.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

Град
    Враца
    Миии... то сега съм 8-ми Сплашиха ме, че ще е хипер трудно, но аз не виждам да е чааааааааааак толкова трудно, поне за момента, де... Ще видим към март-април... дали няма да са ми омръзнали 20-те часа английски Ми... иначе... Май най-труден ми беше 2-ри клас, защото учехме таблицата

Не мога да определя кой клас ми е бил най-труден,поради факта че съм в музикално училище и се съсредоточавам главно върху музиката и съм пропускала доста часове от общообразователните предмети...а сега в 11-ти се изчерпват и имаме по-малко часове,но пък идва готвене за матури и кандидат студентски изпити????Не стига че ще се кандидатства ами и матури ще има ужас!И аз както нищо не уча и не чета по тоя български не знам как ще взема тая матура...и 2-ри предмет по какво??????Нямам думи...

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    7-ми клас е прекрасен,я не се оплаквайте...Аз ся съм 8-ми,в езикова...за 3 месеца научих немския по-добре отколкото английския за 7 години...сигурно нагоре е по-зле ама засега 8-ми е най-труден.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Град
    Kърджали
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    12-ти...то не са курсове, кандидат-студентските предстоят, ами стачки, матури и още 1 000 000 простотии...да не говорим за балът, рокли, хотели, изпращания и тн..
    +10

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    7 клас не е много лесно, но не е и хипер трудно.
    Най-труден за мен досега е 8. Особено ако учиш нов език..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    Хмм може би 12ти...Ама тва беше защото не стъпвах в даскало предполагам
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

11 определено 11... ама си имахме много проблими с новата директорка и с новата класна...

обаче 7 и 8 клас бяха най-яки колко пиене се е изпило през тия години...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Град
    София
    За мен досега всички са лесни, но очаквам 9-ти да е труден.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Най ми беше труден 7ми клас като че ли . . нз не помня някой да ми е бил особено труден ,защото аз не си давам изобщо зор за у-ще А миналата година завърших 9ти клас и даже имах специални предмети и все пак държа да Ви кажа ,че изобщо не е труден Споко.

Град
    #mainatown
    9ти и 10ти май
    Обичам само един човек и това съм аз.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    7-ми заради изпитите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

12 клас е най-трудният .1-во трябва да учиш за изпити и сертификати .
    2-ро за даскало .2-рото по мое мнение е напълно излишно ,но образователната ни система е прелестна и така се получава
    "Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."

В 7 клас нямах и минута свободно време, заради ученето.А и от геометрията нищо не схваштах, така че пълен кошмар...За сега в 8ми е по-лесно

Град
    Pink Paradise
    И седми клас беше лесен, за 8ми да не говорим. Тези, които са 7ми или 8ми ги плашат с изпити. Нещата са много по-лесни отколкото ги представят.
    По темата: Може би 10 ще ми е по-трудничка.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    9-ти.. Сега съм девети клас и като ги гледам тия учебници колко са големи и направо ми идва да ги изгоря.. А да не говорим,че да ги отварям не мисля... Все пак в такава възраст за всичко друго мисли човек,но не и за учене..
    Но са ми и казвали,че в девети клас материала бил най труден,а след това всичко почвало да се повтаря малко по-малко
    и аз тъй апсолютно същата работа

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    7 клас е много бруталеннннн и аз съм 7ми ся и не мога да насмогна

Подкрепям!

Град
    Перник
    Emi az sega sum 6 oba4e nz mojebi 5 mi be6e po truden za6toto ne si opoznal daskalite nz.... oba4e sum sigurna 4e nema da e na trudniq

В 10ти класи беше адски лесно.
    В 9ти също е лесно,като мине малко време,макар в началото да е ужас,особено , ако имаш да учиш всички предмети,които си забравил едва ли не че съществуват,и то на чужд език.
    Сега съм 11 и не мога да кажа,че в училище ми е трудно особено много,но почти не ми остава време да уча по всичко,защото ходя на уроци за кандидатстването след 12 клас и това влияе и на успеха.

Няма труден клас в тоя живот се пак кой отваря учебници след 5-и клас ?? ? ? ???? ? ? ? ?
    Ако има такъв човек искъм негов АВТОГРАФ!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от TheArchEnemy
    7 и 12 защото предстоят изпити.сега съм 12 и е доста трудно не заради това,което учиме а заради подготовката за изпитите.
    \/
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

хаха
    на мен ми беше най-лесен 12 клас....ама ние бехме от последното поколение без матури ...училището ни беше яко и нямахме проблеми с учителите...на края на годината след като цяла година не сме стъпвали в даскало само ни попитаха какви оценки ни трябват!!
    а иначе не съм имала най-трудни класове винаги ми е било адски лесно в даскало
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз най-зле бях в десети клас по математика - Пет 2-ки в 1 срок /класика/ .Ама най не ми се учи сега (11 клас) даже и не ми се стъпва на даскало ИЗОБЩО !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Karlovo
    9 и 10 определено
    Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!! <3

Най-зор ми беше в 7-ми клас може би заради учителите ( тая по география ме мразеше и правеше всичко възможно да ми стъжни живота ) но все пак успях да стигна до 11-ти клас и сега ми е супер лесно все пак съм в едно от най смотаните училища в града (след строителното моето е на 2-ро място) Веднъж една бивша съученичка се ебаваше с мен "Как не са те изключили още ? Ти почти не ходиш на даскало, ама те в твоето училище май само за убийство изключват"

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ммм,инетересен въпрос.Като се замисля,до сега не съм имала,кой знае какви затруднения,независимо от това кой клас съм и все пак,Геометрията от 7-ми клас ми беше омразна,а скучно ми беше да уча за политическото устройство на България(1-Ви срок на 6-Ти клас)
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си