.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Град
    gorno nanadolni6te--kal do kolene
    хмм сънищата...имаше една книга са сънищата беше адски интересно
    знам малк0 за сънищата един сън трае 0т 3 д0 5 секунди... за 1 нощ човек сънува...нещо от с0рта на хиляди сънища н0 п0мним сам0 п0следния
    а съня е просто... отделни спомени в една случка...примерно преди 1 година си карал колело вчера си ял сладолед и сънуваш, че караш к0лел0 и ядеш слад0лед хАх
    п0не така е сп0ред книгата и за мен това е вярн0...
    h0uSe MuSiC LoVeR http://es.youtube.com/watch?v=xpGq1CZH6PI -metr0p0lis...lyDniCatAa!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Понякога се сбъдват, понякога не.. зависи

сбъдвали са се но след като ги сънувам 2-3 нощи...но последния път беше отдавна.сънищата или предават това което ти се е случило или от части се опитват да ти загатнат нещо,което може да се случи...

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Къв беше сънят??????А бе ти можеш да го направиш така че да се сбадне
    za sajalenie ne vsi4ki ne6ta zavisqt ot men!

Град
    40 Miles from the Sun
    Моите сънища се сбъдват. Ъх, толкова много искам да сънувам нещо, едно определено нещо ...

Град
    Нови пазар

Re: Според вас сънищата сбъдват ли се?

Цитирай Първоначално написано от sweet_lady:
    ]zdraveite dnes sanuvax mn gotin san i tva komentiraxme sedna fr sani6tata i se 4udexme dali sani6tata mogat da stanat realnost ili sa prosto deja vu!
    Емаше моменти когато сънищата ми се превръщаха в реалност до 2-3 дена след като съм ги сънувал
    Заврете се в нета от своя дом

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    da az viaravam v tiah no ne vuv vsi4ki ima po osobenni koito se zbudvat
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

абе хора аз ли съм единствената,на която около 60-70% от сънищата и се сбъдват [-o< не съм добре май моля помогнетете последният,който ми се сбъдна беше че пиша на бюрото си преразказ на нещо и на 3 ред от писаното сбърквам 2 дума (тва го бях сънувала в часа по биология :P ) и вчера г-жата ми по частните уроци ме накара да пиша преразказ и аз си седнах на бюрото написах 2 реда почвам 3 и на втората дума сбърках дори беше същата дума - колело(написах Лолело и в съня и наитина ) хора помагайте страх ме е така кат се сбъдват да не земе да стане нещо лошо ужас щото имам и фобия от тъмното и превъртявам тотално

Град
    V sUrCeTo Na IgRiTe I mUzIkAtA
    Да кажа чесно не сички сънища се сбъдват имала сам такива сънища които се сбъднаха не мога да кажа може да се сбъдне може и да не се сбъдне такаче сори
    СтоИш И ГледаШ...МойТо ДуПе...ИскаШ Да Го ИмаШ...ВсяКа НоЩ И ВсекИ Ден..А Това Че Не си За Мен Е дРуГ ПроБлеМ...

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    абе хора аз ли съм единствената,на която около 60-70% от сънищата и се сбъдват [-o< не съм добре май моля помогнетете последният,който ми се сбъдна беше че пиша на бюрото си преразказ на нещо и на 3 ред от писаното сбърквам 2 дума (тва го бях сънувала в часа по биология :P ) и вчера г-жата ми по частните уроци ме накара да пиша преразказ и аз си седнах на бюрото написах 2 реда почвам 3 и на втората дума сбърках дори беше същата дума - колело(написах Лолело и в съня и наитина ) хора помагайте страх ме е така кат се сбъдват да не земе да стане нещо лошо ужас щото имам и фобия от тъмното и превъртявам тотално
    Боже!?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сънщиата са доста извратена проява на най-големите ни страхове и желания.
    +1 Za sajalenie e taka!

....

Не си спомням за сън,който да ми се е сбъдвал(не мога да си спомня).Но знам едно-че сънищата отразяват действителността,като я показват в най-големите ви страхове и притеснения и най-съкровените ви желания....Кошмарите са точно това-страха да не се случи най-лошото в реалността,а другите(най-обичам любовните си сънища )-те показват желанията и надеждите ви за реалността.хахаха много психологически отговор но наистина е така...Филма ,,The Secret,, наистина помага...

да ли4но на мене са ми се сбъдвали суни6та но не много 4есто не мога да кажа с то4ност колко пъти може би 5-6 нз ... съни6тата (добрите,хубавите) са един по добър свят една илузия която те кара да се 4увства6 добре и да преживее6 не6то което може би неможе да се слу4и ... това е едно много върховно 4увство ... но много пъти съни6тата се тълкуват и наистина се сбъдват когато си ги разтълкувам в някой сайт наистина ми се сбъдват
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

mmmdano dano dano dano 4e dneska takav hubav sun sunuvah nqmam dumi celuvah se s edin fr det go haresvamm i .... afff..kolko hubavooo se celuva6eee...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ми щеше да е хубаво ако повечето се сбъдваха... Много ми се иска да ми се сбъдне един сън в който бях ангел с огромни крила... Е ще си го осъществя, ще литнааааааа

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    spox-kat se slu4i ne6to lo6o togava se pritesnqvai

честно казано зависи из цяло от самия човек аз каквото сънувам става обратното ... от както се помня .. малките деца имат наглсата да сънуват каквото искат но не е нужно да се сбъдне има хора които им се сбъдват само лошите сънища много зависи от човека .. то е като няква дарба да предсказваш не е туко тъй да се сбъдне .. а и добре трябва да обмислиш ситуации .. хората за тва са направили съновник за всички останали шот не се сбъдва ми има някои неща които си значат определени други неща
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Ми щеше да е хубаво ако повечето се сбъдваха... Много ми се иска да ми се сбъдне един сън в който бях ангел с огромни крила... Е ще си го осъществя, ще литнааааааа
    i az postoqnno sanuvam 4e letq i 4uvstvoto e straxotno i na men mi se leti i nqkoj den 6te sko4a s para6uuut........

Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сънщиата са доста извратена проява на най-големите ни страхове и желания.
    +1 Za sajalenie e taka!
    да наистина е така .. страх ни е от нещо и го съниваш но когато един човек се превръща в друг .. хаха това е много странно и необяснимо съня е много странно чувство в нас нещо не преодоляно най странното което съм сънувала е... нещо което ми се случи предния ден ...вечерта сънувах част от нещото което ми се случи като продължение и на другата вечер сънивах смсите които си писах с едно момче и съня продължението като едно цяло ... и не можех да осъзная на кой свят съм
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си