.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...

Помощ (мноо съм срамежлив)

Здр алл
    Значи имам един мноо шибан проблем мноо съм срмежлив...значи като съм близо до някое хубаво мимиче се спичам и нещо забивам тотално.На скоро бях с компанията на заведение и едно мимиче седна до мен тя каза здрасти и аз казах здрасти.Тя му зададе няко друго въпросче аз само отговарях и направо се изпотих от претесниение.Мноо съм срамежлив плс кажете как моа нещо да се поправя...знам че темата е тъпа ама...

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    mи...не трябва така
    Знам иначе в момчешка компания съм супер отворен.Обаче тоталко блокирам в компания на момиче

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Научи се да разказвате вицове. Така в подходящата ситуация може да излезете и вие с виц по темата и така да разчупите ледовете.Може би не харесваш нещо в себе си, опитай се да го промениш или да промените отношението си към него. Помнете максимата – всеки дефект – ефект. Превърни недостатъците си във вашата силна страна.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Ами просто трябва да се успокоиш. Все пак ние момичетата не ядем хора когато едно момиче те заговори не трябва да стоиш като статуя ами попитай я и ти някое вапросче не само да отговаряш с ДА/Не. Аз незнам даже от какво изобщо се притесняваш
    нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Повече от фен
    Град
    Сега се сетих за една слуша преди доста години бях в дискотека и при едно момиче (тогава не бях срамежлив) и почнах да се свалям обаче тя тотално ме отряза просто така ми стана кофти и направо от срам си тръгнах от дискотеката.Може би сега ме е страх да заговоря момиче ,защото ме е страх да не стане като преди Вие какво мислите?

Цитирай Първоначално написано от amadeus-bg
    Сега се сетих за една слуша преди доста години бях в дискотека и при едно момиче (тогава не бях срамежлив) и почнах да се свалям обаче тя тотално ме отряза просто така ми стана кофти и направо от срам си тръгнах от дискотеката.Може би сега ме е страх да заговоря момиче ,защото ме е страх да не стане като преди Вие какво мислите?
    Това е кофти сутоация ама това е минало почни на чисто забрави го това ше има такива моменти но тях ще ги забравяш щото има много гадни момичета но повичкото са ангелчета За това по смело бе човек иначе ше се караме стеб
    Искам от теб да напишеш едно OKAY

Повече от фен
    Град
    OKAY,НО (винаги има но ) пак ми е кофти ако пак така ме отреже някоя.Сега си харесва едно момиче макар ,че е по-малко с 1-2 години.Значи живее близо до нас обача някакси ми е кофти да я заговоря и да я поканя на кафе.Применро за язговоря обаче катоя поканя каже НЕ тотално ше се отчаям...

Re: Помощ (мноо съм срамежлив)

moi savet etpusni se badi sebe si puskai nqkoj dr 6ega ne otgovarqi s da/ne a izrazqvai svoeto mnenie pitai q i ti[taka 6te pokaje6 4e si zainteresovan] ........pak ako te otre4e zareji q - kvo gubi6 ima tolkova dr momi4eta

Re: Помощ (мноо съм срамежлив)

moi savet etpusni se badi sebe si puskai nqkoj dr 6ega ne otgovarqi s da/ne a izrazqvai svoeto mnenie pitai q i ti[taka 6te pokaje6 4e si zainteresovan] ........pak ako te otre4e zareji q - kvo gubi6 ima tolkova dr momi4eta

Повече от фен
    Град
    Мхм губя мноо неща.Напримерно ако ме отреже и после каже на приятелики и те на други вече целият град ще знае...а тва е супер гадно

бях като теб и но слушай са харасвах едно момиче живее в саседната улица то се сабираше в една улица с други нейни приятели но аз супер се срамувах и ме покани в тази улица с нейните приятели да съм и каза че ше се замерват с балончета пални с вода и каза да си нося няколко че се разделат на групи аз ше съм от нея и тако се ко се целими падна мелето там и тя беше цялата мокра и вика няма ли да ме гушнеш малко ме стоплиш аз се ааз с моя срам голям тога ам ам ам само това се чуваше аз после казах добре ила и я гушнах после ми прешепна на охото ми че ме обича беше и аз се смутих ко да и кажа и след няколко секунди казах че аз я обичам което беше така и от тогава не ме срам а има и друго ОБичам това момиче супер много и сме още заедно За това парвия път ше те срам ама се отпусниш няма де да идиш

сажелявам за правописните грешки зле съм по български господ да ме прости

Повече от фен
    Град
    Е пич ти си добре мен ако мимиче ми каже няма ли да му гушненш аз моментално ще отговоря НЕ!
    Съвсем сериозно с моят шибан (извинявам се за думата) срам

човек този срам щи пречи в живота за това кат при теб си има момиче стисни заби моли един очи наш и смело напред не се срамувай 1 2 пати се зданиш а ри после ше знаш ко да правиш аз просто си казах еми трябва се преборя с тоя срам рано ли касно те не хапят много са нежни и добри но има и но ония са курви

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    човек този срам щи пречи в живота за това кат при теб си има момиче стисни заби моли един очи наш и смело напред не се срамувай 1 2 пати се зданиш а ри после ше знаш ко да правиш аз просто си казах еми трябва се преборя с тоя срам рано ли касно те не хапят много са нежни и добри но има и но ония са к**ви
    Пич тенкс засъветите.Сега имам скайпа на това въпросното момиче ше полафиме обаче най-ме е страх да не ме отреже...много кофти просто.Ама ти си много прав този срам до ден днесш ми играе лоша роля ;(

дай си скайпа щи помогна да завързеш нещо с това момиче ако изкаш де

хехе толкова ми е познато , че все едно разказваш моя история аз бях на 13-14 и точно като тебе супер много се притеснявах от там следват и издънките , почваш да се притесняваш дали ти е добре косата , дали нямаш нещо на носа , дали се вижда тая пъпка или не , защо се потиш от напрежение , и нататак ти е ясно Почни да се сабираш с женска компания по често при мен помогна ...

P.S уж де пак си се притеснявам малко

koman Много си прав претисняваш се за ваншния си вид много

Повече от фен
    Град
    Ем не моа се събирам с женска комания.Ходя само с мъжката част нещо не може да се приеме.Иначе тва тряя се предодолее ама ти като си го преодолял си бил на 13-14 а аз съм на 16 и съм баси зацепката...

аз съм на 15
    ПО ДОБРЕ СЕГА ОТ КОЛКОТО НИКОГА

Повече от фен
    Град
    Написах си скйпа на ЛС; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си