- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- First Kiss
здр на всички аз съм на 14 години и още не съм се целувала, просто не съм намерила момче, което наистина да харесвам и да тръгна с него..Струва ми се че като си хвана гадже което наистина да харесвам, първата ми целувка ще е пълна излагация..па и ко земе да ми пуска неки езици..
Даите няколко техники..
тъпичка тема ама ще съм ви благодарна ако пишете.
Чакай да станеш поне на 16 и тогава се целувай, че ся ако земе някой да ти пусне език и да ти отхапе твоя, кво ше правиш без език?!?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз съм в същото положение,на 13 съм и още не съм се целувала![]()
но смятам че като му дойде времето то ще стане от само себе си не се отчайвай
![]()
е голяма работа като не сте се целували. Не го приемайте толкова сериозноИ това ще се случи
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Хаха ми аз съм на 17 и още не съм се целувалкакво да кажа аз... ще взема скоча от блока хауахуах
![]()
em to ne e bolka za umirane ama kat si haresam nqkoe mom4e 6e se izloja qkoopuk i ne se znae moje naistina da mi otide ezi4etoo :P :P
Възможно е за тва чакай още поне 4,5,6 годиниПървоначално написано от sweetlove
![]()
еее детето поиска техники!ами сладурано мога да ти кажа само,че колкото и странно да звучи не си затваряй очите напълно а му гледай устните,че да не вземеш да му целунеш брадичката
и после опитай се да си вкараш долната устна в устата му а горната да се намира над неговата горна устна :P това лично за мен е мн яко и гледай да е колкото може по-бавно! Колкото по-бавно е толкова повече изпълнено с любов е и по-красиво...но това си е мое мнение,пък и няма как да ти дам точна техника,това е примерна целувка щот различните хора по-различен начин се целуват
айде не се страскай
![]()
За всичко си има п1рви п1т...
П.С tuzaro изобщо не си забавен с твойте изцепки...просто си показваш ниската култура...
Аз не се старая да съм забавен, просто искам да покажа колко съм тъп, все пак в наща родина има свобода на словото ако не знаешПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
да ти дадем няколко техники ли ??що за глупост...всичко си идва от само себе си
![]()
Момиче съм
To4no opredelena tehnika za parvata celuvka nqma prosto se otpusni i vsi4ko 6te bade OK.NO v nikakav slu4ai ne si misli,4e parviqt pat 6te bade6 neveroqtna tva si go izbii ot glavata.Mn qsno,4e parviqt pat moje i da se izloji6,no tva e normalno ne se strqskai.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Аз не казвам, че си т1п... изглеждаш ми зрял човек... ама изцепки от рода
, просто са некви безмислени...са когато се смееме - се смееме....ама момичето е на 14 се пак...Не трябва се подиграваме, в1преки че има момичета на по 14 к1дето вече секс правят...Възможно е за тва чакай още поне 4,5,6 години
Аз съм зрял та даже презрял, ама то 95% от темите са такива...Първа целувка та първа целувка ми кат ги е страх че ше се изложат да не се целуват...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
П.П.да те питам що вместо "ъ" пишеш "1", иначе ако си тва момиче от аватара искам да се оженим![]()
Ще рАзочаровам...Момче с1м...Първоначално написано от tuzaro
Пиша "1" вместо "Ъ" щото искам да с1м различен...Когато сложиш и почнах да уча как се работи с1с скайп....почти всички абонати пишеха "1" вместо "и", а аз реших да пиша "1" вместо " ъ "...Просто Не искам да с1м като другите... нещо различно...
д3ба разби ми сърцето...освен да ида да си отрежа венитеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Не...Драсни като ноообчетата някоя темичка че с1м ти разбил с1рцето....че си се влюбил в снимката.. ( като имаше преди време един се влюбил в снимката на момиче [която снимка е на надгробен кам1к - демек момичето починало])![]()
Ами и аз съм така.Първоначално написано от them0wer
![]()
Авторке:няма нищо срамно в това,че не си се целувала още.Не виждам и нищо срамно в това,ако първата целувка не се получи.При повечето първата целувка не се е получила,но виж вече всяка следваща ще е по-добра.
Всичко идва от само себе си!Старай се да не показваш,че си притеснена и остави момчето да води.Ще видиш,че всичко ще е наред!![]()
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
awe xora nedeite da 6a6kate teq deto ne sa se celuvali!vie naprao im razbixte fantaziite!momi4eto vi pomoli za texniki a na za opasnostite pri celuvaneto!
![]()
Абе за техника как да се целуваш не сам чивал![]()
![]()
ама ако има споделете
Първоначално написано от sweet_lady:
![]()
![]()
Спокойно за всеки има първи път...всичко си идва от само себе си...а иначе техники незнам
![]()
![]()
![]()
![]()
... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..
Първоначално написано от sweetlove
am i az bqh taka...[na 13 sym de] ii ne se bqh celuvala po predi 1 sedmica kaji re4i i to stana to4no kakto ti se upasqva6 poneje ima6e i ezik....am ne be6e pylna izlagaciq ama.....ne be6e izdealno...ama az bqh predupedila mom4eto 4e nemoga ii..... taka ama ve4e 2-rata 3-tata... :P