- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- parva sreshta
nachi utre imam sreshta s momcheto koeto mnogo ama mnogo haresvam
plss kajete za kakvo moje da si govorim i kakvo tochno da napravq kato stignem do vhoda na bloko ... da go celuna ili ...nz![]()
....
Що трябва да чакаш чак до входа за да го целуваш?? Ми ако реши че има работа и не те изпрати?!? Кат го видиш му се фърляш на врата и почваш да му смучеш сливиците, така се решава и проблема с говоренето щото само ше се натискате и няма да говорите много![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Vse 6e namerite tema na razgovor 6tom go haresva6!A otnosno celuvaneto ako i toi te haresva moje da go celune6,no ako prosto ima samo nqkvi simpatii ne barzai o6te na pravata sre6ta da mu se hvarlq6,moje da mu napravi6 lo6o vpe4atlenie!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Епа може да си говорите за филми, музика, за даскало и така и така пак може да го целунеш когато решиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Разходете са и си говорете за даскало най-вече тва е свещена тема тъй кат сички го мразят и можете заедно да си обсъждате даскалите![]()
седнете на някой пейка .. и си ти наред
no ima malak problem ne si padam mnogo po filmi i pesni
pak samo za daskalo shte e tapo da si govorom ... kajete drugo![]()
....
ми кажи по кво си падаш, примерноПървоначално написано от angel-91
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми питай го колко му е най-дългата връзка..Какво търси в една връзкаЩе го измислиш на момента,сигурна съм
Колкото и да се притесняваш какво ще си говорите ще видиш,че все ще имате нещо общо..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.