.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

защо все се караме :(

ходя с едно момиче от почти 2 месеца,много я обичам и тя мене,прекарваме си супер,забавно ни е,обаче винаги се караме и то за други момчета(ревнив съм,но понякога е заслужено) и незнаем как да решим проблема тей че ако може малко помощ

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Емипоговорете си без да се карате.. там обяснете си всичко..
    Иначе ти гледай да ревнуваш по-малко.. Или поне прикривай ревността,защото някой да те ревнува адски много е ужасно - задушаващо е.. И една ревност може да е и причина за раздяла..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

И ние се караме предимно заради ревността ми...но при нас тъпото е, че той ми натяква за други, за да ме накара да разбера колко глупава е ревността ми...и аз няколко пъти съм му казвала, че така постига само обратния ефект...та на въпроса. Ако тя се задява с други, имаш право да ревнуваш...но ако са само приятелски отношения, спокойно. Виж се с нея и с приятелите И мъже - личи си кога отношенията са безопасни.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    bulgaria
    spri da pokazva6 tolkova mn revnosta si kolkoto i da e trudno za6toto ponqkoga tova ubiva lubovta i tova nee hubavo da vqrno 4e mojebi ima6 pri4ina no pak traisi a pak kato ostane6 sam ako 6te ti olekne sh4upi ne6to no v nikakv slu4ai ne q gubi zaradi tapata revnost ta tq te obi4a ina4e nqma da sa e s teb

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Nemoje da nqma pone malko revnost.Pri vseki 4ovek q ima,no ne prekalqvai,za6toto po tozi na4in moje da q zagubi6.Uspokoi se i se radvai na lubovta si..Uspeh..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Както казаха по горе - поговорете сериозно и без караници. Във всяка една връзка има такива моменти, всичко се преодолява. А ти намали ревността малко, защото тя е един от главните фактори, които съсипват връзката
    >>> House Music <<<

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кат си толкова ревнив, я оставяш и си намираш друга, ама всяко момиче обича да флиртува с други момчета, даже някои го правят за да дразнят приятелите си....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Ако е курветина или има нужда да И се натискат, за да има самочувствие, да, нормално е да флиртува с други.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

I az se karam mn 4esto s moq priqtel ... Nie hodim ot godina i polovina i ve4e mn se obi4ame no i mn se revnuvame. Kato trugna na diskoteka vinagi se karame ... No burzo se sdobrqvame. "Polza ot skandalite vinagi ima - posle si mi po - lubim, a ti po lubima" :P Opitai se da ne q revnuva6 mn za6toto 6te q nakara6 da ti izneveri za da ima za kakvo da q obvinqva6 a ne naprazno

Недей да бъдеш чак толкова ревнив

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Седнете и поговорете като нормалните хора... без да се карате, изяснете си всичко, кажи и какво те притеснява, помъчете се да оправите нещата, щото ако вие не можете няма кой друг да го направи

Dam Dam i nie predi s edno mom4e postoqnno se karahme i to za gluposti i za mom4eta 6toto i toi e mnogo revniv no vinagi si pro6tavah me...e tfa be6e predi xaxax
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Моят приятел също е адски ревнив.И това наистина задушава.Затова внимавай и гледай да не прекаляваш с тази ревност, за да не отдалечиш от себе си любимия човек.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако е курветина или има нужда да И се натискат, за да има самочувствие, да, нормално е да флиртува с други.
    + 1

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Сам си отговори на въпроса - ревнив си , явно всеки поглед от друг по нея те провокира ..

Иначе .. сетих се , че ако се карате , имате някакви различия .. а противоположностите се привличат ..

Поговорете по въпроса все пак , дано няма проблеми за напред.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си