- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sex в кола??
Аз съм ЗА![]()
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
досега не съм пробвала, но живот и здраве след броени дни вече ще съм![]()
за щастие ние нямаме проблем с пространството в колата, защото е комби...та така... ако не забравя ще ви докладвам как е било!!!
![]()
Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не не
![]()
а по темата аз не съм правила никъде,но след време определено ще опитам в кола,ако е в bmw ще съм най-щастливия човек, ама и да не е здраве да е
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Аз съм го правил 3 пъти с едно момиче преди около 3 месеца и още веднъж с друго преди около 10тина дни![]()
Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
май се поразубедих да пробвам , да не ме изцкама моя![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз скоро вземам книжка,съответно и кола,обаче съм решила,че ще е Opel Tigra и не знам там,къде ще се намери място за секс
немам самолет иначе бих пробал :S
Мм.. не съм правила..
Се ми се струва,че ще е малко тясно..но от опит глава не боли..
Трябва да пробваме е момчето ми![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
na zadnata sedalka , na zadna...pone na men taka mi e nai ydobno![]()
Аз съм правила няколко пъти,ама вече не съм в състояние да накарам гаджето ми да го правим в колане е много удобно
А имам пр-ли дето винаги го правят в колата и им е много гот...Не знам как стават тея неща
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Imashe naskoro edin sluchai na 1 golfche, koeto go bqha izkarali ot pristanishteto. Vutre namirili momiche i momche izcheznali predi godina. Samo napomnqm da dupate ruchnata i da vnimavate. Edno vreme dqdo mi slagashe i po nqkoi kamuk okolo gumite na ladata da ne shava ako e na naklon.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Dosega ne mi se e sluchvalo,no mnogo bih iskala da opitam.Kofteto e,che toi e malko visok i ne znam kak shte se poluchi fokusa.Inache mi e mnogo golq, merak da si spodelq,lqtoto v planinata na nqkoq polqnka prez noshtta.Leko shte poizmryznem,ama posle kat si vlezem v kyshtata shte se stoplim :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
m az seki put go praq v kola...shtot nqma ina4e dr vuzmojnost...i absolutno si4ki pozi sme gi probvali i e udobno :}~![]()
I poza 96 li ste probvali v kolata?Първоначално написано от malka__ligla
Sheguvam se priatelu ne go priemai losho, prosto se setih za tazi taka moderna v tozi forum v momenta poza
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
е зависи сега ако колата е някоя спортна на задните седалки се събира само сака за фитнес,според мен обаче ако не искаш да си съсипеш тапицерията трябва да си с кожен салон иначе петната са ужас
![]()
аз съм пробвал 1 път и не ми хареса![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Правила съм го не малко пъти, но не бих казала, че искам пак. Или аз си посиня коленете или той... Най-готиня момент - изпотени прозорци, нищо не се вижда (заключили сме), но вероятността да те "хванат" е доста голяма а това усилва възбудата и секса е страхотен...