- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С някой от същия пол
Абе моми4ета тук искам всяка да сподели ама 4естно дали би опитала с 4овек от същия пол?!Има мн митове и мн простотии за тва пускам такава теми4ка
А и все пак само ОПИТ не сериозни работи
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!
миииииида винаги ми е било интересно (и мисля да пробвам
)
ае да пробваме а?!Първоначално написано от xpucuto
хаахахахах базикам се
:P
айде де![]()
ami ne sum probvala i ne me i vle4e![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mdaaaaaaa bih opitala!iskam da vidq kakvo e !!!!!
при вас е лесно ... ми ние кво да кажем мъжките ... остава "петно" за цял живот![]()
само съм се целувала за сега...но нямам против да против да опитам и нещо повечедаже и като 3ка
![]()
Az li4no ne bih opitala!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Bih probvala... s nqkoq qka macka.. kato Rihana![]()
mne 10x..
emm i az s1m se celuvala daje sled plaj sme se i k1pali zaedno s edno momi4e noo ni6to pove4e..jalko na men mi se iska6ee![]()
Ухаят ти краката в мрака,
изпълват цялото купе,
а влакът тихичко си трака,
на мене малко ми е зле.
Мииии...да....може,що не?Интересно ми е!А и си падам експериментаторка!![]()
![]()
ммм аз съм била с момиче и все още съм дес две думи адски готино е
![]()
Mnogo iskam . . . ama dali shte mi se oktrehne /xa/ toq kysmet . . . edva liama znae li se si4ko e vyzmojno
Tva mi e golqma "me4ta" mejdu drugoto
)))))
Begai we!!!Egati gnusotiqta!!!Hi4 ne me vle4e![]()
ne e zadaljitelno vseki da go vle4e vseki sas razli4en vkusПървоначално написано от jozefina_93
moite uvajieniq
![]()
Ами за сега не съм пробвала,но бих опитала.Интересно ми е,а и едно момиче знае какво иска другото момиче много по-добре от което и да е момче.Е да това не се одобрява от всички..ама..въпрос на Вкус.![]()
lIfE iS aS kNoW iТ
Лично мое мнение. Нямам нищо рлотив сексуалните отношения между момичета. Даже така ще ви се иска да правите секс с момчета повече.
Нямаш никаква представа от отношенията между две жени. Те са много различни от тези с мъж и ако една жена е влюбена в друга жена, няма да И се иска да бъде с мъже.Първоначално написано от Ловеч
Вие си експериментирайте...макар че е глупаво. Но няма да усетите нищо...освен чисто физическо удоволствие. От отношенията си с единственото момиче, в което съм била влюбена, помня знаете ли какво най-ясно? Нежността.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
майтап, майтап ама е подсъзнателно желаниице а?Първоначално написано от besnicataa
![]()
Не, просто е модерно. И не е табу.
Възможно ли е да бъде по-красиво?