.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Момичета, какви момчета харесвате?

С каква коса/очи,ръст и тегло е идеалния за вас?

Не харесвам момчета защото аз самия съм момче!
    Съжалявам не можах да се здържа!

Град
    ВарнЪ
    Според мен има достатъчно статии в сайта и теми тук

А по темата хубави стройни и луди
    бтв момче съм

Повече от фен
    Ми зависи, не си падам по руси.Предпочитам тъмни коси и очи.Високите са ми слабост и ако може така по-слабичък.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Аз нямам задължителни изисквания към цвят на косата, обаче чусите момчета... Държа да са по-високи от мене (което е лесно, като се има предвид, че аз съм джобно гадже)
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

По-слабички и средновисоки или много високи и по-якички. Косата...харесвам и руси, и черни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Варна
    Лично аз харесвам момчета, които са малко по-високи от мен , по едрички са -не дебели ами просто като ме прегърне и да мога спокойно да си се гушна (не съм много глеми4ка ) Предпочитам по тъмнокосите...общто взето май ви дадох описание на гаджето....

по-висок от мен,с руса коса,светли очи,едрички

Град
    bulgaria
    ами по високи от мен с строино тяло по едрички -не дебели с кафяви о4и или пъстри и гола глава опа маи и аз описах моя приятел

Град
    Aitos
    Vsa6tnost ne sadja po van6nija vid na 4oveka.Za men e po vajno darjanieto mu kam men.Vse pak njama da izlizam sas statuja!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Емии.. черна коса и зелени очи.. Комбинацията е невероятна Иначе ако и прическата е някаква на иглички или рошава ще е муцка За теглото и височината.. Предпочитам високички и такива средни(нит дебели нет клечести) с добре оформено тяло..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    над морето
    тъпи дебели и пъпчиви

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Емии.. черна коса и зелени очи.. Комбинацията е невероятна Иначе ако и прическата е някаква на иглички или рошава ще е муцка За теглото и височината.. Предпочитам високички и такива средни(нит дебели нет клечести) с добре оформено тяло..
    Намирам прилика между мен и описаното от теб а и доста жени искат това а все още съм самичък

Re: Момичета, какви момчета харесвате?

Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    С каква коса/очи,ръст и тегло е идеалния за вас?
    mi poprincip xaresvam mom4eta s rusa kosa i sini o4i oba4e i kombinaciqta tamna kosa i svetli o4i e jestoka!xaresvam mom4eta po-visoki ot men s dobre oformeno tqlo!i o6te ne6to dori da e prav krasavec ako ne se darzi s men dobre ne moga da go xaresam!vinagi zabelqzvam poxodkata usmivkata o4ite pri4eskata i zadaljitelno aksesoarite!padam si po mom4eta s zdravi race! i mai e tva za dr ne se se6tam!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ми зависи, не си падам по руси.Предпочитам тъмни коси и очи.Високите са ми слабост и ако може така по-слабичък.
    samo taka

Мега фен
    Град
    SF
    Мразя руси. Ина4е вси4ко останало е строго индивидуално. Но определено не руси

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ами,аз харесвам по-мургавите,мусколестите и по-високите от мен.Харесвам баскетболистите.Момчето,ко ето харесвам сега играе баскетбол

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ами,аз харесвам по-мургавите,мусколестите и по-високите от мен.Харесвам баскетболистите.Момчето,ко ето харесвам сега играе баскетбол

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Аз пък мразя тъпи пачаври да пишат глупости,но едно е сигурно - поне съм подсигурен,че мис тъпня 2007 няма да ме хареса.

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Един бивш има толкова яка руса коса...не разбирам защо мразиш русите мъже...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

И мен бившият ме заряза...но съм обективна. Всъщност и черен, и рус ме е зарязвал...по рижави ли да си падам?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    първата жена в света дето не иска охрана на дискотека
    Хх е и аз това се сетих ама реших да не се базикам!

Град
    София
    Хм.. Няма да казвам какви харесвам, защото като се замисля, момчетата, които съм харесвала, са твърде различни...
    Предпочитам момчето да не е по-висок от 1.80м, някъде към 1.75м е идеално. За косата цветът не е вашно да е точно определен, важна е прическата. Но май и аз не харесвам руси момчета, а по скоро със светло кафява коса. Та да за прическата... Средна дължина с бритон (не емо, както биха си помислили някои хора ), просто е много сладко, когато някое момче си отмята косата настрани... . Очи светло кафяви, зелени или пъстри. Но зелените са ми слабост. Не харесвам яки и мускулести момчета.. Нормални харесвам... Но и на мен ръцете са ми слабост.. Обичам силните ръце.. Да се гушя в тях. Също устните са важни... И обувките...
    Вие на хероин ли сте бе?

Ми аз си падаам по по-височки(баскетболисти )...по-якички, мускулести...с по-тъмна коса...ууу замечтах се
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си