- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупе, дупе.........
Абе, besnicataa, нали пускаш темата, за да разбереш мнението на съфорумниците, за кво спориш нонстоп с тях?!?![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Не че съм в състояние да еба дупе, но харесвам закръглени дупета. Кльощавите въобще, ама въобще не ми харесват. Интересно ми е как такова нещо би могло да възбуди някого...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Znam li...az ne sam nito zakraglena nito klio6ta i oplakvaniq ne sam polu4avala.
Бе мн ми е интересно-подщи вс казват,че харесват малки дупенца.
Така ,обаче,...аз не съм от най-кльощавите(не съм и дебела,ама не съм слаба),обаче вс ми съученици,приятели...ми заглеждат дупето(та дори и момичета).В същия момент имам съученички със малки,стегнати дупета,които не получават кой-знае какво внимание-правете изводи какво се харесва,но момчетата не си го признават...
Моето не е кльощаво...една красива полусфера е...и даже има прякор заради сексапила си. Ама съм скромнаааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сериозно - много си го харесвам.
A be ne e ba6 taka..Vsi4ko si zavisi ot predpo4itaniata na 4oveka s koito si i ot negovata predstava za hybavo i sexy. Az ne sum slaba i niamam malko klio6tavo dype no vupreki tova mom4etata me zaglejdat a 4oveka s koito pravia sex go obojava i neprekusnato sa my tam rucete i ima jelanie "da me shryska"...Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Az li4no ne haresvam klio6tavi momi4eta prosto za6toto za men ne sa jenstveni i sexy.Edno momi4e za da moje da se nare4e jena triabva da ima kude da ia hvane6 a ne da izglejda kato pove4eto manekenki i da triabva s lypa da i tursi6 dypeto...![]()
Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да кажеш, че не си съгласна, просто го кажи. :P
ТАКААААА
1. Авторката както казаха - уж искаше мнения, а постоянно се заяжда - избива яко комплекси, че явно е пухкава. Е спри се де, дразниш много. И относно спора между мен и теб - яко омеши темата за дупета с темата за интимните органи.. и ти не знаеш кво да кажеш а ;д
2. АЙДЕ да уточним какво е кльощаво и закръглено дупе. Да речем едни примерни мерки горе долу - за мен 45-50 кг/160-165 см. Образно казано. Това за мен е готино слабичко/нормалничко дупе.
Кльощави не харесвам. Дебели също.
Вие избихте на комплекс и заговорихте за кльощави.. луфтове не обичам/е, тъй че..
3. Слънчице - да, така и това го има. Но все пак говорим за чисто първичното мнение примерно като видиш някое момиче по улицата как/към кои точно го категоризираш. И кльпщавите дупета не са хубави.
4. Дайте да видя тая снимка най-накрая че ми стана интересно вече
5. Не мога да измисля
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Давайте със снимки, че да знаем конкретно за какво си говорим.![]()
Предпочитам закръглените женствени
http://perfectass.hit.bg/Albums/Albu...gustina_02.jpg
http://www.vestnika.com/gallery/adul...3b072b0aa7.jpg
пред
слабите дупета.
http://images.jupiterimages.com/comm...5/22275533.jpg
Момиче ценител на женски дупета съм.
абе треа да има малко сланинка да прай вълнички на задна като я подкараш....ако е много кльощава стават натъртвания![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Килограм и ръст мерки за дупе ли са?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koй е казал не6то такова?!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Авторката, очевидно не четеш мненията.
Weary, съгласна. Мразя кльощави и плоски задници.![]()
+1 \Първоначално написано от slun4ice
/ Абс0лютн0 съм съгласна с теб... =D>
Не е важно какво казва мъжът, а какво прави и какви са реакциите му. Ако не го възбужда толкова дупето, няма да му обръща толкова внимание и да го гледа и пипа постоянно.
Ne e vajen guza! A syvsem dr neshta! az sum momi4e i mislq 4e ako obichash nqkoi shte go obichash zaradi samiq sebe si!!!![]()
Чакай малко, бе момиче. Разбирам, че искаш да те обичат заради самата теб, но не искаш ли приятелят ти да се възбужда от теб? А и в момента просто обсъждаме.
Оф очудвам се от простотията на някои хора тук...![]()
Не разбирам защо се приетсняваш да ми кажеш нещата направо. Разбрах, че откакто се заядох с теб, ти ще се заяждаш с мен, каквото и да кажа...но поне го прави открито.![]()
И АЗ СЪМ НА ТВА МНЕНИЕ АМА ЕТО СИ4КИ ВИКАТ 4Е СЪМ КОМПЛЕКСАРКА ИЛИ НЕ6ТО ТАКОВА,КОЕТО НЕ Е ХИ4 ВЯРНО ДАЖЕ БИХ КАЗАЛА 4Е СПАДАМ КЪМ СРЕДНИТЕ ЗА МЕН СЛАБА Е 45-50 КГ СРЕДНА Е 55-60КГ ДЕБЕЛИ НАД 70КГ,А ЗАВИСИ И ОТ ВИСО4ИНАТА АЗ СПАДАМ КЪМ СРЕДНИТЕ ТАКА 4ЕЕ СТИГА СТЕ МЕ ОБСЪЖДАЛИ ПРОСТО СИ ДАВАЙТЕ МНЕНИЯТАПървоначално написано от ludoto_f
![]()
ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ОТГОВОРПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Той така или иначе ще ви обича... ама друго си е ако се възбужда суперяко изцяло от вас и дупето ви нали. Ся ще кажете: е да ама аз и сега го възбуждам супер много и се кефи на дупето ми.. - Винаги може още.. ако влизате в мерките за идеала за него съвсем друга песен ще запеете, отколкото просто да имате някакво си там дупе и да си мислите, че сте най-.. хах!
Ся да подкрепим с факти. Е хубаво.. след като си мислите, че сте суперготини и приятелят ви умира за вашето дупе.. а бе що тогава като вървите примерно по центъра и той заглежда(не оглежда, а заглежда - има разлика!) дупетата на другите мацки, а?! (***изключвам случаите когато вие имате перфектното дупе за него***). И сега ако кажете той не се заглежда.. ще ви се изсмея в лицето.. щото просто знаем как да го прикриваме!
А бе аз май няма да пиша повече. Вие не примате мнения, само се заяждате и си мислете че сте прави и, че сте най...ама най-лесно е да убедиш момиче че е красива :Д:Д:Д
Мог да ви дам пример - предишното момиче, в което бях влщбен направо, но така и не ходихме.. емм иж спадаше към нормалните ама изобщо не ме кефеше задника й.. да може да имах чувсвта към нея ама НЕ МЕ възбуждаше дупето й.. ма ко да прайш примиряваш се..
Със сегашната - страшно дупенце, качествено а у пълен пакет :Д.. еми кево да кажа - много я обичам и много ме въбуджа дупето й!! тоест тука имаме 2 в 1И ръцете ми в буквалния смсъл не слизат от там. И тя се кефи и аз се кефя. И щом пиша в тук във форума за дупето й (което си влиза в представите ми за идеал), а не пиша за дупето на "бившата" (което не беше в иделаите ми ма ко да прайш..) сами си направете сметка кое ме кефи поече и с кое се гордея повече и бих скрускал с по-голям кеф.
Това е за мен по темата. Любовта пак си я има и в двата случая.. ама възбудата е в съвсвем в други граници и доста повече помага в секса..И друго си е момчето да се хвали с дупето ви нали..
\/
Така, че не намесвайте любовта тук (любов заради еди задник не се променя), а възбудата и кефа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Душко, човек може да има до себе си перфектен човек, но това защо според теб му пречи да оценява и други красиви тела?![]()
Май не направи разлика между оглеждане и заглеждане/захласване.