.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Тема: Sex в кола??

Аз съм ЗА
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

досега не съм пробвала, но живот и здраве след броени дни вече ще съм за щастие ние нямаме проблем с пространството в колата, защото е комби...та така... ако не забравя ще ви докладвам как е било!!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Tc... az byah na kosym Samo deto neshto me izpuka u glavata i pochnah da ya ubejdavam che v bagajnika e super myasto za podobni izpylneniya. Sled 20 minuti lomotene onazi vze che vleze. I az - kakvo da napravya, ne ustoyah na izkushenieto - tryasnah i kapaka otgore i pochnah da si karam iz grada Veche v kola ne iskat... a mina tolkova vreme...

не не

а по темата аз не съм правила никъде,но след време определено ще опитам в кола,ако е в bmw ще съм най-щастливия човек, ама и да не е здраве да е
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

....

Аз съм го правил 3 пъти с едно момиче преди около 3 месеца и още веднъж с друго преди около 10тина дни

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Tc... az byah na kosym Samo deto neshto me izpuka u glavata i pochnah da ya ubejdavam che v bagajnika e super myasto za podobni izpylneniya. Sled 20 minuti lomotene onazi vze che vleze. I az - kakvo da napravya, ne ustoyah na izkushenieto - tryasnah i kapaka otgore i pochnah da si karam iz grada Veche v kola ne iskat... a mina tolkova vreme...

май се поразубедих да пробвам , да не ме изцкама моя
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Аз скоро вземам книжка,съответно и кола,обаче съм решила,че ще е Opel Tigra и не знам там,къде ще се намери място за секс

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    немам самолет иначе бих пробал :S

Мм.. не съм правила..
    Се ми се струва,че ще е малко тясно..но от опит глава не боли..
    Трябва да пробваме е момчето ми
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

na zadnata sedalka , na zadna...pone na men taka mi e nai ydobno

Аз съм правила няколко пъти,ама вече не съм в състояние да накарам гаджето ми да го правим в кола не е много удобно А имам пр-ли дето винаги го правят в колата и им е много гот...Не знам как стават тея неща
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Мега фен Аватара на amatorium
    Imashe naskoro edin sluchai na 1 golfche, koeto go bqha izkarali ot pristanishteto. Vutre namirili momiche i momche izcheznali predi godina. Samo napomnqm da dupate ruchnata i da vnimavate. Edno vreme dqdo mi slagashe i po nqkoi kamuk okolo gumite na ladata da ne shava ako e na naklon.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Dosega ne mi se e sluchvalo,no mnogo bih iskala da opitam.Kofteto e,che toi e malko visok i ne znam kak shte se poluchi fokusa.Inache mi e mnogo golq, merak da si spodelq,lqtoto v planinata na nqkoq polqnka prez noshtta.Leko shte poizmryznem,ama posle kat si vlezem v kyshtata shte se stoplim :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

m az seki put go praq v kola...shtot nqma ina4e dr vuzmojnost...i absolutno si4ki pozi sme gi probvali i e udobno :}~

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от malka__ligla
    m az seki put go praq v kola...shtot nqma ina4e dr vuzmojnost...i absolutno si4ki pozi sme gi probvali i e udobno :}~
    I poza 96 li ste probvali v kolata? Sheguvam se priatelu ne go priemai losho, prosto se setih za tazi taka moderna v tozi forum v momenta poza
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Под зелените смокини
    е зависи сега ако колата е някоя спортна на задните седалки се събира само сака за фитнес ,според мен обаче ако не искаш да си съсипеш тапицерията трябва да си с кожен салон иначе петната са ужас

аз съм пробвал 1 път и не ми хареса
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Повече от фен Аватара на VeSna
    Правила съм го не малко пъти, но не бих казала, че искам пак. Или аз си посиня коленете или той... Най-готиня момент - изпотени прозорци, нищо не се вижда (заключили сме), но вероятността да те "хванат" е доста голяма а това усилва възбудата и секса е страхотен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си