- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли се ?
Толкова се харесвам, че ме е страх да не си посегна.![]()
ami kazano chestno nishto,ama nishto ne haresvam v sebe si.Ama kakfo da se pravi tova e jivota.I sega dori n bih kazal 4e ima momiche koeto da me haresva
![]()
![]()
![]()
ми не знам.Горе-долу..и в това е проблема.Липсва ми самочувствие![]()
az si se haresvam i pri tova mnogo
Единственото, което не харесвам в себе си е характера, затова ще гласувам с "да"![]()
Заврете се в нета от своя дом
Твърдо НЕ!!!![]()
даааа![]()
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Който се харесва е надут...
Който не се харесва е комплексар...
Който е горе-долу е без собствено мнение...
Все има някой прецакан![]()
За мен винаги е важало и ще важи - "Може и по добре".![]()
Не бих казала, че се смятам за най-най-най, но щом има хора, които ме харесват такава, каквато съм, а и сред тях е този, за когото ми пука най-много на света, нямам никакви проблеми...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми като Цяло ъъъ да кефя си се .Ама не си харесвам начина на живот![]()
![]()
Ми не се харесвам,но бих си пуснал от съжаление![]()
![]()
![]()
Харесвам всичко в себе си... дори недостатъците, които правят човек уникален.![]()
не се харесвам![]()
ама харесвам всички останали
ми аз пък не се харесвамнито съм хубава нито съм умна нито пък забавна ... бахти аз за ко живея бе
зема си тегля ножа
![]()
ми аз пък не се харесвамнито съм хубава нито съм умна нито пък забавна ... бахти аз за ко живея бе
зема си тегля ножа
![]()
ми по принцип винаги искам и още нещоно приятеля ми ме харесва повече отколкото аз се харесвам и това много ми влияе .. приятно е
![]()
Ми да, що не радвам си се... Не че съм нещо кой знае какво, ама все пак се намират изруди дето да ме харесват![]()
ами .. не се харесвам ................
ако не се харесваш и др няма да те харесват
наи-вероятно почти всеки би ми пуснал , но ми се иска да съм малкопо висока и малко по слаба иначе съм трепач![]()
![]()