Така знам,4е въпросът може да ви се стори малко глупав,но да опитам.Така изкам да извърша промяна на тялото си.Да потренирам малко.Проблемът е там,4е ако си хвана моми4е изкам тя да не ме харесва заради хубавия ми вид,а заради самия мен.Изкам да харесва хилавия идиот оба4е,ако се променя няма да знам дали е щяла да ме харесва и преди да се променя.Промяната не е свързана главно с външния вид.Просто наскоро имах здравсловни проблеми и ми препоръ4аха да потренирам,а и откровенно казано не ми е одобно в това тяло.Замислям се над това да си търся сега приятелка и докато съм с нея да се променя,но това изисква време,а и съм на 17 и съм 1 от многото мом4ета с проблеми с моми4етата на тази възраст...Да тупо е,да знам,4е е абсурдно,но за мен е проблем,защото изкам моми4е до себе си,което да ме харесва всякък.И още една интересна тема с 1 от класът ми обсъждахме следната тема.Как хората с обезобразени лица от дадена злоплука намират партниор.Не говорим за красотата,а за това,4е 4овек е загубил един от основнте с комуникативни органи.