.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Задължително слабо или средно!
    не щем дебелани/загръглени
    Най-добре някое слабо стегнато дупе.. аххх

Засега така мисля, се пак съм младо момче, не искам да се захабявам
    +1

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от macka123
    Еми приятеля ми винаги е ходил с по - слаби момичета и аз мисля , че се броя пак в тази категория.И нз кой по нагоре каза , че детска структора е 26 номер дънки , защото аз нося 26-27 и имам широка талия. За мои снимки може да видите в сайта ми : www.kuchkata.piczo.com
    Suglasna sum 4e prili4a6 na detence i osven tova se nay4i kude e taliata i kude han6a

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Дупе, дупе.........

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ЗДРАВЕЙТЕ!!! Зна4и въпроса ми е следниа:Какви дупета предпо4итат мом4етата за секс : по-дебели,по-слаби средни и т.н Интересува ме дали с по-закръглено или с по-слабо моми4е секса е по-добър!? 4акам мненията ви

т.7
    krem4et0
    Голямо дупе - голяма работа,
    Средно дупе - средна работа,
    Малко дупе - СИЕБАЛО МАМАТА
    ~ EviL DeViL ~

slabi ili sredni

ima edna pesen rusi ili 4erni tunki i debeli obi4am gi vsi4kiteee hehe
    Прави го така че да е добре!!!

Слабо ...Стегнато....Или Средно Стегнато ....ОХхх потекаха лигите
    Fitness Forever

az da ne sum ku4e 4e da se hvurlqm na kokali ?!?
    drugo si e da ima i ne6to da hvane6 i da poma4ka6

Дебелите , мазни тлъсти и костмати

Повече от фен
    Аз харесвам като моето - средно малко и обличко
    [img] [/img]

Голям фен
    Прочетох цялата тема и ми се струва,че повечето момичета тук са комплексирани,че имат голям задник и слушам само колко "секси" били те,а "момичетата със слабите дупенца",не можели да възбуждат....
    Аз лично имам малък задник,и мисля,че е харесван,но има момчета,които харесват по-загръглени ! Така че всеки с вкуса си,но тук да ми приказвате как такива като мен "не били секси" моля моля звучи ми като завист и избиване на комплекси!

Идиоти прости, малоумници

Колкото по-голямо ти е дупето, толков аповече ме кефиш !!!
    Само да не става дума за задник ! Това всеки дупе фен ще ти го каже..
    Иначе пухкави и сочни - как да не ти харесат

Повтарям - не харесвам дебели и ниски момичета, а сладки и чаровни

Цитирай Първоначално написано от rame
    Прочетох цялата тема и ми се струва,че повечето момичета тук са комплексирани,че имат голям задник и слушам само колко "секси" били те,а "момичетата със слабите дупенца",не можели да възбуждат....
    Аз лично имам малък задник,и мисля,че е харесван,но има момчета,които харесват по-загръглени ! Така че всеки с вкуса си,но тук да ми приказвате как такива като мен "не били секси" моля моля звучи ми като завист и избиване на комплекси!
    +1
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Айде, айде.. едно нещо накриво да каже някой и вече това е "избиване на комплекси". Стига с клишетата, окей?

Ти пък парадираш с "малкото си стегнато дупенце". Звучи кофти като ти говорят така, нали? Не искам да те засегна, а да ти покажа, че е глупаво да правиш подобни изводи. В този ред на мисли и аз мразя, когато стане въпрос за хубавите "малки стегнати цицки", все едно на големи им има нещо, но както и да е.

По темата - да има какво да се щипне.

П.С.
    Критиката ми не е субективна и няма никаква връзка с мнението ми.
    Собственост на Canis_Dirus

по-слаби средни
    Taka tesnichko da i go natapanq da izrkreshti ;]

hottie
    Guest

hottie
    Guest
    Абе малко,средно,голямо,дебело. ... за мен например най-гадното е плоско ! дори и да е малко. Плоското е ужасно.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Абе малко,средно,голямо,дебело. ... за мен например най-гадното е плоско ! дори и да е малко. Плоското е ужасно.
    +1 аз обичам кръгли дупета дори и да са по-големи лошо няма даже е готино
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Sofia
    Средно дупе

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ЗДРАВЕЙТЕ!!! Зна4и въпроса ми е следниа:Какви дупета предпо4итат мом4етата за секс : по-дебели,по-слаби средни и т.н Интересува ме дали с по-закръглено или с по-слабо моми4е секса е по-добър!? 4акам мненията ви

т.7
    krem4et0

ми средните и стехнатите но на мене не ми пука поне не обръщам внимание щом се прави секс се прави не е модно ревю

Времее да се обединим!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Аз лично имам малък задник,и мисля,че е харесван,но има момчета,които харесват по-загръглени ! Така че всеки с вкуса си,но тук да ми приказвате как такива като мен "не били секси" моля моля звучи ми като завист(че кой го е виждал на живо твоето,че да завижда???) и избиване на комплекси!
    Айде, айде.. едно нещо накриво да каже някой и вече това е "избиване на комплекси". Стига с клишетата, окей? (Няма какво да добавя)

[img] [/img]

Цитирай Първоначално написано от the_hottie

+1
    Мм точно, пирифектно

Ии вярно - плоските са много отблъскващи
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

А за мен важното е да е по-малко. Дори и да е плоско, ако е малко - става. Ако е по-едро също има начин да е секси, ако е кръгло и няма целулит и сланини а само хубави кръгли бузки. Но за мен по-малко значи по-секси.

Ами аз бих се загледала (това не значи че съм обратна) по малко, но изпъкнало тип бразилско женско дупе. Но това не значи, че трябва да е пълничко, а просто с такава форма! Аз лично бих харесала повече задните части на едно слабо, оформено и стегнато момиче с хубаво тяло, но примерно има хора, които харесват задници тип Джей Ло и Бейонсе и тн, просто всеки различно, това че са по - пълнички не значи, че са грозни.

По-добре пуснете снимки на собствените си дупета

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Айде, айде.. едно нещо накриво да каже някой и вече това е "избиване на комплекси". Стига с клишетата, окей?

Ти пък парадираш с "малкото си стегнато дупенце". Звучи кофти като ти говорят така, нали? Не искам да те засегна, а да ти покажа, че е глупаво да правиш подобни изводи. В този ред на мисли и аз мразя, когато стане въпрос за хубавите "малки стегнати цицки", все едно на големи им има нещо, но както и да е.

По темата - да има какво да се щипне.

П.С.
    Критиката ми не е субективна и няма никаква връзка с мнението ми.
    Това е,че не парадирам с "малкото си стегнато дупенце", а казах,че всеки има различен вкус и някои момчета ги кефят малки ,а други-по-големи дупета....Не съм седнала да говоря,че момчетата не ги възбуждат големи,както казахте завистливо вий,че малкото дупе не може да възбуди мъжа!Може,и още как!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си