.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds

Нова Година - провалена от родители

Пф, тъкмо си бях направила планове да празнувам Нова година с приятели и родителите ми "сервират", че ще ни идват гости от не знам си къде и трябвало да бъда с тях. Те имат две деца, които изобщо не познавам - едното е 3 клас и явно ще се превърна в бавачка на Нова година... Защо на мен. И не мога да им кажа нищо. Само ще се скараме напразно, защото вечно те са прави. Знам, че не можете да ми помогнете, но просто някъде трябваше да си излея яда или по-скоро тъгата
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен Аватара на CaSsIe
    em nova godina e den kato vseki ne e koi znae kfo...pyk 6tom go praish na takva tragedia govori s tqh skaraite se i tolkova pone opitai...

Град
    ПрИ Теб
    pogovori s tqh moje pak i da te razberat.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ако приятелите ти ще празнуват някъде в града вкарайа оферта на вашите да идеш на партито след 12, а до 12 да си със семейството
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Blab
    Трагедия

offfffff mn poznato i nie 6te se sabirame i na6te o6te ne sa re6ili dali da me pusnat ama i na mene mi e nekfo nervno takova ni6ty ne mi sa prai :@
    Kolkoto do tvoto problem4e.. emm nzm as pro4eto edin savet: alice sw Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 2:53 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ако приятелите ти ще празнуват някъде в града вкарайа оферта на вашите да идеш на партито след 12, а до 12 да си със семейството
    Za6to ne optita6 taka :S Ili pak napravi ne6to koeto 6te gi zaradva i togava govri s tqh !
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

избягай през балкона

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    избягай през балкона
    Ако живеят на висооокооо .Може да омота чаршафите като във филмите и да ги спусне до доле
    Рапунцел...

Град
    *Maina`City*
    e ne go pravi takava tragedia se edno ne moje da si napravish kuponche i dr den...nova godina e kato vsi4ki ostanali dni ot godinata ni6ty po razlichno....taka che nqq smisul ot tolkova qdosvane
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Ден като всички останали,ама поне на тоя ден се надявах да ме пуснат някъде,а и аз както и авторката на темата ще имам провалено посрещане на новата година.Виж,аз успях само да се скарам с майка ми,др не направих,и в момента съм мн гневна,може би ако се разплачеш пред тях..желая ти успех,каквото и да се случи.

Аз ше тегля една на сички и ше си легна в 10 и ше спя 48 часа...
    Еб.ала съм ги...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Еб.ала съм ги...

ето една добре изкарана Нова година

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    pogovori s tqh moje pak i da te razberat.
    +1

Град
    Dresden
    Споко пи4ове, и на мен ми преебаха плановете. Са не родители, ама кат са ги преебали не скивам кои то4но . Дееба щехме да трескаме в Берлин, ама не. Но не ми пука особено де. Както каза някои НГ е ден като всеки друг

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    избягай през балкона
    Ако живеят на висооокооо .Може да омота чаршафите като във филмите и да ги спусне до доле
    Рапунцел...
    Цитирай Първоначално написано от Happy_Without_You
    Еб.ала съм ги...

ето една добре изкарана Нова година
    Ей тФа са вариантите...мисли докато не е късно
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Аз бих се махнала въпреки мнението на родителските тела. Щях да избягам. После да викат,колкото искат. Как тъй ще ми се месят в плановете. Махай се, докато още можеш.
    Memento moriendum esse!

И с мен е същото баща ми ми прееба плановете за новата година и аз цяла вечер ше трябва да съм с някъв пълвокласник дет ми е братовчед

Мега фен Аватара на babity
    аз сама си преебах новата година! може да ми беше ужасно тъпо и едвам да дочаках един да си легна, но поне в себе си се чуствам удовлетворена от това, че един път не позволих да ме разиграват като маймунка. историята е следната: месеци преди нг заявих, че ще празнувам с родителите си, два дни преди нг започват убеждения: "ела с нас, ще е яко" и подобни. на следващия ден ми се обажда момчето (става дума за момче и момиче) със следната реплика: "ам, жената не е навита" (да се вземе под внимание, че въпросната "жена" ме навиваше да ида). и вечерта преди нг ми се обаждат: "ам утре да дойдеш еди кога си, защото приятелката на жената ше празнува с нас и да дойдеш и ти"... аман от хора, за които се прайш на маймуна и кво ли не, а те те третират като... нз като кво...бясна съм!!!

Град
    Dryanovo
    И моите родители не ме пуснаха....От лятото съм ги замолила да отида с бати на Цинга на Нова Година и те "ще видим,ще видим"и кво-видяхме....Вече всичко нагласено-включена съм там в списъка колко ще сме и мама ми сервира,че няма да ходя... И седях цяла вечер в 1 заведение....

Еб.ала съм ги...

Е,па,т'ва е то решението 6+ \/
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    em nova godina e den kato vseki ne e koi znae kfo...pyk 6tom go praish na takva tragedia govori s tqh skaraite se i tolkova pone opitai...
    Не е верно нова година е ден за поемане на мн големи количества алкохол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си