.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Имам нужда от помощ защото немога да разбера това което ....

Здравейте!

Имам нужда от помощ,защото немога да разбера това което ми се случва.

Разботата е там че всеки път когато се влюбя нямам успех или ще се намери момиче което да ме харесва аз нея само като приятелка или пък обратното досега не съм имал успехи в любовта защо така толкова ли съм
    зле и аз незнам или съдбата ми е такава

Просто понякога и такива неща се случват.Може би си още малък.Не го приемай чак толкова вътрешно

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    е пък на 17 съм е*ати не се смятам за толкова малък не че съм мн голям де

Спокойно, не се впрягай толкова. Има време за всичко, понякога и такива неща се случват.
    ~!1912!~

Град
    ПрИ Теб
    Vsi4ki imame takiva momenti v jivota spokoino vsi4ko 6te si doide na mqstoto.Uspeh!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

за къде си се разбързал има си време за всичко
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

спокойно бре, както казах и преди в една тема: За всеки влак си има пътници хич да не ти пука
    Момиче съм

ehe .. ama si se zatry6kal o6te ot sega.. Ne se pritesnqvai nqkoi den 6te se zapoznae6 s nqkoe momi4e s koeto 6te si pasnete idealno i si4ko 6te e OK !
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Град
    Търново.... Велико Търново
    днешните ( повечето има доста иключения ) от момичетата са тъпи като гъз - наконтват се, отиват в дискотека , търсят наконтен ( евентуално ) батко, спят с него уж се влюбват, баткото е желателно даняма никви дефекти и ако е от онея фитнес животни по 100кг+ е още по добре лично тея мусколестите буци са също толкова зле ( здравословно и визуално ) като дебелаците... чакай да станеш батко и еби наред ( ако искаш )

Re: Имам нужда от помощ защото немога да разбера това което

i pri men e taka-taka 4e ne si edinstven[az sam na 16]!

Мега фен Аватара на babity

Re: Имам нужда от помощ защото немога да разбера това което

Цитирай Първоначално написано от sweet_lady:
    ]i pri men e taka-taka 4e ne si edinstven[az sam na 16]!
    ми съберете се с автора, барем излезе нещо...

Цитирай Първоначално написано от kael
    днешните ( повечето има доста иключения ) от момичетата са тъпи като "задни части" - наконтват се, отиват в дискотека , търсят наконтен ( евентуално ) батко, спят с него уж се влюбват, баткото е желателно даняма никви дефекти и ако е от онея фитнес животни по 100кг+ е още по добре лично тея мусколестите буци са също толкова зле ( здравословно и визуално ) като дебелаците... чакай да станеш батко и е** наред ( ако искаш )
    оо.. 4акай малко..всеки си избира как да изглежда! Дали ще е дебел или кльощав..дали ще се поддържа или не... по-леко с оценките моля те! Не бързай с тва..кой е зле.. и кой не е зле и кой е тъп като гъз Кат не те кефат не се занимавай с тях е***си....
    Освен тва.. и.. не вси4ки батковци е** наред Не поставяй хората под общ знаменател...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си