- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли се ?
Не![]()
зависи в какъв смисъл говорим ако е в фисическият може да се каже че горе-доло се харесвам, а ако става въпрос за душевният смисъл направо се обожавам![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Не![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
gore doly
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
gore doly
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
абе всеки си има и хубави и не 4ак толкова хубави черти,за това и всеки е с различен вкусиначе WoW ми харесвам се разбира се та аз съм малеее
стра6на
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Това всички момичета го искамеПървоначално написано от Moon`Girl
![]()
Eми д/г се харерсвам, но общо взето всичко зависи от настроението ми![]()
So free
ми и настороението влияе да..А за мене си ми опитвам се да се харесвам щото явно за да постигнеш нещо добро в живота траа мислиш и нещо хубаво за себе си.. Така че мислете по добър начин![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Аэ неПървоначално написано от tedinci_
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ми различно. примерно има периоди, в които се харесвам и такива, в които направо ми идва да с разрева като се погледна. и винаги като нещо ме дразни в мен и то изчезне, се появява нещо друго. старая се, да се харесвам![]()
I az si haresvam si4ko ma kat gledam nqkoi hora "BIH si pusnal" lelee perverziiNi6to li4no i da ne se obidite :}:}
и аз неискамПървоначално написано от Presley`n`Sum
тея ми стигат
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
да,но това какво общо има с love?
Обожавам се...много се харесвам.Не искам да приличам на никой друг...само на себе си!![]()
Amm che kak nqma da se haresva,to moe losho nqma![]()
Ужасно много се харесвам![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Еми .. няма значение как изглеждаш , важно е дали се харесваш ..
Може в очите на другите да не съм голям хубавец , но аз си се възприемам като такъв .. все пак , на това ти как се възприемаш се гради самочувствието ..
Няма значение как изглеждам ... дори и снимка да дам , това няма да покаже колко съм грозен или хубав ... Око да види ... ръка да пипне
Та , гласувах с Да ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки