- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да предложа на едно момиче?
Излезте...примерно седнете в някое кафенце(примерно е хубаво на сепаре мъничко за да е по удобно),поговори си с нея малко по-такадръж се на ниво,а не да си някъв сдухан по едно време обърни темата на това,че я харесваш и накрая се приближи и леко я целуни,недей веднага с еика напред като цунтруфуга-само ще я стресираш малко,и нали целунал си я вече после погледни я пак я целуни вече малко повече и кажи с мен си във филма нали (тва беше на шега
) и вече ти ще решиш какво да кажеш,защото ти си познаваш достатъчно добре момичето
Айде успех и сигурно вече са ти казали да не я питаш онзи налудничив и глупав въпрос
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Не и казвай, че я обичаш. Това не трябва да го казваш дори и да ходите 2-3 месеца... без значение дали го чувстваш, а пък преди да имате нещо общо да я обичаш... ахах абе не го прави послушай ме.
Temet Nosce
벨야카
Ъъъ какво точно искаш да и предлагаш? Брак ли?![]()
![]()
![]()
Какви са тези предлаганки бе, в кой клас си?![]()
П.п. Действията тежат повече от думите!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Казваш й,че я обичаш,когато там си подбереш момента и останалото от нея вече.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
кажи и че я харесваш и ще си адски щастлив ако ти даде шанс да я опознаеш и да стане нещо между вас
love is gone!
Първоначално написано от Hilary_
Кой да се сети ....![]()
![]()
Значи :
1 - Хакаш 2 водки за кураж и я викаш да се мотаете на някъде (кафе ,билярт ,в парка)
2 - Никога не се разкривай напълно (бъди загадъчен)
3 - Бъди мъж
4 - Ако нещо ти откаже - ТЯ Е ВИНОВНА![]()
Не задаваш въпроса правилно приятел..Първоначално написано от TwiCe
Тва с предлагането...освен ако не си 4-5 клас или глупав Канадец, не се излагай да го правиш...
Сближи се с нея, излезте.......1 целувка замества "искаш ли да ми станеш гадже" вече...
Иначе, на въпроса ти "АМА КАК" ще отговоря, след като ми кажеш какъв си ти с нея, от къде е... кво е що е...трябва да има историйка...![]()
пссст..
Искам да предложа на едно момче.Аз я харесвам и тя мен също.Много ме е срам, аз съм на 12 а тя на 13 помогнете моля ви не се смейте и ми е за първи път
Абе добре ли си-темата е от преди 3 години..дай нещо по-актуално![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
мноо ме кефите като изваждате старите теми![]()
ако й имаш скайпа може малко да се посваляте.повечето момичета харесват романтични момчета затова мисля,че ако искаш да я свалиш трябва да си романтичен.любовните смс-чета също доста помагат.ако е перверзна и перверзии може да си пишетеПървоначално написано от sdewa
![]()
нз точно кво да обяснявам де-то отвътре трябва да ти идва
ако имаш въпроси [което е сигурно] питай![]()
Стара тема.