- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупе, дупе.........
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
--------------------------------------------------------
Suglasna sum 4e prili4a6 na detence i osven tova se nay4i kude e taliata i kude han6aПървоначално написано от macka123
![]()
Голямо дупе - голяма работа,Първоначално написано от besnicataa
Средно дупе - средна работа,
Малко дупе - СИЕБАЛО МАМАТА![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
slabi ili sredni
ima edna pesen rusi ili 4erni tunki i debeli obi4am gi vsi4kiteeehehe
![]()
Прави го така че да е добре!!!
Слабо ...Стегнато....Или Средно Стегнато ....ОХхх потекаха лигите![]()
Fitness Forever
az da ne sum ku4e 4e da se hvurlqm na kokali ?!?![]()
drugo si e da ima i ne6to da hvane6 i da poma4ka6![]()
Дебелите , мазни тлъсти и костмати![]()
![]()
![]()
Прочетох цялата тема и ми се струва,че повечето момичета тук са комплексирани,че имат голям задник и слушам само колко "секси" били те,а "момичетата със слабите дупенца",не можели да възбуждат....![]()
Аз лично имам малък задник,и мисля,че е харесван,но има момчета,които харесват по-загръглени ! Така че всеки с вкуса си,но тук да ми приказвате как такива като мен "не били секси" моля моля звучи ми като завист и избиване на комплекси!![]()
Идиоти прости, малоумници![]()
Колкото по-голямо ти е дупето, толков аповече ме кефиш !!!
Само да не става дума за задник ! Това всеки дупе фен ще ти го каже..
Иначе пухкави и сочни - как да не ти харесат
Повтарям - не харесвам дебели и ниски момичета, а сладки и чаровни
+1Първоначално написано от rame
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Айде, айде.. едно нещо накриво да каже някой и вече това е "избиване на комплекси". Стига с клишетата, окей?Първоначално написано от rame
Ти пък парадираш с "малкото си стегнато дупенце".Звучи кофти като ти говорят така, нали? Не искам да те засегна, а да ти покажа, че е глупаво да правиш подобни изводи.
В този ред на мисли и аз мразя, когато стане въпрос за хубавите "малки стегнати цицки", все едно на големи им има нещо, но както и да е.
По темата - да има какво да се щипне.
![]()
П.С.
Критиката ми не е субективна и няма никаква връзка с мнението ми.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Taka tesnichko da i go natapanq da izrkreshti ;]по-слаби средни
Абе малко,средно,голямо,дебело. ... за мен например най-гадното е плоско ! дори и да е малко. Плоското е ужасно.
+1 аз обичам кръгли дупетаПървоначално написано от the_hottie
дори и да са по-големи лошо няма даже е готино
![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
+1Първоначално написано от the_hottie
Мм точно, пирифектно![]()
Ии вярно - плоските са много отблъскващи![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А за мен важното е да е по-малко. Дори и да е плоско, ако е малко - става. Ако е по-едро също има начин да е секси, ако е кръгло и няма целулит и сланини а само хубави кръгли бузки. Но за мен по-малко значи по-секси.
Ами аз бих се загледала (това не значи че съм обратна) по малко, но изпъкнало тип бразилско женско дупе. Но това не значи, че трябва да е пълничко, а просто с такава форма! Аз лично бих харесала повече задните части на едно слабо, оформено и стегнато момиче с хубаво тяло, но примерно има хора, които харесват задници тип Джей Ло и Бейонсе и тн, просто всеки различно, това че са по - пълнички не значи, че са грозни.![]()
По-добре пуснете снимки на собствените си дупета
Това е,че не парадирам с "малкото си стегнато дупенце", а казах,че всеки има различен вкус и някои момчета ги кефят малки ,а други-по-големи дупета....Не съм седнала да говоря,че момчетата не ги възбуждат големи,както казахте завистливо вий,че малкото дупе не може да възбуди мъжа!Може,и още как!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()