Цитирай Първоначално написано от nikenceto
Здравейте!много съм притеснена за една моя приятелка тя се запозна с едно момче преди около 3 месеца.много се обичат обаче лошото е,че са виртуални.това е така,защото момичето не е с перфектната фигура и се притеснява от среща с него,но така или иначе го караха някак.имаше период на смс-и и нещата се нагорещиха(смисъл привързаха се повече един към друг)всяка вечер са в skype,но миналата седмица момчето имаше проблеми и няма инатернет.моята приятелка му пише постоянно смс-и и той и отговаряше....но преди няколко дни аз говорих с един приятел на момчето и той ми каза,че момичето трябва да го остви малко да диша и после той ще действа,след което аз реших да не я тревожа и замълчах,но днес момчето и е писало смс,който звучи така"остави ме бе когато съм готов ще ти пиша" след което момичето ми пише,че единствения изход за нея ще е "кухнята,ножа,вените и край на проблемите" и аз се уплаших,защото не веднъж се е рязала но не вените,а самата си ръка и пръстите.затова се обръщам към вас за съвет как да постъпя за да я успокоя и да и обясне че с това света не свършва....благодаря предварително на хората,които си направиха труда да прочетат писаниците ми до края и се извинявам ако съм ви отегчила,но вече незнам как да постъпя
ОМГ!!! ае лапе 1во как може да се привържеш кам някои виртуално сичко накрая може да се окаже лъжа от външния вид до чувствата
2ро. като не си харесва ваншния вид да се оправи диети фитнесче глупости ако не да се реже може да земе да свали някое кило
3то като си и голяма приятелка нарежете се заедно
ПИСНА МИ ОТ ТАПИ ТЕМИ И ЛАПЕТА !!!

пс : ако ше се режете изпозвай трион по живописно е !!!!