- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свър6ване
Мом4ета и моми4ета смятате ли 4е свър6ването в уста е гнусноне6то?Не е ли по добре в банята или не6то такова>?!
![]()
Na koi kak mu haresva taka go pravi![]()
Koi kudeto si iska,tam svur6va,v prezervativite,v ustata,po tqloto na momi4eto,v kenefa...abe ddz,az li4no ne bih iskala nqkoi da se izprazni v ustata mi !!
![]()
![]()
![]()
ааааа, неее![]()
тва със салфетката беше невероятно просто...що не го предложиш на гаджето![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не е гнусно. По-гадно е да го карам да свършва на салфетка!
Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
![]()
Не виждам нищо гнусноМисълта,че поглъщаш сокче от тялото на любимото същество и му доставяш неземно удоволствие,е върховна!!!
:P
![]()
Първоначално написано от Канела^
............... на мене тази мисъл не ми действа върховно! Гади ми се направо... ама съм го правила заради него, не заради друго...
[img][/img]
Ааа не бива да се хаби ценното сосчеМоя ми свършва 99% в устата и си гълтам, а 1% на гърдите или дупето. Върховно е.
Smile!?
Как ще е гнусно беее?На него му прави такъв кеф,а и нали ми е от любимото същество..как ще е гадно![]()
ако наистина е любимото мече няма да е проблем
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ми нямам проблем с това моя човек да ми свърши в устата,ама как гълтате бе майнаАз само малко да погълна и веднага ми идва да го върна
затвааа никво гълтане
По-айляк е на гърдите като ми свъши.Super приятно,топло усещане
![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Моя начин е да изчакам да свърши напълно,да го събера набързо и на 1 ГЛЪТКА да го глътнаПървоначално написано от teoto
Така е най-лесно
Пробвай
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
достойно мнение!!!евала!!
Идиоооотки. Гадело ви се...мен пък ме възбужда. И въобще не мога да си представя как няма да го глътна...какво да го правя? Да отида да го изплюя? Как бихте реагирали, ако след като гаджето ви лиже, отиде да си измие зъбите и да се изжабурка с всичко, което намери?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Abe nqa ni6to gnusno v sexa stiga da e s 4ovek na koito durji6![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
пффф....където те свари то понякога не пита дали ан гъза или ан гърдите, за устата аккоо ен тебе ти е приятно кво те интересува дали за другите е гнусно или е![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
Идиотки или не предпочитам да ида да го изплюя,отколкото да глътна и после да ме гледа как повръщамПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
кво лошо има? по гадна ми е мисълта при нормален секс (не 4е тоя е ненормален деда свърши в мен. тая мисъл ми е ужасна.