- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex в кола??
Ами, правил съм, да... Иначе за позите - зависи от колата. Например веднъж бяхме в джип и отзад имаше доста място и можеха да се пробват доста неща. Иначе ако е малка колата, е малко неудобно... ма пак по-добре от нищо, нали така?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Не е лошо, мисионерска, аз отдолу (голям съм мързел понякога
)
Otdavna ne sum pravil, no posledniq put beshe osobeno qko zashtoto navunka plushteshe silen dujd a nie vutre si bqhme pusnali muzikata i dai ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да и ми беше мн яко ...Се пак беше колата на баща и ... А и беше кола за ...(няя се фукам ама над 200 бона) и ми беше мн яко и яко се възбудих...То беше джиб де и свалихме седалките и .... в багажника![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
Hah nai hubaviqt sex koito sam pravila do sega be6e v kola. I zamalko da ni hvanat bqhme spreli do edin qzovir ii ohranata na qzovira obikalq6e naokolo a nie bqhme bqhme posredata na patq ... iii togava az bqh otgore mu na prednata sedalka . nqma6e kade drugade da otidem za6toto bqhme az toi i tehnite na godej iii im kazahme 4e otivame do tqh da izvikame 4i4o mu oba4e se pozabavihme malko . Sled tova ni pitaha kakwo sme pravili... i dvamata taka uvartqhme ne6tata 4e posle mai si4ki razbraha i ni se smqha .Sled koeto se slu4i nai ujasnoto .... na godeja vlqzoha "batkovcite" deto ohranqvaha qzovira i razkazaha na si4ki kakwo sa videli
tolkova se zasramih
4e ne ostanah do kraq ....
Malko se otklonih ot temata .... SoRrY... Ami na men li4no nai mnogo mi haresva az da sam otgore mu na prednata sedalka no ima i dr varianti... zaslujava si trqbva da opitate \/
ohoo gledai ti , tui ne sme go praili s moq
ama dr mesec kato zeme knijka jivot i zdrave![]()
![]()
![]()
pyk za poza se shte se namestim , az sym plastichna i dosta po-sitna ot nego ,taka che ne vqrvam da ni e problem![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
не сам но бих искал и то много ! ако има навита4ки![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
евала мнОу яка слу4ка =D> аз до ся не сам праиЛПървоначално написано от SaLzI4Ka
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Секс в колаа - да правила съм и продължавам да правя .. и 1вия път ми беше в кола (мн неудобно се получи) .. въпрос на свикване е .. пози .. може би 3-4 .. мисипнерската .. некви там ти разновидности (със кофти имената) дето краката ти са ..къде ли не ... отгоре ... с лице към него .. с гръб ..също ..но седнала .. да .. ии другата .. понеже на колата и се сваляше тавана .. на задната седялка си по принцип .. дърпаш двете предни на пред .. заставаш м/у тях .. на задна .. и той прав .. брутална беше .. топлия вятър .. охх в косите ми .. лялял
не съм го правила..но ако имаме възможност със сигурност няма да я пропуснем![]()
Не съм пробвала все още,някой ден и това ще стане!
Russian Aerospace Agency
Да, правила съм секс в кола и честно казано не ми беше кой знае колко удобно. Предпочитам върху капака.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Na toku shto zapalen dvigatel da e po-toplo i vibrirashtoПървоначално написано от Jeuelle
A na 4 cilidrov motor ?
![]()
нз но бих искал да направя все някога ...Първоначално написано от mickkky
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Практикувам относително често.
Позата е тва :
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ми да... на задната седалка мисионерска и на предната седалка(в мерцедес s-класа)![]()
Let The BEAT Control Your Body
az ne sym no bi mi se iskalo da opitam![]()
Аз искам да правя, обаче в движение - 380 км/ч. Мн ясно, някой друг трябва да кара де
Иначе съм обарвала момче, докато кара колата, сбърка се милия...![]()
![]()
Molq vi detsa ne pravete taka. I na mene mnogo mi se iska ponqkoga dokato karam da mi zavurtqt edna, no ne iskam da stavam chast ot PTP statistikata.Първоначално написано от ^Serena^
![]()
ужасно неудобно, ама все пак веселото едно, кривене, едно чекнотене... ама заслужава си
Последните 2 седмици 3 пъти . . . беше ми за сефте в колаКолко много ми хареса . . . мнооооооого . . . а вчера /последният път/ беше най-хубавият секс ,който съм правила в живота си ,нищо че имам синина на крака
![]()
С предишно гадже съм правил в колата, ама се изкривихме. По принцип винаги си имам терен, та не ми се налага да прибягвам заради това до колата, а пък напоследък не сме пътували много с приятелката. Ама на път за 8ми декември ми направи свирка докато карах по магистралата - е, няма просто такова усещанеСамо дето по едно време взех да губя картина и трябваше да спре, че щяхме да се претрепем
Не съм опитала,но мн бих искала. :P
Tc... az byah na kosymSamo deto neshto me izpuka u glavata i pochnah da ya ubejdavam che v bagajnika e super myasto za podobni izpylneniya. Sled 20 minuti lomotene onazi vze che vleze.
I az - kakvo da napravya, ne ustoyah na izkushenieto - tryasnah i kapaka otgore i pochnah da si karam iz grada
Veche v kola ne iskat... a mina tolkova vreme...
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!