.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Амиии...аз лично не виждам, да. Виждаш-гледаш. Това е.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

И с любов,и без любов,дупето пак няма значение(поне според мен)

Град
    Варна
    . . .

ОЛе, ужас. Идеалът ми за отвратителна жена

Всеки с вкуса си, няма лошо

Ей ама това женската злоба е голямо нещо.. като сте си наумили, че слабите дупета не са хубави и това е. Като не са хубави.. що момчетата само тях заглеждат а .. :Д Кльощавите да.. ама слабичките са радост за окото

Мен ми харесват слабичките (е не кльощавелите с луфт де ) и средните. Важно е да е добре оформено и стегнато.. а не някакво гадно меко..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Аз лично го казвам, защото такива ми харесват.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    . Като не са хубави.. що момчетата само тях заглеждат а .. :Д
    Pove4eto go praviat za6toto taka e moderno i gi e strah da ne im se prismeiat 4e haresvat ne6to razli4no ot tova koeto e nalojeno ot mediite.Geneti4no zalojeno e mujete da haresvat jeni s po-6irok han6(koeto v pove4eto sly4ai zna4i i po-zakrugleno dype) i golemi gurdi.Osven tova nay4no dokazano e 4e nai-vajen ne e razmera na dypeto a kolko e goliamo v spriamo taliata.Formylata e prosta taliata(cm)/han6a(cm).Idealnoto e 0,7.

Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    И аз да се изкажа, нищо че съм момиче.
    Моя задник го харесват, въпреки че не е много малък. А пък какъв ще е задника на гаджето ми - все ми е през оная работа. Нали няма да го целувам по задника, а по лицето? Тъй че стига лицето на съответното момче/момиче да не прилича на задник - какво ви пука?
    +1

Град
    Варна
    . . .

еми моето гадже харесва космати и тлъсти, пък моето не е такова... май не го и възбуждам... купих си космати гащи с дупка... помага!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не разбирам защо се приетсняваш да ми кажеш нещата направо. Разбрах, че откакто се заядох с теб, ти ще се заяждаш с мен, каквото и да кажа...но поне го прави открито.
    Еми защото аз поне имам малко мозак в главата си

ОФФ !
    Хем искате мнение, хем пак си знаете своето..
    Спасявайте се. Аз съм си добре (девил)
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Еми защото аз поне имам малко мозак в главата си
    МозАк...
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

am sredni sa nai-dobre da sa oformeni no sredni

Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    МозАк...
    Остави я - тя е интелигентна, но неграмотна. И се гордее с второто.

Град
    София
    А пък моето дупе..е голямо.Мда.Смятам,че е голямо.Също препдочитам жени,които не са от тип 'манекенки'.Напълно съм съгласна с едно мнение по-горе в темата. Моя мъж преди е е*ал все такива мацки,кльощави и ми каза откровено,че 'трябва да имаш къде да хванеш една жена' а не да е само кокали ..
    Smile!?

Abe az 6e vi kaja samo 4e dupeto mi e malko i stegnato i ne me izteresuva mnenieto na drugite.Vajnoto e az da se 4uvstvam dobre v kojata mi

Град
    Пловдив

hi

Зададох на моя тоя въпрос и той ми отговори че както пръсвал моя задник от секс ,не му пречело да пръсне и някой по-голям.За него нямало значение големината ,а това как изглеждал.

Re: Дупе, дупе.........

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ЗДРАВЕЙТЕ!!! Зна4и въпроса ми е следниа:Какви дупета предпо4итат мом4етата за секс : по-дебели,по-слаби средни и т.н Интересува ме дали с по-закръглено или с по-слабо моми4е секса е по-добър!? 4акам мненията ви

т.7
    krem4et0
    По въпросите относно външния вид сме коментирали нееднократно
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%E04&start=105
    Он белии свет , хора и вкусове най-различни душко

Айде верно със снимки. Ако има притеснителни могат да си задраскат лицата. Може и да оценяваме =D>

нз защо но винаги съм мислела , че харесват по-малки и стегнати дупета

момиче съм ии да си го кажеме чесно темата е за дуепета стига с тия характери и обич...

определено имам коплекси за моето... пропорциите са ми 165/50 както и да е... това определено не значи, че дупето е слабо.. момичета всичко се оправя с гимнастика... мен лично ме мързи преди редовно на фитнес ходех ама никакви резултати нишо, че по час и половина висях 3 пъти в седмицата.. малко си е и до структура

момичетата по принцип са по-широки в талията.. генетично е и аз го имам тоя проблем вярно че някой са си с детска стуктура и носат 25-6 размер панталон.. Според мен няма никакви проблеми за дупето стига да е стегнато и оформено

колкото до кльощавите момичета.. винаги съм им завиждала

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от jotitu

момичетата по принцип са по-широки в талията.. генетично е и аз го имам тоя проблем
    Mai ima6 predvid han6...

Цитирай Първоначално написано от ruska_rulz
    нз защо но винаги съм мислела , че харесват по-малки и стегнати дупета
    Така е

Еми приятеля ми винаги е ходил с по - слаби момичета и аз мисля , че се броя пак в тази категория.И нз кой по нагоре каза , че детска структора е 26 номер дънки , защото аз нося 26-27 и имам широка талия. За мои снимки може да видите в сайта ми : www.kuchkata.piczo.com

Ми като гледам ти си си слаба а и си дете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си