- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към Момичетата !
Въпроса е следния:
Момичета за вас кое в момчетата харесвате най-много?
а) Колата и парите
б) Външната красота
в) Вътрешната красота
г) отговор б) и в)
д) Всичко изброено до тук
П.С.: Ако има нещо друго напишете го зашото само това немога да разбера всяка казва гледам вътрешната красота но дали наистина е така ?
баце тва можеше да го направиш като анкета, по лесно щеше да е, ама няма нищоСя всички момичета ше кажат:За всеки е различно
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ami az sam za ogtovor "D"![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ami za men ne sa vajni parite i kolata a samoto mom4e zatova 6te kaja otgovor d za6toto vsi4ko ima zna4enie v tozi svqt
Ако ми трябват пари, мога да изкарам. Търся много неща търся в един мъж иначе.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Я сподели как ше ги изкараш, че ми стана интересноПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
д)
Ми...то без кинти не става!Трябват пари,красота ....и още много неща.
Не ставало без пари.Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
![]()
![]()
![]()
Omg chakai sa ti koe haresvash nego ili parite mu. Mnogo hubav nachinda se opredeli chovek -po parite mu. Napravo super![]()
И външната и вътрешната красота са важни,ама са ако е някой изпаднал бедняк!(до сега съм харесвала само богаташчета)
Може би в момента не изкарвам пари?![]()
г)
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
че ти не беше ли на 13?? дето още не си се целувала, пък харесваш богаташчета....Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
![]()
Първоначално написано от sasha_90
me 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато момичетата са малки и мама и тати им дават парите,те незнаят още какво е да печелиш и как да разполагаш с пари...Първоначално написано от Lekov
Та да погледнем трезво на нещата...
Ако момчето е красиво,ще има прекалено голямо самочувствие,пък иии момичетата много ще му се лепят.Ако има много пари - по същия начин!
Най-доброто е момчето да е нормално по външен вид,да има пари,но не прекалено много и разбира се да се разбираме,да ме обича и уважава,да има страст между нас иии това екакто се казва That's it!
Xa xa xa zashto li se popdash na bogata6cheta. Ne se opravdavai Vunsthnata i vutreshnata razbrahme koe slagash na 1 -vi plan . Prosto nedei sega s opravdaniqtaПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
Tva si e tvoe mnenie
![]()
Ми,първо място си делят кинтите и красотата.
Xa xa xa. S takova mislene nqma da si namerish istinska lubov a nekoi suhar s pariПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
А кой е казал, че всеки е длъжен да иска истинска любов?
Emi tva e nein problem .Tq vse nqkoga shte poiska lubov no dali shte ima ne se znae![]()
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
sqq az ne sym qsnovidka ama vijdam byde6teto ti ako iska6 moje da go spodelq s dr-te