.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Сериозни мненния за глупава постъпка ?

Здравейте... Ще бъда колкото се може по-кратка. Повярвайте ... това е най-глупавата ми постъпка някога ... и не искам всеки да ми обеснява как съм можела да го направя и колко глупаво е.. защото повярвайте това ми е пределно ясно и съжалявам страшно много. "Пробвах" приятеля си с друг skype ... момиче бля бля и т.н ( да, да тъпо е ) но точно тогава отношенията ни бяха много зле, нямах му никакво доверие за което също съжалявам и въпреки това се радвам че не излязох права. След това спрях да се занимавам и сега отношенията ни са идеални. Всичко е повече от идеално но той разбра ( няма да обеснявам как) и ми е страшно обиден изобщо е много наранен. Не можа да повярва че точно аз съм го направила и повярвайте дори самата аз не мога да си обесня защо,сеедно не съм била аз. Мразя се за това което направих, съжалявам страшно много, но моля ви кажете ми как да му го обесня изобщо би ли ме разбрал? Каза ми,че въпреки всичко няма да ме остави и че ще бъде винаги до мен но не знаел как ще ми прости, а аз не знам как ще го погледна в очите ? ;х За първи път съм правила нещо толкова долно и ужасно и нараних човека който най-много обичам. ;хх
    Последно редактирано от tit : 01-09-2012 на 22:57

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Оф, нищо не е станало.. Знаеш ли хората какви неща си прощават, тоя се прави на интересен.. А ти защо му нямаше доверие, нещо направил ли е?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Е да, не е нещо непростимо, но наистина постъпката ти е била леко глупава. В крайна сметка всички сме хора, грешим понякога. Искрено му се извини, ако наистина държи на теб, не би трябвало да се цупи дълго време, ако пък ли не, значи не е твоя човек

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от tit Виж мнението
    и ми е страшно обиден изобщо е много наранен.
    Не можа да повярва че точно аз съм го направила
    че въпреки всичко няма да ме остави и че ще бъде винаги до мен но не знаел как ще ми прости ;х
    Какъв е тоя филмар, бе?!
    Не е най-умната постъпка, ама не е и чак толкова трагично, колкото го изкарваш и колкото той опитва да ти вмени. Единствено можеш да се нервиш, че не си го направила достатъчно умно и че те е хванал, хахаха.
    взЕми се стегни и спри постоянно да се вайкаш колко отвратителен човек си и как си го наранила. Сама си подкопаваш достойнството, мрънкайки и хленчейки.

anonymous708973
    Guest
    Аз пък бих си признала, ако не ме е хванал. В смисъл... да пазиш в тайна нещо от любимия си човек...

Тъпо си постъпила наистина, но далеч не е чак толкова трагично. Извини му се, обясни, че наистина съжаляваш и че си мислела, че имаш основателна причина. Ако продължава да мрънка, да знаеш, че просто си търси причина да те скъса.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Drama Queen и ти, и той. ? И к'во толкова е станало, че и да не знаел как да ти прости. Аре стегнете се. Голямата работа.

Banned Супер фен
    Наистина долен начин да извличаш информация от любимият си човек.
    Обаче, щом той е казал, че иска да е с теб няма какво да се прави на жертва, да ти го натяква и да прави драми как "ще му трябва време да ти прости". Ако продължава така по-добре скъсай с него, не си длъжна да търпиш подобно лигльовско поведение - направила си грешка, разбрал е, извинила си се, той тогава е избрал да бъде с теб...Не знам какво повече се изисква от теб на моментът, че да ти прости веднага, то е ясно, че с времето ще трябва да си извоюваш доверието му отново, но щом е избрал да е с теб това просто не се коментира. Хората изневери си прощават и преодоляват, вие пък ще се разделите за някаква скайп драма, моля ти се стегни го това момче и не се занимавайте с глупости.

Мега фен Аватара на Chacho
    "Ще бъда с теб, но никога няма да ти простя." Я не моем го рАзбера тва!

Сложи си една маска и подплънки, да се направиш на друго момиче и го опъни веднъж-дваж да видиш как ще спре да се цупи от тия номера.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Нищо му няма. Драматизира, за да чувстваш вина и да му ходиш по гъза. Детинска ти е постъпката, ама е много далеч от трагична и непростима....да не се прави на интересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си