- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex в кола??
я кажете правили ли сте?случвало ли ви се е ? практикувате ли го? ако да, кажете кои са възможните пози... къде как се настанявате?
Ne sam pravila sex v kola,no mnogo bih iskala da opitam!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Mi az sum pravila misionerskata(v moje bi vsi4kite i variacii koito znam),sednala v nego,ezda4ka,zadna,69,....Mai samo luji4ki niama kak da stane ina4e vsi4ko drygo se postiga s malko pove4e fantazia.
Първоначално написано от mickkky
ми аз сам правила веднаж...на седалката от пред...беше малко неудобно..щотми се израбиха колената..а и волана малко ме рабеше...но пак изживяването бешеееее....![]()
ем за пози...според мен наи удобно е моми4ето да е от горе...
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
аз не съмправил секс в кола,но много би ми се искало)))))
Случвало се е...![]()
К'ви пози... той да седи на задната седалка и ти върху него или ти някак си легнала на седалката и той върху теб.
Няма кой знае какъв избор от пози.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ем да...дори днес ми се случи тва нещо...и чесно казано си е много якоа за позите...ем не са много..ние успяхме само в 2 пози
![]()
Дам...и ние бяхме така. :]Първоначално написано от Lashes
Иначе и аз съм правила в багер. XD
На село..![]()
ако искаш те зимам утре с мене щото имам и колаПървоначално написано от Cool_Bitch
кво ша кажеш?
![]()
1 път се изкривих,малко 192см. а и момичето не беше хич ниско и не питаите към края колко глави му ударих на таванаповече няма да права тая грешка
![]()
sam ne moga :P
купи си с шибидах беПървоначално написано от ODB36
тия дни ми се върти из главата да я сефтосам колицата в туй отношение...а и досега не съм го правил, то в Хамериката затова са с големи аутомобили щото един голям процент от младежта си го имат като икона - първия тек в кУрвета...
Да. Супер е... особено моментът, в който всички стъкла се изпотяват!Първоначално написано от mickkky
![]()
Иначе най-бруталното ми изпълнение беше, когато сложих презерватив на скоростния лост и я накарах да се чука на него и в същото време да ми духа - аз бях спуснал седалката максимално назад. И двамата свършихме феноменално, а аз 2-3 дена след това си карах с нахлузения презерватив!![]()
Правила съм и сме в 1 и съща поза все-аз седнала в него. Пробвахме и мисионерската, но колата е малко нисичка и той постоянно се удряше в тавана.
ne sam pravila,no sa mi kazvali 4e e adski neudobno.vupreki tova ako si nqkakuv "akrobat"ne6tata mogat i da stanat super![]()
Пробвала съм секс в кола... Поза... аз отгоре
яко е
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Мнго е яко в кола!Про3орците се запотяват става топло и
е удобво 3а секс !!!То личен опит га знам![]()
Не съм , ама ми е мечта отдавна![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Много ми харесва![]()
There's a curse between us,between me and you...
и аз не съм правила секс в колата, но мисля в най-скоро време да опитам![]()
Oooo,mnogo skoro 6te seftosame novata kola na gadjetoIna4e za pozite sam 4uvala 4e e nai-udobno na prednata sedalka i da e spusnata do krai
![]()
ми хубаво е наистина няма голям избор от пози е зависи колата каква еиначе на кабрио няма никакви проблеми с чукането на главите дигането на краката \
/
![]()
sex v kolata e mn qko pozite koito sym probvala sa dve az otgore ili misionerskata ama kato az sym otgore si udrqm mn glavata v tavana ama ina4e si e qko osobeno lqtno vreme v gorata i v kolata![]()