тези твои доказателства ако се обосновават на истината,която нормални,интелигентни и най-вече пораснали хора,какъвто ти не си приемаме за вярвно,то тогава водят към истината,проблема е че тези твои доказателства ако се обосновават на измислици....което е очевидно....не се взимат като доказателства.
Все едно да кажеш че доказателството за бог е любовта,е да де обаче това доказателство любовта всъщност реално е хормон....какво става бог е хормно така ли....Ето виждаш ли каква е разликата между истина и измислица....истинаат може да бъде доказана.....измислицата не.....брей аз си мислех че си поне на 13-14 години,тя сестра ми която е на толкова го разбира това нещо,а ти неможеш.....а бе ти да не си на 10-11 годинки,тъй и тъй не си казваш реалните години и трябва да правя докатки по начина ти на мислене и то направо имап разсъждения на 10-11 годишен.
ииииииииихааа за стотен път,е дай ги поне да ги скиваме и ние тези доказателства де....толкова ли са ти ценни и толкова ли си алчен че наискаш да ги споделиш,спокойно няма да ти откраднем....

"Достатъчно ми е АЗ да знам истината."
Ти като се базираш само тези си твои доказателства неможеш да бъдеш сигурен,че те се базират на истината,която води до заключението че тази твоя иситна е и е една голяма лъжа.А и ти на 10-11 години какво ли разбираш от истина и доказателства.....