАЖЕ6 ОК?! И ДАЙ МАЙЛ

Re: Дупе, дупе.........

т.7
    krem4et0
    дай една снимка и ще ти кажа дали ми харесва

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Хахах един фр викаше ... на голям тезгях хубаво се работи
    Ама знам ли ... вероятно всички ще изкажат мнение за спортните дупенца хъхъ

Normalno stegnato dupe
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

честно казано за мен няма абсолутно никакво значение дупе да е
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli