Здравейте!много съм притеснена за една моя приятелка тя се запозна с едно момче преди около 3 месеца.много се обичат обаче лошото е,че са виртуални.това е така,защото момичето не е с перфектната фигура и се притеснява от среща с него,но така или иначе го караха някак.имаше период на смс-и и нещата се нагорещиха(смисъл привързаха се повече един към друг)всяка вечер са в skype,но миналата седмица момчето имаше проблеми и няма инатернет.моята приятелка му пише постоянно смс-и и той и отговаряше....но преди няколко дни аз говорих с един приятел на момчето и той ми каза,че момичето трябва да го остви малко да диша и после той ще действа,след което аз реших да не я тревожа и замълчах,но днес момчето и е писало смс,който звучи така"остави ме бе когато съм готов ще ти пиша" след което момичето ми пише,че единствения изход за нея ще е "кухнята,ножа,вените и край на проблемите" и аз се уплаших,защото не веднъж се е рязала но не вените,а самата си ръка и пръстите.затова се обръщам към вас за съвет как да постъпя за да я успокоя и да и обясне че с това света не свършва....благодаря предварително на хората,които си направиха труда да прочетат писаниците ми до края и се извинявам ако съм ви отегчила,но вече незнам как да постъпя