- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С някой от същия пол
Аз тука не съм много компетентна, но ще ти кажа какво ми сподели един приятел. Правил е тройка с лесбийки и то не един път. Също ми каза, че при тях е рядкост да са си само двете. Може и много да се обичат, но просто понякога нещо им липсва.Първоначално написано от `Death`Whore``
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
В случая няма информация дали те се обичат. Просто може да им харесва да се натискат. Но самия факт, че търсят пенис, показва, че не са лесбийки и че нямат истински чувства една към друга. Истинските лесбийки и бисексуални нямат нужда от мъже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да се ограничим до лесбийките, другите що ще са бисексуални ако нямат нужда от пишкото?Първоначално написано от `Death`Whore``
Те нямат нужда от пишка, ако обичат жена и са с нея.![]()
Не знам не мога да си го представя. Целувала съм се с момиче пипала съм се с момиче, но нищо не изпитах. Така че не мога да си представя такава любов.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
еми сигурно пак се водят лесбийки...хмм сетих се за онзи сериал Приятели, на Рос бившата тя бисексуална ли се води?
Побвала съм и продължамав да опитвам . Една жена ми носи много повече удоволствие от един мъж .
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Аз, естествено бих пробвала.Ще е много интересно и забавно.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
О повярвай ще е . Аз бях много скиптично настроена , но ...Първоначално написано от slun4evo momi4e
Нали планирате да правите секс - какво интересно и забавно би могло да има в секса?
еее , нищо не планираме , щом е за идеята![]()
![]()
Дааааа![]()
Искам да лижа някоя яка мацка![]()
Отврат! Не бих пробвала!!! Ужас!!!
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ММм не.. Говориш за някой друг с такъв ник. Иначе съм на 15Първоначално написано от KIRCHO
И не мисля,че ще казвам нещо друго - просто съм против такива отношения с еднополови хора...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
А на мен 4естно да си кажа не ми етолко зор с ф дааа ...................![]()
Сигурно бих пробвала ... едно е така да говориш на теория,друго е възможноста да седи пред теб ... знам ли,ако в тоя момент си нямам приятел,защо пък да не пробвам хъхъ![]()
zemi go nay4i toz angliiski de... ne e tolkoz tryden...Първоначално написано от besnicataa
za pove4eto hora de... ima i 4astni sly4ai...
![]()
whatever.... +1 ina4e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mi da,bih opitala,interesno mi e kvo e xaxa ! Pak i ni6ty ne gubq kato opitam :P
Да, пробвала съм с момичеНе може да сравниш мъжката страст и дързост с женската нежност ... но и в двата случая е хубаво
![]()
I az tova mnogo go iskam... Vyzbujda me samo misalta za tova...Първоначално написано от Канела^
az ne bih. men ne me prevli4a dori misulta. e vseki ima razli4ni use6taniq za ne6tata![]()
ne sum probvala,no bih
+1Първоначално написано от toni_boni