Здравейте имам много голям проблем,ще съм благодарен ако ми помогнете значи става въпрос за едно момиче с което имаме много ама много дълга предистория...!Накратко за да не ви отекчавам днес и звъннах да пием кафе и тя ми каза аз съм навън ела,аз отидох тя беше с приятелки и седнах..по едно време тръгнахме да се разходихме и се срещнахме с нейното гадже,те нещо си говориха (той на мен нищо не ми еказал) и след това си продължихме разходката,по едно време останахме сами и почнах да я гушкам и да я целивам по бузките,няколко пъти я и засмуках и УЖ се сърпаше ама не беше съвсем така..после дойде една нейна приятелка и пак бяхме на кафе и аз яко почнах да я прегръщам и по едно време я осещам че диша много дълбоко и ми вика "моля те пусни ме и аз съм човек и имам чувства" и аз и викам защо кво испитваш ама тя нищо не ми каза..после само сме си лафили и си трагнахме..!
След като се разделихме аз и званях и си говорихме там да се видим да си поговорим по сериозно по някой въпроси а тя вика "това ще стане когато съм готова"..

Немога да я разбера какво иска...иначе съм леко луд по нея..!

Благодаря на всички който прочетоха темата!