.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Свирки въпросс

Та гледах темите по-назаде, не намерих
    Та въпроса ми е следният трябва ли да има някаква възраст за свирките или просто е по предпочитание на момичето
    без ебавки

препоръчителна възраст на 16-17 според мен...и то не само за свирки!!!
    П.П НЕ се ебавам!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

za6to da ima opredelena vazrast...?!?! za men e priemlivo sled 15-16-17.. ama v dne6no vreme nikoi ne mu puka na po 12 o6te se po4vat pa za svirki znam li...

хах ем замисли се дали щи е приятно да гледаш лапе на 12-14 да лапа .. малко тъпичко..аз лично смятам,че 15-17 е възрастта за всякакъв вид секс-било то орален,анален и тн..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    He!

Град
    Hasselt
    He! Даже за мен това е по-малко . . . нз как да го нарека от секса . . . в смисъл някакво не носиш отговорност и е просто жест за това ,че държиш на дадено момче - т.е. готова си да му бъде хубаво на него без нищо в замяна

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    По принцип няма години,но за мене е 16-18 години.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Пловдив
    На днешно време наистина вече за нищо никой не спазва възраст. Незнам ти на колкото си но ся някои да ти каже на 16 на 17 на 18 сама ша осетиш кога ша си готова и ша решиш

Супер фен
    единственото което не мога да разбера некви келеши на 17-18 години ходят с деца на по 13-14... ми тва за мене не е нито момиче още, нито жена - ни цици има още, ни нищо... ама комплексари много
    за свирките не знам, кога искат да си правят - въобще не ми пука

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ми.. относително е да се каже.. Момичето ще почне да прави свирки тогава,когато тя сама реши.. Да правиш свирки не е като да правиш секс,така че може да се почне от по рано.. Естествено едно 12-13 годишно пишлеме да лапа не е за предпочитане.. То тогава се предполага,че все още и с куклички трябва да играят,както се казва
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Фен
    Град
    Sofia
    а бе вие по схема ли живеете - на 15-свирки трябва да правя,на 16 вече може секс,на 17 вече може да гълтам,на 18 може вече в дупето,на 19 садо мазо и от 20 нагоре оргиии следваите тая схема и няма да умрете
    sam ne moga :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    He! Даже за мен това е по-малко . . . нз как да го нарека от секса . . . в смисъл някакво не носиш отговорност и е просто жест за това ,че държиш на дадено момче - т.е. готова си да му бъде хубаво на него без нищо в замяна
    Аз пък считам, че оралните ласки са признак на по-дълбока интимност между двама души, отколкото секса. Де да знам..........просто аз ги възприемам като израз на доста дълбоки чувства и на споделяне на най-съкровеното. Докато секса е-вкарай-изкарай!

po princip nqma vuzrast,no e malko gadno da si na 12-13-14 godini i da pravi6 svirki

Цитирай Първоначално написано от rubi
    препоръчителна възраст на 16-17 според мен...и то не само за свирки!!!
    П.П НЕ се ебавам!!
    +1 +

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пък считам, че оралните ласки са признак на по-дълбока интимност между двама души, отколкото секса. Де да знам..........просто аз ги възприемам като израз на доста дълбоки чувства и на споделяне на най-съкровеното. Докато секса е-вкарай-изкарай!
    Еми от една страна и аз така смятам ,защото по принцип се навивам на "свирки" доста след първият ми път с даденото момче ,но все пак свирката е 'безопасна'

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    хах ем замисли се дали щи е приятно да гледаш лапе на 12-14 да лапа .. малко тъпичко..аз лично смятам,че 15-17 е възрастта за всякакъв вид секс-било то орален,анален и тн..
    ммм да прав си \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си