- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, какви момчета харесвате?
и аз.моя е нещо подобно много обичам да си играя с мускулите на гърдите му. уфффф и аз се размечтахПървоначално написано от lovetanya
![]()
![]()
Не знам защо,но все кестиняви си харесвам.Сега пак съм си харесала момче,оф той направо мъж(нищо![]()
)и пак е с кестенява коса и тъмни очи.
Нямам идеал за външност.Но не бих отказала на някой леко набит,светъл ,с пъстри очи младеж![]()
еми ся значи някой по високичък от мене (аз не съм мн ниска)да бъде слаб ама не мн![]()
цвета накосата предпочитам кестенява и очите не ме бъркат
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
аа 1=та ми тема![]()
добре както и да е.Няма значение цвета на косата, да е висок, не много слаб така де добре оформено тяло,очите да са светлички, да се облича добре, да има хубави устни, и най-важното косата!!Да е така по-рошавичка.Тва е![]()
znai4... to4no ideal za mom4e nqmam.no xaresvam visoki mom4eta(bez pretencii za cvqt na kosata i o4ite) da ne sa PREKALENO slabi(e i da ne sa nqkfi takia debeli)s edna duma muskolesti.
awe kfoto mi padne tfa zimam samo da e ne6to xubavo!![]()
![]()
![]()
ооо ми малко по високи от мене ... предимно ск8 демек свле4енки амм има и изклу4ения ... да са с куси коси слабинки е не 4ак толкова важно вун6носта не е вси4кои такам
бтв тва зву4и като обява нали ?
се 1 тука да си намери6 някоя пи4ка
![]()
ама няма ло6о
![]()
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
Трябва да са по-високи от мен, което не е трудно тъй като също като chocolate`kiss съм с джобен размер. Може би поне 1,75, макар че 2+ ми допадат. Излъчват сигурност.
За теглото няма особено значение, но определено не харесвам ходещи скелети, дето до него да се чувствам като семейство Китове.
Очите и косата също нямат значение. Тъмнокосите вероятно ме привличат повече![]()