- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали в мене е вината ?
Znachi ot skoro hodq s edno mom4e.. Vsi4ko si varveshe super.. napravo prekrasno.. do v4era .. Nz zashto vinagi taka se poluchava pri men.. ve4e zapo4vam da si mislq 4e v mene e problema
no kolkoto i da dalbaq .. nemoga da razbera kvo vse pravq 4e neshtata da se obarkvat... Prosto pri mene vinagi stava taka 4e kogato neshtata varvqt dobre.. kogato vsi4ko e veselo.. zabavno.. sled tva sledva poredica ot neshtastiq.. ebatii karaka sam
Zna4i da si doidem na problema.. Nz kvo mu stana v4era .. no beshe adski namrashten i mi se sardeshe.. cqla ve4er mi praveshe nomera.. i vse mi zadava vaprosa 'Moje li neshto seriozno da izleze mejdu nas?' i kato go pitam kvo razbira pod neshto seriozno ? Toi po4va da se 4udi..i da se sardi 4e ne kazvam.. Prosto mislq 4e e rano oshte da se kaje dali neshto bi izleznalo.. A vtoriq problem e 4e toi u4i v drug grad i sled vakanciqta shte si e tam prez povecheto vreme.. i tva sashto me pritesnqva
( .. nz mnogo mi e koftii.. shtoto mai naistina go haresvam.. no me e strah da se zadalbo4avam.. zashtoto kato stane taka.. posle mi e koftii.. a pyk i taka postoqnno da vnimavam da ne se vlubq sashto e koftii..
( off daite mi nqkakav savet 4e mislq 4e she otkachaa..
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...