- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс с по-малко момче?
1pravili li ste sex s po malko mom4e/za momi4eta/
2slu4va lo li vi se e parvo sex i posle da tragnete
т.7
krem4et0
1-не,2-не![]()
I na dvata vaprosa kategori4no NE![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
1. Ne
2. Ne![]()
I aaz,i az bih probvala.Interesno mi e, no ina4e kakto kazaha po gore "only men"!!!![]()
![]()
![]()
1. ne
2. ne
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
1. ДАПървоначално написано от lofff1991.f
2. НЕ
Smile!?
И в двата случая отговорът ми е не!
mneima nqkoi koity se 4ustvat dybre v kompaniqta na de4kovci,drugi samo opitvat ot vsi4ky ,nqkoi se 4ustvat dlajni "za blagoto na naroda" da deistvat s deviza "vzemi si kaka da te otraka" i daje im e zabavny ,voabrazqvat si 4e sa vlubeni v 11 godi6ni koety spored men e izvrateny
no az sam na "nikoga ne kazvai nikoga" no za sega sam NIKOGA nqma da praaa takifa izvra6teniq
![]()
![]()
Не и не на двете
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Zna4i po parviq vapros-parviqt pat kogato pravih sex be6e s po-malko ot men mom4e,no ne sajalqvam.Po vtoriq vapros-NE![]()
1. Момче съм
2. Правил съм секс с няколко момичета, които са били по-големи от мен
3. Много от връзките ми са започвали със секс
У на двете отговорът ми е НЕ.
И аз доста пати сам правил секс с по голямо момиче тай като сам най малкия в випуска и сички ме приемат като равен 90 набор сам пък сам 12 клас![]()
Момичета защо казвате "НЕ" след като има мочета които на години са малки но всъшност на акъл и на вид мязат на 16-18 годишни и са с такива ... сещате се! не говоря за себе сиаз съм си малък ...
говоря за 1 фр . нека ви кажа поне как вървят нешата с него в 8 клас тои ходеше със момиче от 11 клас ... а сега сме 9 и сме в различни училища и тия от новия клас някои кат го видяха ме питаха дали ми е брат (мисле ли са че бил на 16-17 години)
така че може и вие да срещнете момче на години по малък от вас и пак да ходите с него![]()
1. ДА
2. НЕ
Единствеинят човек, с когото съм спала е по-малък от мен с година.
Първоначално написано от lofff1991.f
1 - правила съм, даи никак не беше зле, даже по-добре от някои `батковци`
![]()
![]()
2 - можеше да ми се случи, ама аз не исках :P
ne sam pravila seks s po malko mom4e i ne mislq 4e imam podobno jelanie.pravila sam seks s mom4e i sled tova si stanaxme gadjeta.