- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Kojata na anusa mi se e razporila
zna4i bqh pravila analen sex za prav pat predi 3 meseca nqkade i togava ne6to mi stana i 4ak v4era razbrah kakvo e.prez tezi meseci me bole6e kato hodeh po nujda 6tipe6e mi ne sam pravila pove4e analen sex .vzeh edno ogledalce i zabelqzah 4e savsem v na4aloto na anusa kojata se e skasala i imam ne6to kato rani4ka maja go s edin krem koito mi be6e predmisala ginkolojkata predi ,no ne6to ne pomaganqkoi moje li da mi pomogne po nqkakav na4in za6toto bolkite sa adski pri hodene po nujda molqvi HELLLPPPP
Иди да ти зашият раната. Щом толказ време не е зараснала.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
хайде сега, няма защо да громите момичето.
това е рагада и е много болезнено състояние! перианалната област е богато снабдена с нервни окончания и болката от рагадата е остра, режеща и непоносима. чудно ми е как си търпяла толкова време?!
бтв рагадите в тази област са по-характерни за момчета и далеч не винаги е свързано със секс!
освен болката проблем при рагадите е че те са отворена входна врата за различни инфекции и могат да доведат до тежки усложнения.
пиши на ЛС като укажеш и възраст! ще ти кажа какво да направиш, не е редно в "ефир" да се предписват медикаменти.
Да ти кажа аз съм момче (не съм гей и не са ме шибали в затвора за тея които искат да знаят!) и ми се е случвало да имам рагада и наистина е много гадно.Болката е гаднаПървоначално написано от batkodoki