.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    И аз се чуствам така.Имам чуството,че съм излишна и мястото ми не е на тази планета.

Цитирай Първоначално написано от deniiiii1
    Аз като изпадна в такива моменти(а това става често )си пускам на макс музика,правя си кафе,пуша 4-5 цигари и така 4-5 дена

мхм и аз съм така.. ама малко след това излизам с някоя фр говорим смеем се...и лека полека нещата се оправят
    ... не знаеш какво имаш,докато не го загубиш..

Мега фен Аватара на babity

Re: Плачкааа ми сееее...

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    Цитирай Първоначално написано от onlyou
    ...Значи в последно време се чуствам многооо грозна и нежелана,и излишна,иии отблъснатаа..абее нямам никакво самучуствие...
    аз винаги см си така
    и аз съм тъй...

Лелее..ама то ния почти всички сме така.. я да се стегнем и взаимно да си повдигнем самочуствието ! =D> =D> =D> =D>
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Мега фен Аватара на koalka
    И аз съм имала такива периоди, в които съм се чувствала точно така.
    Най-добре излезни с приятели, разнообрази, за да ти стане по-весело.И най-важното - усмивката трябва да я има на лицето.

I na men mi se e slu4valo mn puti. Ne mi haresva kak sum oble4ena neprekusnato si povtarqm 4e sum grozna.. awe ujas.. ponqkoga pla4a bez da ima pri4ina ili az si q izmislqm no sled 4as dva vsi4ko minava spox ne se ot4aivai i nedei da pla4e6. :P Izlez s priqtelki ili s gadjeto ako ima6 i im razkaji. Te 6te te uspokoqt

Мерсии ви..
    Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си