.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Гризане на нокти :( Помощ

Хора моля ви дайте идей как да спра да си гриза ноктите? Има ли някой с този проблем и как се справяте Кажете нещо за мазане за ... незнам и аз.. PlSsSs HeLlLPpP Апък и кажете някоя идеика за декорация между другото и каквото се сетите за маникюр ама основно против гриване
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Слагаш си люта чушка на пръстите или намазваш с нещо на истина люто и ще видиш как ще спреш!

Град
    pred kompa,estestveno koito e vuv Varna
    Споко и аз си ги гриза.Даже много.Но все пак когато съм на почивка спирам и исцяло успявам да ги докарам до нормално.
    Просто се утпосни по празниците и ше се оправи.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Голямо търпение

ima edni gor4ivi lakove ( ne sa skypi - 2 - 3 leva ) mnogo sa efikazni...btw i az si grizqh noktite, no po4nah da se lakiram redovno.. i pri polojenie 4e gubeh po dva 4asa za manikiur si gi pazeh pove4e i ot o4ite .. da gi griza - ne mi minava6e prez uma ... i ve4e 3 godini sym s vinagi gotin manikiur
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

режи си ноктите и няма да има кво да гризеш

i az imah takav prioblem ama kato si napravq hubav manikur savesta ne mi dava da gi grizq ama sega ima dr problem mn lesno mi se 4upqt ;(
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

Град
    София
    И моите се чупят мн лесно,на 2-3 дни се чупи по някой Ужасно е... Уж слагам заздравител,но няма никакъв ефект. Струва ми се,че като се лакирам по-малко се чупят..
    Smile!?

Еми пусни си дълъг маникюр. Кака така беше направила. Много искаше дълги нокти и за това спря да ги гризе и са й много готини ноктите. Или както някой каза ги намажи с нещо мнооого люто Или както glezan4e каза - горчиви лакове. Ама има и още един вариант - сложи си изкуствени нокти. Те нали са твърди и няма да можеш да ги гризеш. И дано да спреш по-скоро
    Pure white

Ами трябва единствено и само воля!И аз имам навик пък да си чопля пръстите и ми стават на рани...понякога не го правя,ама като ме хване крастата......даже и главата съм си чоплила...абе зле са тия навици,трябва да си наложим да не го правим!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

И аз имах същия проблем ,ама какво стана зъбите ли ми омекнаха или ноктите станаха по-корави и започнаха да ме болят забите

Град
    видин
    Не си спомням дали някой ми каза или го гледах някъде,но казаха че това гризане на ноктите е на нервна основа-като тикове и аз го имам тоя проблем обаче отидох и си сложих изкуствени нокти и сега не мога да ги гриза и съм много happy от това че немога да ги гриза
    TOO LITTLE TOO LATE!

Град
    Dreamland Varna
    Еми то има такива специални лакове за нокти, които били горчиви. Купи си такъв
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    blg
    em macka kakto kazaxa predi men ot gor4ivite lakove e nai dobre tezi na perfekt sa hubavi i sa ne pove4e ot 2 3 lv ai uspex

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    И аз преди си ги гризях и затова майка ми веднъж ми взе горчив лак за нокти (около 2 лв струва) и оттогава не ги гриза вече

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    И моите се чупят мн лесно,на 2-3 дни се чупи по някой Ужасно е... Уж слагам заздравител,но няма никакъв ефект. Струва ми се,че като се лакирам по-малко се чупят..
    Да,наистина е така.Ако си сложиш заздравител и отгоре лак ноктите се чупят по-малко.Това маникюристка ми го каза.Каза и да не си оставям ноктите без лак.
    А и аз преди си чоплех ноктите и по-точно само палеца,чак съм го разкървавявала.Обаче спрях дори не знам защо.Сега като прочетох темата се сетих че съм правила такова нещо.Може и от нерви да е било нз =)

И аз преди си ги гризях и затова майка ми веднъж ми взе горчив лак за нокти (около 2 лв струва) и оттогава не ги гриза вече
    да,и с мен беше същото.
    ако не искаш с такъв лак,намажи ги с люта чушка

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз от как се помна си гриза ноктите
    приятеля ми и той

то не беха лакове то небеха лимони...
    НЕМА БАТЕ !
    тряя мн да искаш да спреш и да имаш голямо търпение ..

бях спряла да ги гриза за няколко месеца и като стана по-изнервена обстановката пак почнах...

и преди 1 месец пак ги пуснах обаче пак...

са мисля пак да ги пускам

ама на теб ти тряя само колкото да израсте нещо и ти ще си кажеш
    "оо няма я виж кви са яки така"

успех се пак

Пффффф Няма лакове,нито чушки,нито лимони,нито изкуствени нокти или тем подобни...ям всичко даже и изкуствените нокти на мен нищо не ми помага,само веднъж ги пуснах за няколко седмици,защото щях да имам среща с едно момче ..ама накрая се отложи и аз пак ги изядох..интересното е,че когато не сме на училище не ги ям постоянно..ида ли там и като знам,че ще ме изпитват става страшно ...на нервна основа е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Гриза ги от години...
    И само си викам,че ще спра...
    Деа...
    Гадно е,еб.али са ми се ноктите вече,меки са,къси са...
    Пф...

Не знам,решението е просто да спреш.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Еми преди две години си ги гризях..вече не А как да спреш ? Еми просто спри Опитай се да не ги гризеш

БебЕтатаа мииии

И аз до преди година и нещо си ги чопках,ала бала..ама от рас спрях и сега си имам дълги,хубави нокти.наложих си че предпочитам красиви нокти от колкото издъфкани и грозни!..сега дори се отвращавам при идеята да ги нямам..себеконтрол!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

мацваш люта чушка на пръстите си и после опитай да гризнеш веднъж , гарантирам ти че след това ще се избавиш от вредния навик
    пп:Сестра ми постоянно си гризе ноктите и кожичките. Купи си горчив лак, ама да ти кажа не я виждам да е спряла. Па кат' я вида с пръст в устата бой през ръцете и готово.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az su6to si gi grizq6 do predi 3 g, i izvednuj si pstavih za cel da s epromenq kam dobro..... i se sprqh sama. bez nikvi lakove. si4ko e vapros na volq
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ami da ti kaja ima si pri4ina toq navik...4yvala sum 4e grizane na nokti ili skurcane sus zubi moje da sa dovedeni ako ima6 glistiglisti. no nz do kolko e vqrno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си