.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

На колко и как...

Знам, че има страшно много такива теми, но все пак...Точно и ясно без спам:Кога ви беше първия път, къде, как абе направо разкажете как стана.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

10 секунди след като си родих и ми прерязаха пъпната връв и една медицинска сестра ме накара да я изнасиля с кутрето си незнам защо много е странно ама тя ми лапна аз се чудех какво е и тя ми вика не се притеснявай ще сваршиш бързо

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от DoPye
    10 секунди след като си родих и ми прерязаха пъпната връв и една медицинска сестра ме накара да я изнасиля с кутрето си незнам защо много е странно ама тя ми лапна аз се чудех какво е и тя ми вика не се притеснявай ще сваршиш бързо

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ми.. ако малко потърсиш, ще видиш, че много хора са писали по темата, поне няколко пъти. Има и доста интересни разказчета, просто търси.
    Както на мен, така и на много други не им се пише едно и също за 32964791367109864 път.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Наистина няма нужда от още една такава тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си