- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най оригинален начин...
Търся най-оригиналния начин да забравя една женска. Ето го номера значи аз съм някъв нормален такъв и тя е такава. Мисля постоянно за нея и се вкарвам във филми. Тя ме реже постоянно и ми е ясно че нишо няма да стане. Най-оригиналното решение как да спра да си занимавам главата с нея печели 1 бира или 1 коктейл, ако е дама.
Според мен веднъж като те отреже повече не трябва да се занимаваш с нея...Иначе - не й обръщай внимание, опитай се да я забравиш, пък кой знае - може тя да тръгне след теб.
С една бира нищо няма да стане, ама виж няколко водки по може![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ako ima6 neini snimki - trii gi, ako i ima6 nomera - trii go, prekysni vsi4ki vryzki s neq, razgledai nqkoi sait za zapoznanstva i po4ni da se svalq6 s nqkolko macki ... i nqma i da razbere6 koga 6te q zabravi6
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Направи се на недостъпен за малко и ще видиш как тя ще започне да ти обръща внимание![]()
Присъединявам сеПървоначално написано от glezan4e
![]()
Smile!?
Хвани си друга - намери си някоя интересна мадама, така хем ще си отвлечеш мислите, хем твоята може да изревнува и сама да ти дойде. Мацките обичат да ги преследват, ако спреш тя ще се зачуди защо си загубил интерес и може сама да те потърси.
Az sum dalech ot misulta,che trqbva da iztriesh vsichki neini snimki,da iztriesh nomera i ... i kato cqlo da napravish taka,che tq vse edno nikoga ne e sushtestvuvala ... takiva neshta nito se zabravqt lesno,nito se zacherkvat... Momicheto te reje,na teb ti e trudno zaradi koeto... nachina e prosto ti sam da osuznaesh,che qvno naistina nqmash rabota s neq i che nishto ne bi moglo da vi svurje veche ... Ne bih te posuvetvala da q zabravqsh , prosto spri da mislish tolkova mnogo za neq,zapulvai ejednevieto si s drugi misli i deistviq,razvlichai poveche mozuka si,ne dopuskai da stoish na edno mqsto i da mislish edinstveno i samo za neq,zashtoto mn dobre znaesh predpolagam,che taka nqma da si pomognesh osobeno ... Otdai se na drugi emocii..po vuzmojnost s drugi hora i neshtata malko po malko shte doidat na mqstoto si
Jelaq ti uspeh..
produljavai da pishesh![]()
Тва е начинаПървоначално написано от koalka
![]()
Животът е адът описан в Библията!
:P :P :PПървоначално написано от tuzaro
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
и бираПървоначално написано от 182+44_4adel
(като мене и чадела
)
виж сега триенето на номера и снимките не помага дори и да не сикасх ако е от твоя град все ще се слу4и да я видиш и пак наново! Така че моето предложение е иди некаде на село при баба дядо или на хижа с приатели за пожече от 1 седмица ама да има и моми4ета и да видиш че със сигурност си я забравилПървоначално написано от glezan4e
дискотеки,кафета,спорт,тан и,най-различни компютърни действия-все начини за разведряване и да не мислиш за нея,но ако питаш мен по-добре излизай повечко с приятели и се забавлявай(на билярд,голф,скоро и боулинг ще има),правете простотии,събирайте се на партита с алкохол и мацки :P според мен това ще ти помогне,айде успехчета
![]()
не е оригинален, но действа - започни да спортуваш ама яко, независимо какво. Ходи на фитнес, запиши се на нещо, където да си изразходваш енергията, така ще се запознаеш с други хора, а защо не и с някое друго момиче.![]()
SMILE FOR ME NOW
![]()
![]()
![]()
abe ti ne si q zapomnil kak da q zabravish..maitapq se
nikoi ot nas ne moje da ti pomogne,ako sam ti ne si pomognesh
Jivota e kato ogledalo, ako mu se usmihnesh, shte ti otvarne sys syshtoto!!!