.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Когато пикае я боли долу в корема и пишка кръв...

Zdraveite,pi6a vi ot imeto na edna moq mnogo dobra priqtelka koqto ima mnogo golqm problem i toi e:Predi nqkolko dena tq zamina pri priqtelq si i kato se varna mi se oplakva6e 4e kato hodi do toaletnata sled kato se ispikaq q boli nai doly v korema i ot vreme na vreme pikae krav molq vi se ako moje nqkoi da kaje kakvo da napravi bez da hodi na lekar

Blagodarq predvaritelno!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Прочети това
    Но все пак е задължително да отиде на лекар, ние не можеме да бъдеме лекари, нито съвети (прогнози) да правиме
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Da no q e sram da kaje na maika si i da ne q razvere 4e e vodila polov jivot sas nego a tq e na 14 godini i iska6e az da q pusna ako na nqkoi my se e sly4valo da kaje sas kakvo se eizlekyval!!!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Прочети това
    Но все пак е задължително да отиде на лекар, ние не можеме да бъдеме лекари, нито съвети (прогнози) да правиме
    а след като НЕ сте лекар защо давате съвети тук?
    и кой ви е упълномощил да давате становище от солидарното "ние"?
    или при вас множественото число визира "ние" във формата му за величие, а не за множественост на индивиди?

Град
    Shumen
    Ami ddz kak da go napravite ama ...........da otide na lekar po nqnakyv nachin
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Прочети това
    а след като НЕ сте лекар защо давате съвети?

Биха ти свършили доста добра работа като виждам, че имаш проблем с очите.
    Къде видя да съм писал съвети. Май не правиш разлика между, съвети и предположения
    Замисили се над очилата.

До stoi4encety Все пак на нея няма какво да и пука на майка и толкова за половия живот след като, детето и е болно.Мисля че ще и запука повече за болестта от колкото за половия живот.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Прочети това
    а след като НЕ сте лекар защо давате съвети?

Биха ти свършили доста добра работа като виждам, че имаш проблем с очите.
    Къде видя да съм писал съвети. Май не правиш разлика между, съвети и предположения
    Замисили се над очилата.

До stoi4encety Все пак на нея няма какво да и пука на майка и толкова за половия живот след като, детето и е болно.Мисля че ще и запука повече за болестта от колкото за половия живот.
    "Но все пак е задължително да отиде на лекар - Е съвет! в императивна форма![/size]

Цитирай Първоначално написано от stoi4encety
    Da no q e sram da kaje na maika si i da ne q razvere 4e e vodila polov jivot sas nego a tq e na 14 godini i iska6e az da q pusna ako na nqkoi my se e sly4valo da kaje sas kakvo se eizlekyval!!!

На 14 години?!? Боже, на къде отива тоя свят, Боже! Еми, ако отиде на лекар, той ще й каже точно какво й има и ще й помогне. Ама, ако не иска майка й да разбира ... незнам. Дали ще й дадат направление за гинеколог без да ходи майка й с нея-също незнам. Ама най-добре да отиде, нищо, че майка й може да разбере. Майка й може да забрани на приятелката ти да се вижда с приятеля си, но поне ще е здрава
    Pure white

Една моя позната имаше ПОДОБЕН проблем и проблема беше нещо с бъбреците биха и иджекций и се оправи...може би няма нищо свързано с секса
    България над всичко!!!

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Ами да отиде на лекар без да казва на майка си..

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Hemoroidi ?

Re: Когато пикае я боли долу в корема и пишка кръв...

Цитирай Първоначално написано от stoi4encety
    Zdraveite,pi6a vi ot imeto na edna moq mnogo dobra priqtelka koqto ima mnogo golqm problem i toi e:Predi nqkolko dena tq zamina pri priqtelq si i kato se varna mi se oplakva6e 4e kato hodi do toaletnata sled kato se ispikaq q boli nai doly v korema i ot vreme na vreme pikae krav molq vi se ako moje nqkoi da kaje kakvo da napravi bez da hodi na lekar

Blagodarq predvaritelno!!!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    SPORED MEN TOVA E CISTIT!,TOVA SA TO4NITE PRIZNACI,
    EI,MOM4E KAJI NA 14-GODI6NOTO DEVOI4E DA NE HODI S RAZGOLEN KRUST,DA SI GO PAZI,DA HODI S ZIMEN KLIN .DA SI KUPI HAP4ETA 5-NITROX ,,,,,,,,,,,,,,
    I DA NE BURZA DA SI HABI PUTENCETO O6TE OT SEGA.............MNOOOOOOGO I E RANOOOOO MAMKA MU!

abe hora i az imah ne6to podobno(daje sa6toto) 2-3 dena no mi mina bez da se lekuvam...

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    Това със лекара е напълно задължително,а според мен това се дължи на това че са водели полов живот но не е бил качествен,от което не свършил нещо първия път и така.Успех да но да се оправи по бързо...

Голям фен
    Град
    Констанц
    каквото и да говорят другите ти давам почти 100% сигурност, че приятелката ти е получила цистит, това е възпаление на пикочния мехур и много често се получава при млади момичета или когато за кратко време се прави много секс (не казвам че при всички се получава просто някой хора са по податливи..)както и при настинка или лоша хигиена. Казвам го от личен опит при цистит ти пари и боли много силно като пишкаш, а когато вече възпалението се е развило има и кръв... приятелката ти на всяка цена трябва да отиде на лекар , ще и изследват урината и по всяка вероятност няма да се размине без антибиотици понеже това е бактериално заболяване. Ако не се лекува на време и качествено, възпалението може да се качи нагоре и да засегне и бъбреците...
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Това си е чисто и просто цистит. И аз го имах по едно време.Не нищо страшно, важното е да се отиде на време на лекар иначе наистина може да стане страшничко (бъбреци, полови органи).
    И най- важното : НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ВОДИЛ ПОЛОВ ЖИВОТ за да получиш цистит. Получава се и от обикновена настинка, така че да отива на лекар и да не се страхува :P . Лекува се за няколко дни с малко антибиотици ;)

Град
    Пловдив
    и според мен е цистит

Леле , на 14 години вече да си водил полов живот ! Това е обсолютна безотговорност !Тва е лудост !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Леле , на 14 години вече да си водил полов живот ! Това е обсолютна безотговорност !Тва е лудост !
    Дам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си