.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Свър6ване

Свър6ване

Мом4ета и моми4ета смятате ли 4е свър6ването в уста е гнусно не6то?Не е ли по добре в банята или не6то такова>?!

Na koi kak mu haresva taka go pravi

Koi kudeto si iska,tam svur6va,v prezervativite,v ustata,po tqloto na momi4eto,v kenefa...abe ddz,az li4no ne bih iskala nqkoi da se izprazni v ustata mi !!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

ааааа, неее

тва със салфетката беше невероятно просто...що не го предложиш на гаджето
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е гнусно. По-гадно е да го карам да свършва на салфетка!

Цитирай Първоначално написано от alice sw

ааааа, неее

тва със салфетката беше невероятно просто...що не го предложиш на гаджето

Не виждам нищо гнусно Мисълта,че поглъщаш сокче от тялото на любимото същество и му доставяш неземно удоволствие,е върховна!!! :P

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Не виждам нищо гнусно Мисълта,че поглъщаш сокче от тялото на любимото същество и му доставяш неземно удоволствие,е върховна!!! :P

............... на мене тази мисъл не ми действа върховно! Гади ми се направо... ама съм го правила заради него, не заради друго...
    [img][/img]

Град
    София
    Ааа не бива да се хаби ценното сосче Моя ми свършва 99% в устата и си гълтам, а 1% на гърдите или дупето. Върховно е.
    Smile!?

Голям фен
    Как ще е гнусно беее?На него му прави такъв кеф,а и нали ми е от любимото същество..как ще е гадно

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    ако наистина е любимото мече няма да е проблем
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Ми нямам проблем с това моя човек да ми свърши в устата,ама как гълтате бе майна Аз само малко да погълна и веднага ми идва да го върна затвааа никво гълтане По-айляк е на гърдите като ми свъши.Super приятно,топло усещане
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от teoto
    Ми нямам проблем с това моя човек да ми свърши в устата,ама как гълтате бе майна Аз само малко да погълна и веднага ми идва да го върна затвааа никво гълтане По-айляк е на гърдите като ми свъши.Super приятно,топло усещане
    Моя начин е да изчакам да свърши напълно,да го събера набързо и на 1 ГЛЪТКА да го глътна Така е най-лесно Пробвай

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Ааа не бива да се хаби ценното сосче Моя ми свършва 99% в устата и си гълтам, а 1% на гърдите или дупето. Върховно е.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

достойно мнение!!!евала!!

Идиоооотки. Гадело ви се...мен пък ме възбужда. И въобще не мога да си представя как няма да го глътна...какво да го правя? Да отида да го изплюя? Как бихте реагирали, ако след като гаджето ви лиже, отиде да си измие зъбите и да се изжабурка с всичко, което намери?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Abe nqa ni6to gnusno v sexa stiga da e s 4ovek na koito durji6
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    под клоните на едно дърво
    пффф....където те свари то понякога не пита дали ан гъза или ан гърдите, за устата аккоо ен тебе ти е приятно кво те интересува дали за другите е гнусно или е
    I bleed the same blood, still I offend
    I walk the same path, I lose a friend
    Everything I do hurts someone
    Story of my life

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Идиоооотки. Гадело ви се...
    Идиотки или не предпочитам да ида да го изплюя,отколкото да глътна и после да ме гледа как повръщам
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

кво лошо има? по гадна ми е мисълта при нормален секс (не 4е тоя е ненормален де да свърши в мен. тая мисъл ми е ужасна.

аз не мисля че е гадно..доста си е възбуждащо..ама на приятелката ми й се гади...още сме в процес на разработка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си