.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Кой клас е най- зле ?

Кой клас според вас е най труден ? На вас в кой клас имахте много за учене а най-малко ви се учеше ?

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    9 :P ама и 10 ще е такъв

Ами на мен най-труден ми беше 7.Тогава у4ителите ни промиваха мозъците само с проклетия изпит. Е не 4е са кат съм 8 е лесно но е по добре.

7 и 12 защото предстоят изпити.сега съм 12 и е доста трудно не заради това,което учиме а заради подготовката за изпитите.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    9-ти.. Сега съм девети клас и като ги гледам тия учебници колко са големи и направо ми идва да ги изгоря.. А да не говорим,че да ги отварям не мисля... Все пак в такава възраст за всичко друго мисли човек,но не и за учене..
    Но са ми и казвали,че в девети клас материала бил най труден,а след това всичко почвало да се повтаря малко по-малко
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми...имаш предвид,че съм била подготве...сиреч математиката е за 10кл,ама разказвателните са за 9кл...Та 10кл ми беше най-труден..просто по всички предмети материала беше адски гаден
    А 11кл е най-елементарен

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    В 8 клас бях цял ден в училище и след това вкъщи учех до към 10 вечерта всеки ден. Общо се събираха по 40 часа английски седмично. Беше си зор, но доста по-трудно ми беше в 9 клас, защото се бях отпуснал, а даскалките бяха взискателни. Тогава отбелязах най-ниския си успех някога: 5,54.

По-нататък стана елементарно.

Супер фен
    Град
    в килера
    9-ти... ама ще се види де, нататък може да стане и по-гадно
    7-ми ми беше супер лесно, може би защото много учех

9

9-ти клас е един от най гадните защото се учат мн. нови работи най вече по математика и трябва да знаеш хиляди работи на изуст което е най кофтито а ся в 10 е супер лесно сравнение с 9

аз сега сум 9-ти клас .. и е много трудно ... от догодина почват парктиките и се намаляват прдметите ...
    а 11-сти и 12-сти клас ми остават български,математика,истор ия,Физкултура,езиците И Пратика ^^

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми сега съм 7 клас и определено ми се вижда най-труден, 5 клас също ми беше много трудно!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Аз съм 6 клас и за сега той ми е най-труден.Не защото е нов материал,а защото има материал и от по-горните класове.Доста ще ми се стъжни.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    12-ти...то не са курсове, кандидат-студентските предстоят, ами стачки, матури и още 1 000 000 простотии...да не говорим за балът, рокли, хотели, изпращания и тн..
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от TheArchEnemy
    7 и 12 защото предстоят изпити.сега съм 12 и е доста трудно не заради това,което учиме а заради подготовката за изпитите.
    +1 аз съм 7ми и е то4но така!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Аз съм 6 клас и за сега той ми е най-труден.Не защото е нов материал,а защото има материал и от по-горните класове.Доста ще ми се стъжни.
    A на мен пък 6 клас ми беше най-лесен ...Даже не разбрах кога се мина годината ...Да ти кажа нещо...живей си както ти се иска в 6 клас,защото в 7ми няма да имаш такава възможност ...В 7 клас ти се живее най-много.

7 клас е много бруталеннннн и аз съм 7ми ся и не мога да насмогна
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Oффф няма нищо,ама нищо трудно в 7 клас!!!!Супер елементарен е !Не само,защото сам го минала ми си е точно така..много е лесно,ама не стига само да си веят гъзовете по интернет клубовете или момичетата в кафетата /седмокласниците /...защото в моито училище седмокласниците са такива...пък после трудно е,ми как няма да е?На мен 8-ми ми е доста труден /не си вея задника по кафетата /

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

7. е лесно,ве...
    Независимо дали учиш за изпити или не.Аз само се оправдавах...квото и да ме накарат наще,аз"оо,уча сега,такова,за изпита"муахахах...

Може би пети ми е било най-шибано....
    Ама не се опраквам засега

Еми аз съм чувала,че 9ти клас е най-труден ...
    Иначе сега съм 8ми и досега най-труден ми е бил 7ми ... 8ми на мен ми е много по-лесен (=

Супер фен
    Град
    в килера
    Някой си мислят че в 7ми клас е адско мъчение и след като го минат всичко ще е перфектно и лесно... хора, лъжете се жестоко! След 7ми или след 8ми започва голямото учене, дотогава само се заблуждавате

8 i 9 za6toto v 8 klas imah po 10 4asa angliiski,a 9 za6toto v 8 sviknah samo da u4a angliiski a v 9 se vra6tat vsi4ki predmeti ,a v moq slu4ei nakoi predmeti gi u4eh po 8 4asa sedmi4na kato matematika ,informatika i informacionni tehnologii

Мега фен
    Град
    София
    С всяка година става все по- трудно. Сега съм 11клас и ми е нанагорно доста. Готвя се за изпитите след 12клас. Материала в учебниците като обем се различава значително от този в предишните класове- учитебите са ни нови също. Сигурна съм обаче, че догодина ще е още по зле.

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    9 :P ама и 10 ще е такъв
    yep yep yep

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тая година май ми е най-скапана(12 клас).
    Заради стачките изостанахме, сега идва много зор, а аз не знам за какво да се готвя по-напред-за класните ли, за изпитите ми или за матурата. Кофти е, но ще мине, да сме живи и здрави!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си