- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас сънищата сбъдват ли се?
zdraveite dnes sanuvax mn gotin san i tva komentiraxme sedna fr sani6tata i se 4udexme dali sani6tata mogat da stanat realnost ili sa prosto deja vu!![]()
ами незнам лично на мене ми се е случвало някой работи който ми се случват стават да съм ги сънувал но с имам много бегли спомени...
Сънщиата са доста извратена проява на най-големите ни страхове и желания.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ami da ponqkoga se sbadvat az sam imala sani6ta koito sam gi sanuvala predi godina i pove4e s hora koito ne poznavam i sled tova sam se zapoznavala s tezi hora pri edni ili drugi pri4ini a i pove4eto mi sani6ta sa se zbadvali ne vednaga no vse pak sa se zbadvali taka 4e e vazmojno
Стани врачка защото на повечето хора не се сбъдват!Първоначално написано от ice_f90
![]()
Само трябва да започнеш да сънуваш и клиенти!![]()
нищо не ми се е сбъдвало което съм сънувала... но до сега някой обеснявал ли е сънищата що за явление са те .......
БисквитенотоЧудовище
И на мен ми се е слу4вало доста пъти да ми се слу4и не6то, което съм санувал, но има съни6та които са се сбъдвали, но съм ги сънувал преди мн време.![]()
и на мен ми се е случвало доста пъти като сънувам нещо и то да стане реалност след време, може малко може много, и когато стане ми идва като дежа вю, ислед тва се сещам че съм го сънувал![]()
Никога не ми се е сбъдвал сън![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
smqtam che chovek kogato na chovek mu se sbudne nqkoi sun tova e neshto koeto e iskal strashno mnogo i posle go e sanuval..
Ami ponqkoga se sbadvat
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
сънищата са свързани с подсъзнанието, затова не бива да се тълкуват буквално...и не, най-често не се сбъдват
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Само веднъж ми се е сбъдвал съня, и то когато бях малка, на 8 или 9 год. Иначе никога не са се сбъдвали. То аз такива екшъни сънувам, че ако се сбъднат... уау![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
гледайте филма The Secret много важи!!
БисквитенотоЧудовище
По някога се ми се сбъдвали,ама в повечето случаи-НЕ!
Моите се сбъдват. И то в срок.![]()
Сънищата ми са адски подредени - с дата, определена локация, ясни лица и изпипан сюжет и реплики.
Странно, но сънищата ми се материализират почти по същия начин, по който ги виждам.
кфо се заяждаш е къф ти е проблемаПървоначално написано от KillSwitchEngage
БисквитенотоЧудовище
ами зависи какво сънуваш.ако сънуваш че например те нападат чудовища или квот и да е нереално нещо как ще се сбъдне.
обаче вярвам в нещо друго-в това че сънищата понякога показват душевното ни състояние.например един път ме боляха гърдите и се бях притеснила.сънувах много странен сън,на другия ден проверих в съновника и пишеше че като сънуваш тераса (моя сън) момичето има притеснения относно гърдите си.ако щете вярвайте.аз лично много се учудих![]()
сега потърсих в интернет какво е значението като сънуваш тераса и няма нищо общо с това което аз прочетох в моята книжка...нз![]()
az ne vqrvam mn na sanovnicite!te sa mi kato opravdanie za samata men!Първоначално написано от princesa_viki
![]()
na men predi mesec dva po4ti vsi4ki syni6ta mi se sbydvaha.....ili pyk sega pravq ne6to i si spomnqm 4e sym go synuvala....mnogo 4esto mi se slu4va
и на мен.ама много рядкоПървоначално написано от LaDy^DaQnA
Първоначално написано от LaDy^DaQnA
Случвами се да правя нещо и да ми се струва че вече е станало, но никога не ми се е сбъдвал сън... Според мен сънищата ни са отражение да това за какво мислим и как ни е минал деня или нещо такова...
Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...![]()
Понякога да
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
Не думай...
Ами, да, наистина са ми много нереални същищата![]()
Обикновено сънувам, че ства нещо лошо и нямам глас да извикам за помощДа не дава Господ да става наистина
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...