.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    Ми аз си падаам по по-височки(баскетболисти )...по-якички, мускулести...с по-тъмна коса...ууу замечтах се
    и аз.моя е нещо подобно много обичам да си играя с мускулите на гърдите му. уфффф и аз се размечтах

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не знам защо,но все кестиняви си харесвам.Сега пак съм си харесала момче,оф той направо мъж(нищо )и пак е с кестенява коса и тъмни очи.

Нямам идеал за външност.Но не бих отказала на някой леко набит,светъл ,с пъстри очи младеж

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    еми ся значи някой по високичък от мене (аз не съм мн ниска)да бъде слаб ама не мн цвета накосата предпочитам кестенява и очите не ме бъркат
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Град
    bitchville
    аа 1=та ми тема

добре както и да е.Няма значение цвета на косата, да е висок, не много слаб така де добре оформено тяло,очите да са светлички, да се облича добре, да има хубави устни, и най-важното косата!!Да е така по-рошавичка.Тва е

znai4... to4no ideal za mom4e nqmam.no xaresvam visoki mom4eta(bez pretencii za cvqt na kosata i o4ite) da ne sa PREKALENO slabi(e i da ne sa nqkfi takia debeli)s edna duma muskolesti.
    awe kfoto mi padne tfa zimam samo da e ne6to xubavo!

ооо ми малко по високи от мене ... предимно ск8 демек свле4енки амм има и изклу4ения ... да са с куси коси слабинки е не 4ак толкова важно вун6носта не е вси4ко и такам бтв тва зву4и като обява нали ? се 1 тука да си намери6 някоя пи4ка ама няма ло6о
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Трябва да са по-високи от мен, което не е трудно тъй като също като chocolate`kiss съм с джобен размер. Може би поне 1,75, макар че 2+ ми допадат. Излъчват сигурност.
    За теглото няма особено значение, но определено не харесвам ходещи скелети, дето до него да се чувствам като семейство Китове.
    Очите и косата също нямат значение. Тъмнокосите вероятно ме привличат повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си