.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Според вас сънищата сбъдват ли се?

zdraveite dnes sanuvax mn gotin san i tva komentiraxme sedna fr sani6tata i se 4udexme dali sani6tata mogat da stanat realnost ili sa prosto deja vu!

ами незнам лично на мене ми се е случвало някой работи който ми се случват стават да съм ги сънувал но с имам много бегли спомени...

Сънщиата са доста извратена проява на най-големите ни страхове и желания.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    bulgaria
    ami da ponqkoga se sbadvat az sam imala sani6ta koito sam gi sanuvala predi godina i pove4e s hora koito ne poznavam i sled tova sam se zapoznavala s tezi hora pri edni ili drugi pri4ini a i pove4eto mi sani6ta sa se zbadvali ne vednaga no vse pak sa se zbadvali taka 4e e vazmojno

Цитирай Първоначално написано от ice_f90
    ami da ponqkoga se sbadvat az sam imala sani6ta koito sam gi sanuvala predi godina i pove4e s hora koito ne poznavam i sled tova sam se zapoznavala s tezi hora pri edni ili drugi pri4ini a i pove4eto mi sani6ta sa se zbadvali ne vednaga no vse pak sa se zbadvali taka 4e e vazmojno
    Стани врачка защото на повечето хора не се сбъдват!
    Само трябва да започнеш да сънуваш и клиенти!

Град
    Dreamland
    нищо не ми се е сбъдвало което съм сънувала... но до сега някой обеснявал ли е сънищата що за явление са те .......
    БисквитенотоЧудовище

И на мен ми се е слу4вало доста пъти да ми се слу4и не6то, което съм санувал, но има съни6та които са се сбъдвали, но съм ги сънувал преди мн време.

Град
    ВарнЪ
    и на мен ми се е случвало доста пъти като сънувам нещо и то да стане реалност след време, може малко може много, и когато стане ми идва като дежа вю, ислед тва се сещам че съм го сънувал

Никога не ми се е сбъдвал сън
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

smqtam che chovek kogato na chovek mu se sbudne nqkoi sun tova e neshto koeto e iskal strashno mnogo i posle go e sanuval..

Град
    ПрИ Теб
    Ami ponqkoga se sbadvat
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    сънищата са свързани с подсъзнанието, затова не бива да се тълкуват буквално...и не, най-често не се сбъдват
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    Dreamland Varna
    Само веднъж ми се е сбъдвал съня, и то когато бях малка, на 8 или 9 год. Иначе никога не са се сбъдвали. То аз такива екшъни сънувам, че ако се сбъднат... уау
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Dreamland
    гледайте филма The Secret много важи!!
    БисквитенотоЧудовище

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    По някога се ми се сбъдвали,ама в повечето случаи-НЕ!

Мега фен Аватара на Blab
    Моите се сбъдват. И то в срок.
    Сънищата ми са адски подредени - с дата, определена локация, ясни лица и изпипан сюжет и реплики.
    Странно, но сънищата ми се материализират почти по същия начин, по който ги виждам.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    гледайте филма The Secret много важи!!

а ти Dreamcatcher... бастун
    кфо се заяждаш е къф ти е проблема
    БисквитенотоЧудовище

ами зависи какво сънуваш.ако сънуваш че например те нападат чудовища или квот и да е нереално нещо как ще се сбъдне.
    обаче вярвам в нещо друго-в това че сънищата понякога показват душевното ни състояние.например един път ме боляха гърдите и се бях притеснила.сънувах много странен сън,на другия ден проверих в съновника и пишеше че като сънуваш тераса (моя сън) момичето има притеснения относно гърдите си.ако щете вярвайте.аз лично много се учудих

сега потърсих в интернет какво е значението като сънуваш тераса и няма нищо общо с това което аз прочетох в моята книжка...нз

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    ами зависи какво сънуваш.ако сънуваш че например те нападат чудовища или квот и да е нереално нещо как ще се сбъдне.
    обаче вярвам в нещо друго-в това че сънищата понякога показват душевното ни състояние.например един път ме боляха гърдите и се бях притеснила.сънувах много странен сън,на другия ден проверих в съновника и пишеше че като сънуваш тераса (моя сън) момичето има притеснения относно гърдите си.ако щете вярвайте.аз лично много се учудих
    az ne vqrvam mn na sanovnicite!te sa mi kato opravdanie za samata men!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    na men predi mesec dva po4ti vsi4ki syni6ta mi se sbydvaha.....ili pyk sega pravq ne6to i si spomnqm 4e sym go synuvala....mnogo 4esto mi se slu4va

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    na men predi mesec dva po4ti vsi4ki syni6ta mi se sbydvaha.....ili pyk sega pravq ne6to i si spomnqm 4e sym go synuvala....mnogo 4esto mi se slu4va
    и на мен.ама много рядко

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA

Случвами се да правя нещо и да ми се струва че вече е станало, но никога не ми се е сбъдвал сън... Според мен сънищата ни са отражение да това за какво мислим и как ни е минал деня или нещо такова...
    Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Супер фен
    Понякога да

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Никога не ми се е сбъдвал сън
    Може би защото сънищата ти са твърде нереални..

и на мен не ми се е сбъдвал.... и добре че... постоянно сънувам че умирам..

може би се превръщам в ЕМО
    Не думай...
    Ами, да, наистина са ми много нереални същищата
    Обикновено сънувам, че ства нещо лошо и нямам глас да извикам за помощ Да не дава Господ да става наистина
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си