Науката не му вреди.Първоначално написано от k`man
"Науката не му вреди."
Нали я нарича 'лъженаука" и за него хората които правят лекарстрвата са лъжци така ли?Хората които преборват рака и спина за лъжеучени така?Някой хора като говорят и не си знаят мяраката!НЕБЛАГОДАРНИЦИ!
ОМГ! Ти май нищо не вдяваш. Понеже повечето учени са материалисти като теб напредваме само технологично, но не и духовно. Ти и представа си нямаш какво значи духовно развитие. Те затова са изместили алхимията с химия. И не се заблуждавай, че алхимиците само са търсили философския камък. Това просто е била тяхната мечта(даже казват, че някой създал философския камък).
Trust, will, courage - the three things one must have!
Едно е да знаеш истината и да имаш доказателства за нея, а друго - да си фантазираш и да си мислиш (вярваш) на простотиите.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Повтарям за стотен път - имам доказателства, ЗА СЕБЕ СИ. Достатъчно ми е АЗ да знам истината. Въобще не ми пука за теб и останалите от форума!
Щом доказателствата ти не може да ги приеме и друг освен теб , те не могат да бъдат наречени "доказателства"Първоначално написано от darking
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
За вас, но той си ги приема, така че не му казвайте че си фантазира, много е дразнещо.Първоначално написано от mistake
тези твои доказателства ако се обосновават на истината,която нормални,интелигентни и най-вече пораснали хора,какъвто ти не си приемаме за вярвно,то тогава водят към истината,проблема е че тези твои доказателства ако се обосновават на измислици....което е очевидно....не се взимат като доказателства.
Все едно да кажеш че доказателството за бог е любовта,е да де обаче това доказателство любовта всъщност реално е хормон....какво става бог е хормно така ли....Ето виждаш ли каква е разликата между истина и измислица....истинаат може да бъде доказана.....измислицата не.....брей аз си мислех че си поне на 13-14 години,тя сестра ми която е на толкова го разбира това нещо,а ти неможеш.....а бе ти да не си на 10-11 годинки,тъй и тъй не си казваш реалните години и трябва да правя докатки по начина ти на мислене и то направо имап разсъждения на 10-11 годишен.
ииииииииихааа за стотен път,е дай ги поне да ги скиваме и ние тези доказателства де....толкова ли са ти ценни и толкова ли си алчен че наискаш да ги споделиш,спокойно няма да ти откраднем....
"Достатъчно ми е АЗ да знам истината."
Ти като се базираш само тези си твои доказателства неможеш да бъдеш сигурен,че те се базират на истината,която води до заключението че тази твоя иситна е и е една голяма лъжа.А и ти на 10-11 години какво ли разбираш от истина и доказателства.....
Еми той ги приема , ама това че само той ги приема, ме довежда до мисълта че не може да разсъждава трезво. Добре , ако едно нещо е истина , и имаш доказателства и искаш да докажеш ,че си прав... нямаше ли да покашеш фактите на лице и да си си спокоен че си ни оборил с факти.Първоначално написано от Nam3less3
Ето го и него... вярва в нещо, "знае", че е истина , иска да покаже че е прав , но доказателствата му липсват. Е как да примем думите му за чиста монета , при положение че виждаме , че вярва в нещо НЕСЪЩЕСТВУВАЩО.
![]()
![]()
![]()
Дж.Селинджър
Абе ти за къв се имаш бе? На 18 се мислиш за много голям ли? Я се бегай. Преживял съм поне два пъти повече неща от теб през "краткият си живот". Нищо не знаеш за мен, т.ч ако обичаш си мери приказките.Първоначално написано от k`man
И преди да ми говорите, че трябвали доказателства първо помислете малко по въпроса как ще се докаже нещо нематериално. Вие двамата сте си като развалени грамофони. Опитвате се да ни оспорвате, а не влагате и капчица мисъл.
Ти от къде знаеш той колко е преживял , за да твърдиш че ти си преживял повече от него?Първоначално написано от darking
Ние не се опитваме да ви оспорим , ние направо си ви оспорихме. Неща които не могат да бъдат доказани, немогат и да бъдат наречени съществуващи. Не ние , а вие трябва да се научите да мислите.
Дж.Селинджър
Щом го обръщаш към обиди , ясно е кой печели спора.k`man във всичките си постове си отговаря компетентно и точно и най-важното полага се на факти.И наистина защо си мислиш, че си преживял повече от него?!Първоначално написано от darking
Просто бягате от истината!
Дж.Селинджър
Личи сиПървоначално написано от mistake
А и във форума има дооооста малко хора, изпитали това, което аз съм. Ама айде да не става много offtopic...
Пффффффф, я моля ви се не дрънкайте глупости...Първоначално написано от darking
Дж.Селинджър
Това не са глупости. Глупост е да спориш с него или мене.Първоначално написано от mistake
А ти защо спориш с мен , след като аз не трябва да споря с теб????Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Дж.Селинджър
"Абе ти за къв се имаш бе? На 18 се мислиш за много голям ли? Я се бегай. Преживял съм поне два пъти повече неща от теб през "краткият си живот". Нищо не знаеш за мен, т.ч ако обичаш си мери приказките.
И преди да ми говорите, че трябвали доказателства първо помислете малко по въпроса как ще се докаже нещо нематериално. Вие двамата сте си като развалени грамофони. Опитвате се да ни оспорвате, а не влагате и капчица мисъл."
Пф нямаш си и на представа аз през колко гадости съм минал......нямаш си и на идея просото.....
Приказките са си мой,не им слагай ганица след като са мой,а не твой
Е как как....като се доказва кенетичната енегия и енерцията и всичко което неможе да бъде видяно и не е материално,но е реално същестувващо и може да бъде доказано с математически изчисления,физиката,химият а и т.н.
Ще ти дам само един пример.....ти не виждаш атома нали....обаче атомната бомба е избила доста много хора.
"Опитвате се да ни оспорвате, а не влагате и капчица мисъл"
Всъщност аз влагам много повече от смисъл,за разлика от теб.
Че ти на колко си години,не споделяш а....питал съм те сигурно поне 5-6 пъти и все не казваш,сигурно се страхуваш че годинките са ти малко и няма да те вземем на сериозно.....еми така е.....
"И наистина защо си мислиш, че си преживял повече от него?!"
Защото му говори етерния свят и тялото му вибрира.....
Е той човека иска спори без да има друга страна която да бъде защитаване и просто обича да печели лесно и като вижда че това не става последват типичните реакции за един губещ.Приеми го с дигната глава,кво се гневиш от факта че не успяваш да защитиш истинноста една измислица.
ооо извинете ме Ваше Светейшество каква непростима грешка направих като успорих твърденията Ви! Как не можах да се сетя Вие имате пълното право да наричате нашите възгледи илюзия но ние трябва да сме твърдо убедени във ВашитеПървоначално написано от Nam3less3
![]()
Всяка сряда и неделя (тогава имаме служби), ходя в протектантска църква не в източно-православните. Нищо против тях но никаде в Библията не пише да се папят свещи, да се пахаме под маси да обикаляме църквата и такива![]()
Точно протестантите са тези които разбират библията буквално,което е огромна грешка.....трябва да ви се връчи медал за заблуденост =D>
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
хааааааааахааааааааааахаа ааааааааааааа егати изказването брат.. аз пък мога да ти кажа че точно протестантите тълкуват Библията и не я разбират буквално.. аз съм протестантка, посещавам такава църква от 10 години, посещавала съм и други и в нито една от тях не са разбирали Библията буквално..Първоначално написано от Kman
по темата-4 пъти в седмицата-вторник вечер, четвъртък вечер, неделя сутрин и неделя вечер.Тогава имаме богослужения. : )
Ако живееш така, сякаш бог го няма-моли се да си прав!
''Защото Бог толкова възлюби света, че даде своя Единороден син, за да не погине нито един, които вярва в Него, но да има вечен живот.'' Йоан 3:16
Как така вече не вярваш в Бог, а в същото време мислиш че на Бог не му пука за теб? И защо мислиш че на Бог не му пука за теб ?Първоначално написано от lsd43
![]()
Дам!Първоначално написано от vuryss
Ние в нашата църква имаме и тийнейджърско (като църквата, само че с тийнове и си говорим поо така, на "тийнейджърски")
![]()