.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

момчета, помогнете!!!

здравейте,
    искам да ви питам - например приятелката ви ви прави свирка или просто ви пипа члена, когато дръпне кожичката надолу, за да се открие главичката боли ли ви от това дърпане? До колко силно дърпане не ви боли? Изобщо при вас как е?

аз съм с нея от два месеца и наскоро реших да й кажа, че когато ми го дърпа надолу, ме боли. тя ми каза, че нещо ми имало на оная работа и да се прегледам, защото предният й приятел й давал да му дърпа кожичката колкото си иска силно надолу и не го боляло въобще.

не знам какво да мисля. има ли ми нещо?

при вас как е?

благодаря предварително

ники

MИ НЗЗЗЗ НА ЛЕКАР ХОДИ

Не мисля, че е много ненормално да те боли, ако я дърпа силно. Я ти И засмучи клитора и го дръпни силно
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

няма 2 еднакви пиш*ки /упс / бе !

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не мисля, че е много ненормално да те боли, ако я дърпа силно. Я ти И засмучи клитора и го дръпни силно
    xXEXAXAxe ти ме уби

И моят приятел го боли когато му го дръпна доста силно. Така, че мисля че е абсолютно нормално и теб да те боли. Бившия приятел на твойто момиче може да е бил нещо садо-мазо и за това да не го е боляло. :P :P :P

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    кажи и, че бившият и не те интересува, затова да внимава какво прави ако не иска да го отнесе
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

ako go pravi6 ot skoro mislq 4e e normalno...za6toto ne si sviknal.. ina4e na moq mu haresva (ne mn rqzko de ama se pak..)

нормално е и моя ако не е овлажнен ме боли ако бързо го заголвам

Град
    Razgrad Cartel
    Цитирай Първоначално написано от NESSY
    И моят приятел го боли когато му го дръпна доста силно. Така, че мисля че е абсолютно нормално и теб да те боли. Бившия приятел на твойто момиче може да е бил нещо садо-мазо и за това да не го е боляло. :P :P :P
    аа само да ти кажа че и садо-мазо-тата ги боли,само че изпитват удоволствие от болката,а не че не ги боли

абе може и да е нормално да те боли ако ти го дарпа силно но все пак е желателно да отидеш на лекар и аз имах проблем и ходих на лекар и сега сам мн доволен защото ва4е всичко ми е на ред

смисъл ти забелваш ли го? И ако го забелваш до каде ти стига кожичката?
    samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си