.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Плачкааа ми сееее...

Темата може и да не е за тук,ама аз искам да си излея мъката
    Значи в последно време се чуствам многооо грозна и нежелана,и излишна,иии отблъснатаа..абее нямам никакво самучуствие,а това не ми се беше случвало до сега.. Гадноо ми ее.. Незнам защо така чисто съм луднала.. Май имам нужда от любов..Знаам ли.. Незнам как може да ми се помогне,ама аз да си се оплача,че да ми олекнее.. (а да.. и постоянно си плача,ама не знам защо )
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...

Re: Плачкааа ми сееее...

Цитирай Първоначално написано от onlyou
    ...Значи в последно време се чуствам многооо грозна и нежелана,и излишна,иии отблъснатаа..абее нямам никакво самучуствие...
    аз винаги см си така

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    ...Значи в последно време се чуствам многооо грозна и нежелана,и излишна,иии отблъснатаа..абее нямам никакво самучуствие...
    аз винаги см си така
    Е тва не е хубаво.. така нямаш настроение за нищо.. даже и желанието за живот ти се губи понякога.. на мен де
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Може да си пред цикъл
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Може да си пред цикъл
    .. мии не.. тогава ще съм нервна и непоносима..
    сегаа.. абе и аз незнам.. нещо не съм наред

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    ...абе и аз незнам.. нещо не съм наред
    и аз см така айде от мен лека и мека

Абе.. спокойно... Всеки си има такива моменти..
    Просто си пусни хубава музика... изяж 1 шоколад... а.. утре и без това е събота.. звънни на приятелки... излезте.. може да отидете на дискотека... нагласи се.. излез със само4увствие на супер готина мацка.. и да знаеш 4е.. всеки ще те възприеме така Вси4ко си е до вътрешната нагласа на 4овек
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Абе.. спокойно... Всеки си има такива моменти..
    Просто си пусни хубава музика... изяж 1 шоколад... а.. утре и без това е събота.. звънни на приятелки... излезте.. може да отидете на дискотека... нагласи се.. излез със само4увствие на супер готина мацка.. и да знаеш 4е.. всеки ще те възприеме така Вси4ко си е до вътрешната нагласа на 4овек
    Да бе знам.. то аз си се глася.. Обичам да си се токмя да изглеждам добре.. Хората ми казват също нали.. хвалят мее.. Ама аз нещо отвътре не се чуствам добре.. в смисал.. мии нз.. ох,ама че съм проста.. абе уж изглежда,че имам самучуствие ама нямам.. чуствам си се грозна..

Значи в последно време се чуствам многооо грозна и нежелана,и излишна,иии отблъснатаа..абее нямам никакво самучуствие,а това не ми се беше случвало до сега.. Гадноо ми ее.. Незнам защо така чисто съм луднала.. Май имам нужда от любов..Знаам ли.. Незнам как може да ми се помогне,ама аз да си се оплача,че да ми олекнее.. (а да.. и постоянно си плача,ама не знам защо )
    и аз съм така [-o<

Спокойно и аз съм имала такива моменти. Просто човек понякога си ги има, чувства се грозен каквото и д направи. Това е почти като се гасиш да излезеш и се предобриш и вместо хубава стнеш изрод хихих. Спокойно мила, ще ти мине - това им е хубво и лошотона чувствата на хората, че са нетрайни.И както пишеш, че имаш нужда от любов, аз съм сигурна че я имаш- майка ти, татко ти- та нали това са хората които безрезервно и винаги, 6те те обичат.

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Дай линк към една снимка да та освиркаме или охулим

п.п. Дам... определено е много важно човек как се вижда в огледалото, не само как го виждат другите
    Например аз съм си красавец - и си ги знам и нямам проблеми с това )))
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

На мен като ми стане така правя като в 1 съвет по-горе: обличам се готино, грим, прическа, вкарвам уверената походка и привличам нечий поглед Наистина помага, опитай
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен
    И аз съм така, изпаднала си в дупка.Някъде четох, че това е нормално към края на годината.Чувстваш се самотна нали, даа познато ми е.Това е нещо нормално, излез на вън с приятели и настроението ти ще се качи, просто трябва да се забавляваш.Това е нещо като депресия, ако скоро си преживяла любовно разочарование то тя е по-силна.Сега е момент за промяна, купи си нови дрехи, направи си нова прическа, иди на фитнес, на маникюр, нещо такова.Ще видиш ще ти стане по-добре.Излизай повече е най-точното лечение.Надявам се да ти помогнах и горе главата всичко ще отмине.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Депресиика, мила, депресиика, всеки има такива моменти. Аз лично "се спасявам" от нея, като увеличавам музиката, и танцувам с часове, после пия кафе с приятелки. Опитай, можеш да поговориш и с майка ти, тя е човека, който те познава най - добре, ще ти помогне 100%
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

аз когато се чувствам така променям нещо от външния си вид.може и при теб да помогне

Мерсии много.. ще опитам саветите ви.. Преди малко си запазих час при фризиорката ми хихи.. дано тва оправи нещата поне малко

Цитирай Първоначално написано от PankO
    И да неможете да спите.. Не,не.. Немога да ви го причиня..

E ti pak kakvo se napravi siguren sum che si mn krasiva

Цитирай Първоначално написано от lifestealler
    Дам

Аз като изпадна в такива моменти(а това става често )си пускам на макс музика,правя си кафе,пуша 4-5 цигари и така 4-5 дена

Цитирай Първоначално написано от Bad Intentions
    Цитирай Първоначално написано от lifestealler
    Дам
    ..

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Подкрепям Панко ... фърли една снимка да се забавляваме на твои гръб

иначе аз кат се депресирам и се напивам
    Не е лоша идеята.. само дето аз не пия

аз например миналата година като скъсах с гаджето се подстригах много късо и помогна.или пък си пререждам мебелите в стаята.няква промяна направи може би ще се почувстваш по-добре.

ми и аз съм така спокойно ... единсвеното нещо което ме кара да се чувствам от време на време е потребна е като се змаисля че трябва да съм щастлива гледай филма тайната (the secret) след като аз го гледах се чувствах малко по добре от преди но не можеше да се каже достатъчно ... щото трябва сама да постигнеш сичко ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Подкрепям Панко ... фърли една снимка да се забавляваме на твои гръб

иначе аз кат се депресирам и се напивам
    Не е лоша идеята.. само дето аз не пия
    там ти е грешката
    е.. то ако беше така трябваше постоянно да съм пияна

ми и аз съм така спокойно ... единсвеното нещо което ме кара да се чувствам от време на време е потребна е като се змаисля че трябва да съм щастлива гледай филма тайната (the secret) след като аз го гледах се чувствах малко по добре от преди но не можеше да се каже достатъчно ... щото трябва сама да постигнеш сичко ...
    Добре,ще си го сваля.. а и аз съм на това мнение,че трябва сам да постигнеш нещо за да се почустваш пълноценен..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си