- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към Момичетата !
Ми,може да звучи много тъпо,ама е така.Кво да направя като ми харесват богатите лигльовци?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хх непоправима си аз мога да ти кажа какъв мъж ще си намериш.Доста богат който с/у някой услуги ще ти купи хубава кола а междувремемнно ти ще разбереш, че той оправя още няколко такива като теб!Може да заболи но това е истината.Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
d vsi4kooooooooo
Ami porastni ! Ima po vajni neshta ot parite ! No kakto i da e tva si e tvoq jivot kakvoto iskash si pravi! Kogato se osuznaesh shte e tvurde kusno !Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
г) определено!Първоначално написано от Lekov
Никога не съм криела ,че важно е и как изглежда момчето ,но не винаги отва е най-важно!Поне за мен това е важно може би до някаква степен в началото ...но до сега винаги съм поопознавала момчето до себе си![]()
А относно колата и парите ,тва е леко за повърхностните момичета...парите лесно се губят и харчат ,колата се блъска в хотели (като на един приятел)
![]()
Хх непоправима си аз мога да ти кажа какъв мъж ще си намериш.Доста богат който с/у някой услуги ще ти купи хубава кола а междувремемнно ти ще разбереш, че той оправя още няколко такива като теб!Може да заболи но това е истината.
![]()
![]()
Аз пък не гледам парите... колата - не се сещам да съм имала гадже с кола! Само на 16 съм, ако от сега само материалното ми е в главата, не знам какво ще е след години![]()
![]()
Защото има богати момчета, обаче когато липсва привличането и доброто отношение бляскавия му начин на живот бледнее и губи смисъл. А, всички срашно красиви момчета, на които съм попадала... не са цветя за мирисане! Може с времето да си променя мирогледа, сега така мисля!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
И к'во??? Приятелят ми като няма кола и не е милионер, значи аз луда, така ли?
Стига идиотщини.
Важно за мен е да ме привлича външно(подчертавам МЕН, не е необходимо всички да мислят, че е плейбой, сладур и ала-бала, не ходя с човек заради феновете му) и да ме завладява с характер и душа.. и двете са еднакво важни.
Последните 2 мнения ми направиха много добро впечатление, дано да има повече такива момичета =D> =D>
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
mii purvoto ne6to,koeto zabelqzvam e vun6niq vid..sled kat opoznaq dadeno mom4e i po4va me drazni haraktera my -->tranzit..puk parite..tati si mi dava dostatu4no...na4ii b i v
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
еми... ясно е, че първо се забелязва външния вид, защото на челото му не пише той има еди какъв си характер. в това отношение мога да кажа, че е предостатъчно само да ми се симпатичен, а аз никак и не съм капризна.... характера е наистина от значение!!! не ми ли хареса... няма как. а относно колата и парите... честно казано като бях по - малка много ме впечатляваха батковците с колите дето ходят насам - натам, сега не ме интересува кой знае колко... ако нямам забележки относно горните две изброени дали има кола, пари и прочее е абсолютно без значение. само искам да отбележа, че като казвам, че нямам претенции, то съвсем нямам предвид, че си търся момче, което да издържам! тва е...![]()
Пфф "колата и парите" ???що за глупости са това?Ти какво- проверяваш му банковата сметка преди да тръгнеш с него?
Така не става!!! VIP_PERSON@T@ ,мога да ти кажа,че ти определено не си се влюбвала истински досега.Това чувство не зависи от пари и коли...материалното състояние няма място в този сън.Просто е ама кой да ти го разбере.
Та за мен (с риск да прозвучи банално) В) и можеби малко Б).![]()
Pi4 vijdam 4e o6te ne si razbral kakvo iskat jenite kakto i kakvo tyrsqt
SAmite te ponqkoga neznaqt kakvo iskat moga da garantiram poznavam mnogo takiva tezi koito znaqt kakvo iskat iskat nevyzmojnoto ...
No vinagi v kraina smetka v pove4eto slu4ai jenite namirat ne6to ;]]
Taka sega kakvo tyrsqt
Jenite Tyrsqt sigurnost tova sa parite kolite ky6tata tova e sigurnost koqto ne vseki ima
vyn6nata krasota i vytre6nata krasota ima6e edna prikazka
DA obi4a6 mom4eto zaradi krasotata mu e se edno da qde6 dinq zaradi korata
i Vypreki vsi4ko vsi4ko e strogo individualno tova e po ob6to ;]
i nezabravqite KOLKOTO POVE4e TOLKOVA POve4E
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Хaxa явно ни смяташ (нас-момичетата) за много елементарни. Парите и колата.. пфу - не мисля, че някоя въобще би го избрала. Най-важен е характерът, но преди него е външния вид. Както не веднъж съм казвала - ако въобще даже не ти е симпатичен някои, колкото и готин да е по характер просто не можеш да се влюбиш в него... Поне аз така мисля...
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
има такива дето ги избраха(парите и колите) явно не си чела сички коментариПървоначално написано от Evil`Brunette
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Вътрешната красотаНО още по-добре ако е и симпатичен
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Съжелявам че се намесвам в темата ... От дълго време следя сайта...не се бях регистрирвал до сега ...но..тази тема ме издразни...не темата ,а някои мнения на "хората" жените вътре в нея !
Преди време изпитах същото мъчение ! Даваш ,но не получаваш! Дадох всичко на една жена ... и както в някои приказки с горчив край всичко след близо две години умря.... не съжалявам за това.Всяко зло за довро но не разбирам това тъпо мнение у жените че парите са наи важни?Питам се какво става когато си с някои зарад скъпата му кола и нещатата станат сериозни (говоря за брак и т.н.) когато момичето осъзнае че целия и живот е минал на лента без да влага грам чуство ?Самотата е най страшното нещо и именно заради самотата започваме нова връзка... Какво става когато пренебрегнеш всички истиски приятели и осъзнаеш че довчерашните куклички с които си другарувала са просто лицемерки ?
Питам ви СТРУВА ЛИ СИ ?
Обичите тези които ви обичат !Знайте че човека с който сте също има чуства !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1-вото в никакъв случай не е най-важно за мен,вярно всеки има нужда от пари,но не мисля,че за да си с някои човек трябва първо да провериш портфейла му и марката на колата.Дори и тези,които не са някви богаташчета(които харчат парите на мама и тати и са големите гъзари) пак могат да си ги изкарат.Иначе е ясно,че първото,което те привлича в даден човек е външния вид и вече като го опознаеш разбираш какъв е той.Но не външния вид е най-важен,а е просто 1-вото нещо,което виждаш у човека,по-важна е вътрешната красота.Например от човек,който е красив,но иначе е някъв боклук,лигльо,женкар или къвто и да е с лош характер;или такъв не толкова привлекателен,но пък е добър и приятен по характер,от тези със сигурност бих избрала 2-рия вариант,защото не бих искала да съм с някъв само за украшение,за да видят хората с къв красавец съм,а всъщност да е с ужасен характер.Та това исках да кажа,малко май се улях деНо ми хареса темата
P.S. А на тва момиченце VIP_PERSON@T@ ще му кажа а ако блъсне колата и загуби парите или просто ако реши да ги дава на друга ше му ядеш гъза с извинение![]()
хеей що никой не е писаал за СекСа??? хахах)) ии той е важен...една жена може да бъде мн гневна ако не е задоволена
![]()
Това в кръга на шегата разбира се
таа...срещнах сегашния ми приател необичайно но ефектно..отначало не ми направи огромно впечатление...вече бях отчаяна от едно минало мое преживяване...таа...да симпатичен и с огромно излъчване ноо...просто бях пренаранена...ноо..(винаги има едно но
) нещата станаха така че той ми доказа...какво че си заслужава да живея да се боря да се усмихвам той ме кара да се чувствам пълноценна когато съм с него нищо не ми липсва...може да не съм яла или спала с дни но при вида на очите му как ме гледат ии се уцмихват просто нито умора нито глад ще ме спрат да го целуна ии да го усещам постояноо близо до мен...ходим едва от 6 месеца...но това момче изгради огромно доверие в мен...обичам го...вярвям му уважавам го ии бих направила всичко за да е щастлив....и той чувства същото към мен..
![]()
съжалявам че толкова СЕ отклоних от темата...изводът до който исках да стигна е че...ако мъжът успее да запълни празнотата в една жена...ако успее да я накара да се чувства по този начин по който аз се чувствам,да се чувства желана , да се чувства просто ЖЕНА,тогава не мисля че ще е от значение някакви хартийки или движещ се метал...ааа мога да уверя всеки че....ако имате до себе си богат но кух към чувства и топлина партниор....то ако сте за парите отначало ще ви е забавно ще се залъгвате но идва момент в който просто парите не запълват празнината самотата защото самотата е мн мн опасен враг на човека....и с парите ще си купуваш '' приатели'' плазми мебели телефони...и к'во ще ти омръзнат...все ще липсва нещо...тогава вече идва заместителят на истинското щастие и мир....дрогата....нуждата е породена от самота или просто скука....за товааа търсете човека който да ви накара да летитее без да сте се напушилии ии тва е от мен обичайте сее
))
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами за мен лично не са важни пари, коли (ако ги има , са добре дошли..)... и така нататък.. Важното за мен екак се държи той с мен..
Уважение
, грижи
![]()
.. и т.н. Така че за мен отг. Б) и В)
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!