- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дупе, дупе.........
ouhh yeah babyхаресват ми.
Rame, съгласна съм с теб. Може би наистина има и аз съм сигурна че има, защото познавам такива хора - които харесват по - закръглени задници и изобщо момичета, но принципно за мен лично едно слабо дупе би било по - хубаво. Според мен в някои случаи наистина е избиване на комплекси, но в други просто е предпочитание - т.е. някои казват, че се харесват по - пълни, а всъщност искат да бъдат слаби. А други просто казват истината. Много се дразня, когато по - пълните момичета твърдят, че слабото не е секси, защото това е много грубо от тяхна страна. Значи ние да внимаваме да не ги обидим, да се съобразяваме да не им създаваме комплекси за теглото, а те да говорят, че никой не харесвал кокали и тн... е почвам да се дразня понякога.
Афро и латино американците се кефят на по-големи дупета![]()
Абе всичко е тооолкова различно от човек на човек , че няма накъде.
kato moeto dype![]()
![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Точно това е.Първоначално написано от ^Serena^
Има момчета,които предпочитат закръглени,така че ако момче каже,че слабото не е секси за него,тва е нормално-просто вкус! :P Но се ядосах,че в тая тема,уж за момчета,а само някви момичета разправят,че слабото не е секси!
![]()
leko zakrugleni i meki4ki...da ima kvo da sa plqska,ma4ka i drygo![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
golemite dypeta sa mnogo po-krasivi i sexy..izob6to v edna slaba jena nqma ni6to seksapilno..adski me kefqt golemi i meki dupeta napravo 6te im izmakna klitora prez nego![]()
Стегнат задник...
Ама не стегнат от дънки Оо
Стегнат, готин задник, на яка мацка... Т'ва е всичко...
СПРЕТЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ДА ПИШЕТЕ И ИЗКАЗВАТЕ МНЕНИЯ!!!
СУПЕРТЪПО И ДОСАДНО Е!!!
ТЕМАТА Е ЗА МОМЧЕТААА!!!
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКИ МОМЧЕТА ПИШЕМ МАЛКИ И СТЕГНАТИ ДУПЕТА, А ВСИЧКИ МОМИЧЕТА - ГОЛЕМИ И ЗАКРЪГЛЕНИ... БАТИ ЗЛОБАТА, БАТИ УТЕШЕНИЯТА...
Като се имате за суперяките с тия големи и загръглени дупета, дето да имало ко да се хване.. тогава защо ви изневеряваме с мацките дето, дупенцата им са като детски барабанчета и няма какво да се хване, и постоянно им се точим и са център на внимание.. щото те просто нямат сланина... пф!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Stela90
![]()
![]()
![]()
Мислех да не пиша в тази тема, но не се сдържах.
Тук има доста момичета, които постоянно натякват, че няма по секси от големия, пухкав и не знам си още какъв задник... и непрекъснато повтарят, че момичетата с малки и стегнати дупенца не са секси...![]()
Момичета, защо се самозалъгвате... като много добре знаете, че почти всяко едно момиче предпочита да има точно такова дупе- готино, малко и стегнато.![]()
Аз обичам според случая:
1 Ако искам да ме болят топчетата в ташак-торбата лашкам нещо слабо и удрям често на кокал
2 Ако искам да се чува плясък и да се губя между бузи...си избирам нещо голяма...да се боря с него![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
ami vseki ima pravo na lo6 vkusaz spq s jeni,taka,4e ne moje da se kaje,4e zavijdam..moito e malko i ne go xaresvam.i nedeite taka,4e ne vi e xybavo s meki dypenca,prosto ne iskate da se izlagate pred priatel4etata vi.pove4eto mom4enca tyk sa pikliovci,taka,4e ne se y4ydvam
О, и ти какво намекваш... може би, че само тук присъстващите "пикльовци" харесват малките дупенца, тъй като сигурно не разбират и нямат опит..., а виж вече по-зрелите мъже... друго си е да има какво да хване...![]()
Човек, не ставай смешен! Малките задници меко казано не ми харесват! Предпочитам закръглените задници и средния размер. Но слабите задници - не, мерси, отвращават ме. Не че нещо, но много анорексично ми идват, а и слабите момичета са ебем ти и кокалите, като шибаш такава и изпод кожата съвсем отчетливо можеш да и преброиш ребрата, да видиш коя кост къде точно и е мястото, въобще можеш да си преподадеш сам урока по анатомия.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Левски шампион але але!