- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас е най- зле ?
Миии... то сега съм 8-миСплашиха ме, че ще е хипер трудно, но аз не виждам да е чааааааааааак толкова трудно, поне за момента, де... Ще видим към март-април... дали няма да са ми омръзнали 20-те часа английски
Ми... иначе... Май най-труден ми беше 2-ри клас, защото учехме таблицата
![]()
![]()
Не мога да определя кой клас ми е бил най-труден,поради факта че съм в музикално училище и се съсредоточавам главно върху музиката и съм пропускала доста часове от общообразователните предмети...а сега в 11-ти се изчерпват и имаме по-малко часове,но пък идва готвене за матури и кандидат студентски изпити????Не стига че ще се кандидатства ами и матури ще има ужас!И аз както нищо не уча и не чета по тоя български не знам как ще взема тая матура...и 2-ри предмет по какво??????Нямам думи...
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
7-ми клас е прекрасен,я не се оплаквайте...Аз ся съм 8-ми,в езикова...за 3 месеца научих немския по-добре отколкото английския за 7 години...сигурно нагоре е по-зле ама засега 8-ми е най-труден.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
+10Първоначално написано от alice sw
![]()
![]()
![]()
7 клас не е много лесно, но не е и хипер трудно.
Най-труден за мен досега е 8. Особено ако учиш нов език..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Хмм може би 12ти...Ама тва беше защото не стъпвах в даскало предполагам![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
11 определено 11... ама си имахме много проблими с новата директорка и с новата класна...![]()
обаче 7 и 8 клас бяха най-якиколко пиене се е изпило през тия години...
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
За мен досега всички са лесни, но очаквам 9-ти да е труден.
Най ми беше труден 7ми клас като че ли . . нз не помня някой да ми е бил особено труден ,защото аз не си давам изобщо зор за у-щеА миналата година завърших 9ти клас и даже имах специални предмети и все пак държа да Ви кажа ,че изобщо не е труден
Споко.
9ти и 10ти май![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
7-ми заради изпитите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
12 клас е най-трудният .1-во трябва да учиш за изпити и сертификати .
2-ро за даскало .2-рото по мое мнение е напълно излишно ,но образователната ни система е прелестна и така се получава![]()
"Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."
В 7 клас нямах и минута свободно време, заради ученето.А и от геометрията нищо не схваштах, така че пълен кошмар...За сега в 8ми е по-лесно![]()
И седми клас беше лесен, за 8ми да не говорим. Тези, които са 7ми или 8ми ги плашат с изпити. Нещата са много по-лесни отколкото ги представят.
По темата: Може би 10 ще ми е по-трудничка.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
и аз тъй апсолютно същата работаПървоначално написано от kiss_me{P}
![]()
Emi az sega sum 6 oba4e nz mojebi 5 mi be6e po truden za6toto ne si opoznal daskalite nz.... oba4e sum sigurna 4e nema da e na trudniq![]()
В 10ти класи беше адски лесно.
В 9ти също е лесно,като мине малко време,макар в началото да е ужас,особено , ако имаш да учиш всички предмети,които си забравил едва ли не че съществуват,и то на чужд език.
Сега съм 11 и не мога да кажа,че в училище ми е трудно особено много,но почти не ми остава време да уча по всичко,защото ходя на уроци за кандидатстването след 12 клас и това влияе и на успеха.
Няма труден клас в тоя живот се пак кой отваря учебници след 5-и клас ?? ? ? ???? ? ? ? ?
Ако има такъв човек искъм негов АВТОГРАФ!!!!!!!
![]()
Първоначално написано от TheArchEnemy
\
/
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
хаха
на мен ми беше най-лесен 12 клас....ама ние бехме от последното поколение без матури ...училището ни беше яко и нямахме проблеми с учителите...на края на годината след като цяла година не сме стъпвали в даскало само ни попитаха какви оценки ни трябват!!![]()
![]()
![]()
а иначе не съм имала най-трудни класове винаги ми е било адски лесно в даскало![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз най-зле бях в десети клас по математика - Пет 2-ки в 1 срок /класика/.Ама най не ми се учи сега (11 клас) даже и не ми се стъпва на даскало ИЗОБЩО !
Първоначално написано от AnincetoSexy
9 и 10 определено
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
Най-зор ми беше в 7-ми клас може би заради учителите ( тая по география ме мразеше и правеше всичко възможно да ми стъжни живота ) но все пак успях да стигна до 11-ти клас и сега ми е супер лесно все пак съм в едно от най смотаните училища в града (след строителното моето е на 2-ро място) Веднъж една бивша съученичка се ебаваше с мен "Как не са те изключили още ? Ти почти не ходиш на даскало, ама те в твоето училище май само за убийство изключват"![]()
Ммм,инетересен въпрос.Като се замисля,до сега не съм имала,кой знае какви затруднения,независимо от това кой клас съм и все пак,Геометрията от 7-ми клас ми беше омразна,а скучно ми беше да уча за политическото устройство на България(1-Ви срок на 6-Ти клас)
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone